hahaha yeni farkettim ikinci resimde arkadan gelen şöför de pek yakışıklıymışsengözlerimebaksanab
karalahana .!.:sen nerde oturuyorsun canım....
bu arada şampuu bolero yerine dğer kombini beyaz bir gömlekle yapsan oda çok hoş dururdu... öyle dene birde canım... çünkü etek çok havada durmuş gerçektende...
ayyyy 1. elbiseye bayıldım çok yakışmış. başörtünde uyumlu hangi marka acaba beğendim .
şampuuuuuuuuu birinciii çok güzel olmuş tatlım... hanım hanımcıkk... bayıldımm..... bide nerden aldın bakem:):) armine vs gibi bilindik bir markamı bulabilirmiyiz istda?? bayramdan sonra kuzenin nişanı varda:ecrin_bebek:
cankiz kilomu verdin ayrica kaslarda incelmis sanirim baya farkli gordum seni ama herzamanki gibi cok tatli ve alimlisi masallah
cankızz hırkan esarbın ve takılarının uyumunu beğendim ama eteğini pek sefmedim şeker:kedi: bide eşarp şaldan daha cuk yakısıyo sana opuyorumnanaktan
Cankıııızz nişanlılık seni daha da güzelleştirmiş kaydirigubbakcemile2 herzamanki gibi çok şıksın, takıların da hoş. hırkan kısa mı uzun mu onu anlamadım ma CADIARZU
cankız sende zevkli giyinmişsin
.
cankıız renk uyumun çok güzel
bu rengi çok seviyosun sanırımhihoyyyt
nişanlananların yüzüne ayrı bi güzellik geliyo:jeyyar:anladın sen onu
cankız o ne tatlılık o ne güzellik
kaşlar gözler yakıyo gerisini boşver vesselam harikasınnnopuyorumnanaktan
cnm istanbulda varmı ARDA mağzası bilmiyom
valla hemde çok uyguna aldım bedenini bilsem yollasam keşke sana
ama ben 40 beden giyiyom 3 beden oldu üstüme kalıbı darmış ve 3 beden tek kalmış
fiyatı 72.5 tu nakit aldım 60 a verdilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?