Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

merhaba talyacım kendi adıma iyiyim diyeyim sen nasılsın canım
hayatım bana yasak geldi yüksek merciiden o yüzden olan fotoları da kaldırdım artık ekleyemiyorum da mafoldumben

kızlar resimleri baya bi biçtim kestim kusura bakmayın... biri işyerinde olduğu için diğerindede yanımda duran kişiler olduğu içinn...

[

Son düzenleme:
merhaba talyacım kendi adıma iyiyim diyeyim sen nasılsın canım
hayatım bana yasak geldi yüksek merciiden o yüzden olan fotoları da kaldırdım artık ekleyemiyorum da mafoldumben

iyiym bende canım hep aynıı... benim yüksek merci görse banada getirir o yasağıdaaklinialirimsmile dinleyen kimmsempatiksalakcinni

talyacım pembik beyas ne hoş olmussun öle bende sarı hırka arıyommm yaa bulamıyorum güzel bişiboshayallersmile sonunda beğendiğim trenchkotu almak için akşam gidicez ama inşallah kalmıştır yhaa çok üzülürüm wallabayanssulusmile alabilirsem resim eklerimmhihoyyyt

loresimam arayınca bulunmuyor zaten... çok olmuştur kafamda planlayıp şunu şunu alcam diyip alışverişe çıktığım ve saçma sapan şeylerle geldiğim bulamadığımdannsempatiksalakcinni ekle ekle görelim bizde trencini:ecrin_bebek:

cimcimecim senin nişan oldumu canım cicilerini eklemedin görelim ah be güzelim bende şimdi dönüp baktıgımda aynısını diyorum üstünden 3 sene geçmiş -tatlicadiarzu-

ama abiyede işimiz çok daha zor kızlar... o yüzdenn haksızlık yapmayınn bulduğumuzu giyiyoruz napalımm:umursamaz:

asistan27 teşekkür ederimm..

cimcimem gayette güzelmişş... bolero sorunu yaşıyordun ama bence oda uyumlu olmuşşş.. bide sen ben kgyum diyodunn nerde kızz kggkötükedihüso

talya çok hoşsun cnm maşallah diyeyim boy pos yerindefazlalıklarında gitmiş
Allah sahibine bağışlasınaklinialirimsmile

cimcime hayırlı olsun...
abiyenin bolerosu biraz sırıtmışbilmiyorumkismile
ama o kadar önemli değil takma kafana:))
takip ettiğim kadarıyla baya zayıflamış görünüyosun

asistan27 teşekkür ederimm..

cimcimem gayette güzelmişş... bolero sorunu yaşıyordun ama bence oda uyumlu olmuşşş.. bide sen ben kgyum diyodunn nerde kızz kggkötükedihüso

Evet canım bolero hikayem baya bi hazin benim :))
Aynı renk bolero bulamadım malesef, üzerindeki boncuklardan yaptıracaktım ama onunda aynısını bulamadım...
Elbise bolerosuz hoş duruyo ama başta eşarp, kolsuz bir elbise pekte uygun olmaz
Neyseki nişanlım mankenden çok daha iyi durmuş sende dedi :) yoksa oyardım onu
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

talya cok hos cıkmıssın canım

cımcıme eses hayırlı olsun
elbıse sık bır elbıse ama bolero secımı acıl olmus sanırım
ama yıne de cok goz tırmalamıyor
guzellıgın yeter

Son düzenleme:
Talyacım pek güzel grünüyosun fotolarda valla,hiç de fazlalığın yok, haksızlık etme kendine.pembiş ve beyaz uyumu da çok hoş olmuş pek beğendim a.s.

alıntı yapmayın lütfen ..
telden çektim biraz puslu ama idare edin ..

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…