niye hep evdemisin :))
zarifecim nerlerdesin özlettin kendini yapma büle şeylerkaydirigubbakcemile
merhaba kızlar ben ara ara uğruyorum yani sürekli olmasa da takipteyim ama sadece izleyici olarak diyacaksınızki neye? çünkülüm benim toceden vize çıkmaz foto eklemeye kesin ve net.o yüzden ben böööle ancak bakıp durucam.ama inanın çok hoşsunuz hepiniz tü tü tü elemtere fiş kem gözlere şiş he heeeyt yürüyün milenyum hatunları gurur duyuyorum sizlen puhaha abarttım dimi neyse sonuç itibariyle ben millette görür beğenir ama kendime gelince bir türlü bişey yakıştıramam sinir olur çıkarım ancak.daha öncede sölemiştim tek tip genelde uzun tunik gömlek ve pantolon başka seçenek yok şimdilik ama aslında hi tarzım değil,bana kalırsa daha değişik ve özgün şeyleri seviyorum ama toce ı ıh deyince moralmanım himencik eksilere iniyo.uyumdansa uyumsuzluğu seviyorum mesela pembe gömleğin üzerine pembe tonları yerine yeşil ya da mavi yani ne bileyim her bir parçam farklı renk olsun istiyorum ama sora bakıyorumki genele ters bir deli kısın bohçası gibi bişe çıkıyor ortaya ee bön bön bakışlardanda müthiş rahatsız olarım o yüsden tek tipe devam puffff ne dertliyim dimi..altı üstü bi kıyafet ama altı üstüne uymuyor işteeee
hoşgeldin..zaten pembenin üzerine pembe giyilmez ki :)) aynı rengin üzerne aynı renk giyilirse boğar birbirini..faklı renkler giyeceksin ama uyumlu da olacak ...ne bileyim mesela fosforlu yeşille turuncu alt alta giyilmez mesela :)) bunun gibi ..merhaba kızlar ben ara ara uğruyorum yani sürekli olmasa da takipteyim ama sadece izleyici olarak diyacaksınızki neye? çünkülüm benim toceden vize çıkmaz foto eklemeye kesin ve net.o yüzden ben böööle ancak bakıp durucam.ama inanın çok hoşsunuz hepiniz tü tü tü elemtere fiş kem gözlere şiş he heeeyt yürüyün milenyum hatunları gurur duyuyorum sizlen puhaha abarttım dimi neyse sonuç itibariyle ben millette görür beğenir ama kendime gelince bir türlü bişey yakıştıramam sinir olur çıkarım ancak.daha öncede sölemiştim tek tip genelde uzun tunik gömlek ve pantolon başka seçenek yok şimdilik ama aslında hi tarzım değil,bana kalırsa daha değişik ve özgün şeyleri seviyorum ama toce ı ıh deyince moralmanım himencik eksilere iniyo.uyumdansa uyumsuzluğu seviyorum mesela pembe gömleğin üzerine pembe tonları yerine yeşil ya da mavi yani ne bileyim her bir parçam farklı renk olsun istiyorum ama sora bakıyorumki genele ters bir deli kısın bohçası gibi bişe çıkıyor ortaya ee bön bön bakışlardanda müthiş rahatsız olarım o yüsden tek tipe devam puffff ne dertliyim dimi..altı üstü bi kıyafet ama altı üstüne uymuyor işteeee
NE KA GÜZEL ANLATMIŞSIN KENDİNİ....
:lepi:
hoşgeldin..zaten pembenin üzerine pembe giyilmez ki :)) aynı rengin üzerne aynı renk giyilirse boğar birbirini..faklı renkler giyeceksin ama uyumlu da olacak ...ne bileyim mesela fosforlu yeşille turuncu alt alta giyilmez mesela :)) bunun gibi ..
fosforlu yeşille turuncu hımmm dur hemen haya ediyorummm mmm hiç fena değila slında ama çok dikkat çekiyor ekisisi bu sadece..zaten bu ara pek dışarı çıkmıyorum evde defile yapıyorum.nırı nırı nım evde giyecek kıyafetim çok ama dışarı çıkarken hiç kendimi bulamıyorum giydiklerimde.çok para lazım çok ha birde aldığım yahut giydiğim bir şeyden bir başkasında görünce bir daha giyemeyesi bir durumum sözkonusu uyuz ben napıyım huy işte çıkmıyorki.kıl gelsin kış ben kışı daha çok sevoorum
hoşgeldin..zaten pembenin üzerine pembe giyilmez ki :)) aynı rengin üzerne aynı renk giyilirse boğar birbirini..faklı renkler giyeceksin ama uyumlu da olacak ...ne bileyim mesela fosforlu yeşille turuncu alt alta giyilmez mesela :)) bunun gibi ..
fosforlu yeşille turuncu hımmm dur hemen haya ediyorummm mmm hiç fena değila slında ama çok dikkat çekiyor ekisisi bu sadece..zaten bu ara pek dışarı çıkmıyorum evde defile yapıyorum.nırı nırı nım evde giyecek kıyafetim çok ama dışarı çıkarken hiç kendimi bulamıyorum giydiklerimde.çok para lazım çok ha birde aldığım yahut giydiğim bir şeyden bir başkasında görünce bir daha giyemeyesi bir durumum sözkonusu uyuz ben napıyım huy işte çıkmıyorki.kıl gelsin kış ben kışı daha çok sevoorum
senin durum vahim ozaman :))
senin durum vahim ozaman :))
ühüüü deme üle şeyler bea nüçün vahim olsun arkideş olup tavsiye verer dimi insan hemencük eksilttin moralmanımı aşkol yani
mai sen nesin necisin bir anlat bakayım kendini ..öğretmen misin sen..
maiberf hoş geldin canım
kapalı olunca bukadar renk cumbusu hakkatten hoş durmuyoo ama acıklara yakıstırıyorum ben )) birde giydiğimin başkasında olması olayına bende cok uyuz oluurum gördüğüm anda arkama bakmadan kaçarımsempatiksalakcinni ah be güzelim giyim konusu bütün kadınların derdii sadece sende değil yanii:) su resimlerimi bi kolaj yapamadım yhaa photosoh indirdim çalışmıyoo ühüü uyus oldumm yalın haliyle eklerim birasdann napım artıkın
vize almana gerk yok vizesiz de girilyor buraya ama önce kendini tanıtıyorsun ..klasik giriş bölümü böyle :)) gelişme ve sonuç kısımlarında ise yüklediğin resimler ve yüklenen resimlere yaptığın yorumlar geliyor :)) bilmem anlatabildimmi hocam:))he hemm dimek vize alıcaz daha hadi bakalım başlayalım pek bi sorgucu gördüm seni hemşire..neyse başlıyorum 29 yaşındayım öğretmen miyim emin değilim edebiyat mezunuyum ama kadrosuz olduğum için uzun süre ücretli çalıştım mebde ama nasıl edebiyatçısın demeyin rahat olduğum zamanlar türkçeyi düzensiz kullanmayı çok seviyorum ama normalde diksiyonum son derece düzgün,sorun sadece yazı dilimde endişeye mahal yok.3 yıllık evliyim ve bir yıldır ankaradayım e tabi 3 yıllıkda kapalı bir bayanım ama dediğim gibi hala alışabilmiş değilim.şuan evde oturup bol bol bol kitap okuyup süslenip püslenip yeni yemekler keşfedip akşamları eşini karşılayan sıradan olmayan bir hatunum.burda kimseciklerim yok ve çok sıkılıyore canım.siz benim arkideşim olarsınız mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?