Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

robot bence de kesinlikle etek giy ya da bosbol pantolonlardan giy rahat edemiyosan ama bol giy ben çok yakıştırdım:icecream:

hoşçakal
sahilde kayalıklardaki remin en güzeli

feryal
o güzelim eteğini az çekiştirip bacaklarını kapatırsan çok daha hoş olursuna.s.

günaydıııınnnnopuyorumnanaktan
kertenkebele hoş geldin aramızda 1 yaş var:) benim de lise son bu sene
bigün konuşuruz inşAllah

sen anlaşılan herkesi hizaya sokmaya çalışıyorsun kaydirigubbakcemile3
yakında bana pardesü de giy diyeceksin gibime geliyor
dar pantolonum çok yok zaten genelde bol pantolon elbise giyiyorum son resimlrimdeki gibi ..
dar pantolonlarım da 10 kilo verdiğim için bacakları bile bol geliyor artık içinde hayalet gibi oluyorum kaydirigubbakcemile3 hamile kalırsam kilo alırım diye yaptırmıyorum da kaydirigubbakcemile3 ne olacak halim bilmem kaydirigubbakcemile3
herkese günaydın bu arada

kertenkebele doğrumu yazdım adını bilmiyorumda o resmi değiştir Allahaşkına one öyle yaa korku filmi gibi tüylerim dikenlendi wallaakannehir

ben sevmem hatta nefret ederim korku filminin ksı bile ruhumu sıkar ciddi manada rahatsız oldum sayfayı açasım gelmiyor wallahi değişirsen sevinicemm

ne olacak şimdi ...ben seviyorum sen sevmiyorsun :)) ben de ayrıca senin gibi korkan insanları korkutmayı severim :))

Etegim kısa değil aslında araboy..Ama oturunca isteristemez öyle oluyo... yerimseniben

Bir kaç gün giremedim ama baktım şimdi ,yine herkes çok şık cıvıl cıvıl, tek tek aklımda tutamadım.
Bu arada Kertenlebe hoşgeldin canım

anlaşılan hepinizi bir odaya tıkıp korkutmam gerekecek..ya da pijama partisi yapalım gece kalkıp ben sizi bir dumura uğratayım sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…