Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

günaydın robot.. ben naşkalarını görmek istiyom çünkü kendimi zaten biliyorum 3 gundur aslında eklemeye tesebbus ediyorum ama kart okuyucum bozulmuş ekliyemedim ewdende fırsatım olmadı bir kaç gundur çok yogun geçiyor hepsini birden yükliyciim:)))

e biz de kendimizi biliyoruz sanki bilmiyoruz da mı yüklüyoruz hayret bir şeysin :)) ii hadi bakalım en yakın zamanda resimlerini bekliyoruz o zaman

tamam işte senden kendini bildiğin için başkalarını görmek istediğini söledin bende bu isteğini yerine getirmeye calıseciimm:))) bi pc kurulumu yapıyom bakım kart okuyucusu varsa yüklerim bugunnbayanssulusmile

merhaba kızlar ben ara ara uğruyorum yani sürekli olmasa da takipteyim ama sadece izleyici olarak diyacaksınızki neye? çünkülüm benim toceden vize çıkmaz foto eklemeye kesin ve net.o yüzden ben böööle ancak bakıp durucam.ama inanın çok hoşsunuz hepiniz tü tü tü elemtere fiş kem gözlere şiş he heeeyt yürüyün milenyum hatunları gurur duyuyorum sizlen puhaha abarttım dimi neyse sonuç itibariyle ben millette görür beğenir ama kendime gelince bir türlü bişey yakıştıramam sinir olur çıkarım ancak.daha öncede sölemiştim tek tip genelde uzun tunik gömlek ve pantolon başka seçenek yok şimdilik ama aslında hi tarzım değil,bana kalırsa daha değişik ve özgün şeyleri seviyorum ama toce ı ıh deyince moralmanım himencik eksilere iniyo.uyumdansa uyumsuzluğu seviyorum mesela pembe gömleğin üzerine pembe tonları yerine yeşil ya da mavi yani ne bileyim her bir parçam farklı renk olsun istiyorum ama sora bakıyorumki genele ters bir deli kısın bohçası gibi bişe çıkıyor ortaya ee bön bön bakışlardanda müthiş rahatsız olarım o yüsden tek tipe devam puffff ne dertliyim dimi..altı üstü bi kıyafet ama altı üstüne uymuyor işteeee

NE KA GÜZEL ANLATMIŞSIN KENDİNİ....
:lepi:

hoşgeldin..zaten pembenin üzerine pembe giyilmez ki :)) aynı rengin üzerne aynı renk giyilirse boğar birbirini..faklı renkler giyeceksin ama uyumlu da olacak ...ne bileyim mesela fosforlu yeşille turuncu alt alta giyilmez mesela :)) bunun gibi ..

mai sen nesin necisin bir anlat bakayım kendini ..öğretmen misin sen..

he hemm dimek vize alıcaz daha hadi bakalım başlayalım pek bi sorgucu gördüm seni hemşire..neyse başlıyorum 29 yaşındayım öğretmen miyim emin değilim edebiyat mezunuyum ama kadrosuz olduğum için uzun süre ücretli çalıştım mebde ama nasıl edebiyatçısın demeyin rahat olduğum zamanlar türkçeyi düzensiz kullanmayı çok seviyorum ama normalde diksiyonum son derece düzgün,sorun sadece yazı dilimde endişeye mahal yok.3 yıllık evliyim ve bir yıldır ankaradayım e tabi 3 yıllıkda kapalı bir bayanım ama dediğim gibi hala alışabilmiş değilim.şuan evde oturup bol bol bol kitap okuyup süslenip püslenip yeni yemekler keşfedip akşamları eşini karşılayan sıradan olmayan bir hatunum.burda kimseciklerim yok ve çok sıkılıyore canım.siz benim arkideşim olarsınız mı??

maiberf hoş geldin canım
kapalı olunca bukadar renk cumbusu hakkatten hoş durmuyoo ama acıklara yakıstırıyorum ben )) birde giydiğimin başkasında olması olayına bende cok uyuz oluurum gördüğüm anda arkama bakmadan kaçarımsempatiksalakcinni ah be güzelim giyim konusu bütün kadınların derdii sadece sende değil yanii:) su resimlerimi bi kolaj yapamadım yhaa photosoh indirdim çalışmıyoo ühüü uyus oldumm yalın haliyle eklerim birasdann napım artıkın

doğru diyore tatlış amma velakin açık hatun kişilerimiz pazardan bi tişört altına kot hop süper olabiliyor ama bizim daha düzgün daha kalite giyinmemiz gerekir gibi geliyor bana yani işimiz daha zor çünkü kombine etmemiz ve uydurmamız gereken daha çok ayrıntı var.hem hem ekle ekle bakim güsel hatunmusun hi ho ho kopiş yaparım belkim kıyafetlerden aha aha sora beni görer arkana bakmadan kaçanzi.şaka şaka

vize almana gerk yok vizesiz de girilyor buraya ama önce kendini tanıtıyorsun ..klasik giriş bölümü böyle :)) gelişme ve sonuç kısımlarında ise yüklediğin resimler ve yüklenen resimlere yaptığın yorumlar geliyor :)) bilmem anlatabildimmi hocam:))
canının sıkıldığı çok belli merak etme demek sıradan değilsin harikulademisin yoksa alamet-i farika mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…