Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

cankiz kilomu verdin ayrica kaslarda incelmis sanirim baya farkli gordum seni ama herzamanki gibi cok tatli ve alimlisi masallah

hahaha yeni farkettim ikinci resimde arkadan gelen şöför de pek yakışıklıymışsengözlerimebaksanab

şöförü nerde gördün senn bakıyom iki saattir bişe göremiyom bensempatiksalakcinni viaporta 2 hafta önce gittim ilk defa bende bişi bulamadım bebikoma bi kaç bişey aldım anca ..pendiğin merkezine gidicen şekercim bilmene gerenk yok her yer mağaza zati aker varmış ben görmedim henüz cengiz aktürk vaa orda güsel şeyler oluyo benan die bi mağaza var bi kaç gidilesi mağaza daha vardı emme uzun zamandır gitmedim unuttum walla ne var ne yok ...ümraniye gibi tek bi caddede değil mağazalar ama dağınıkda değil yinede

şampuancım her ikiside bayram için uygun bence ikinci resimdeki boleronu bolero sevmeyen birisi olarak pek cici buldum emme kıyafetin üstünde cok cılız durmus tatlım gömlekle daha hoş olur die düşünüyorum güle güle giy cicileriniopuyorumnanaktan

karalahana .!.:
sen nerde oturuyorsun canım....

maltepede oturuyorum canım opuyorumnanaktan

cankızz hırkan esarbın ve takılarının uyumunu beğendim ama eteğini pek sefmedim şeker:kedi: bide eşarp şaldan daha cuk yakısıyo sana opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
saolun arkadaşlar
bende resim çekildikten sonra elbisenin daha hoş durduğunu farketttim
2.ci kombimde benimde gözümü tırmaladı bolera
oysaki çok severek aldım o boleroyu
pardesü giydiğim için gömlek giysem daha hoş olcak gibi sizinde dediğniz gibi
ceket le rahat edemem pardesünün altında çünkü

elbiseyide 2 gün önce aldım bursada ARDA isimli bir mağazadan aldım
markası gıznon & gecce hiç duymadım bu markayı bende :)

yoğun istek üzerine elbiseyi giyicem bayramda

peki sizler aldınızmı bayramlıklarınızı?ekleyin şekerler merakta bırakmayın beni

bu arada şampuu bolero yerine dğer kombini beyaz bir gömlekle yapsan oda çok hoş dururdu... öyle dene birde canım... çünkü etek çok havada durmuş gerçektende...

cnm etek pudra rengi kemeride grili felan sence gri gömlek olmazmı üzerine?

Son düzenleme:

cnm istanbulda varmı ARDA mağzası bilmiyom
valla hemde çok uyguna aldım bedenini bilsem yollasam keşke sana
ama ben 40 beden giyiyom 3 beden oldu üstüme kalıbı darmış ve 3 beden tek kalmış

fiyatı 72.5 tu nakit aldım 60 a verdilerr

mutfak robotu ,setrinisa,karalahana,arim,talya,cankız,cimcimeesas,loresima

tşk ederim kızlar cvblarnız ve fikirleriniz içinn opuyorumnanaktan

Sampuan yakınlarda katılacağın soz,nişan gibi günler, davetler yoksa kesinlikle 1.elbiseyi giy, çok şık duruyo gerçekten çok yakışmış.
2.yi de kızların dediği gibi ceketle veya gmlekle giyersen daha hoş olur diye düşünüyorum. Güle güle giyin.
Ben de bayrama pantolonetek aldım parlement mavisi gibi o tonlarda eşarp da aldım ama üstüne bi şey bulamadım, netsem ne renk giysem sizce?Eşarp da sütlü kahve krem tonları var, o tonlarda bi şey lazım galiba.
Cankıııızz nişanlılık seni daha da güzelleştirmiş kaydirigubbakcemile2 herzamanki gibi çok şıksın, takıların da hoş. hırkan kısa mı uzun mu onu anlamadım ma CADIARZU

şampuan bende herkes gibi birinci resimdekini giy diyorumyerimseniben
2.nci fotodakide boleroyla basit durmuş beyaz bi gömlekle çok daha şık olur.

cankıız renk uyumun çok güzel
bu rengi çok seviyosun sanırımhihoyyyt
nişanlananların yüzüne ayrı bi güzellik geliyo:jeyyar:anladın sen onu

loresimaa senin bebişini güremedim ama eminim pek bi şirinedir

şampuan çok zarifsin

1. kombin , elbise yani harika olmuş
2. de de başörtünü çok beğendim
her zamanki gibi çok şıksın
arada ekle de gözümüz gönlümüz açılsın cnm yaa

cankız o ne tatlılık o ne güzellik
kaşlar gözler yakıyo gerisini boşver vesselam harikasınnnopuyorumnanaktan

cankiz kilomu verdin ayrica kaslarda incelmis sanirim baya farkli gordum seni ama herzamanki gibi cok tatli ve alimlisi masallah

Yok canim aksine bu aralar vermeyi birak aldim bile, onceden 50 kiloydumm... simdi 52ye kadar cikabiliyorum.. Bu arada canim seni taniyamadim ya, nick fln mi degistirdin ilk defa goruyorum persembe nickini.. beni yakindan taniyor gibisinde yanlis anlama luftenkaydirigubbakcemile2.. guzel yorumun icinde cok tsk ederimmm canim:kedi:

cankızz hırkan esarbın ve takılarının uyumunu beğendim ama eteğini pek sefmedim şeker:kedi: bide eşarp şaldan daha cuk yakısıyo sana opuyorumnanaktan

Tskler canim begendiklerin icin cok saoll... opuyorumnanaktan begenmedigin etegim icin de kaydirigubbakcemile al sana , demekki begenmedin yolarim saclarini kizzzkaydirigubbakcemile3

Cankıııızz nişanlılık seni daha da güzelleştirmiş kaydirigubbakcemile2 herzamanki gibi çok şıksın, takıların da hoş. hırkan kısa mı uzun mu onu anlamadım ma CADIARZU

ayy cok sevindim cnm tsklerr, hirkamda uzun opuyorumnanaktan

cankız sende zevkli giyinmişsin

Tskler canimm

.

cankıız renk uyumun çok güzel
bu rengi çok seviyosun sanırımhihoyyyt
nişanlananların yüzüne ayrı bi güzellik geliyo:jeyyar:anladın sen onu

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bana ayri bi guzellik gelmis diyosun yanii :asigim::asigim:
cnm ya darisi sana insallah hayirli haberini duymayi cok istiyorum gercektenn,, Allahim hayirlisindan, boylu poslu, kara kasli , kara gozlu, abdestli, namazli, dinini bilen, seni mutlu edebilecek, biri insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq: hepiniz amin diyin bakimm !!

cankız o ne tatlılık o ne güzellik
kaşlar gözler yakıyo gerisini boşver vesselam harikasınnnopuyorumnanaktan

Dur anam agzindan bal akiyo simarcam simdiikaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

fıstıklı kurabiye ; saol cnm evet elbiseyi giyecem , herkes tarafından beyenildi, eteği çok beğenerek aldım ama gördümki hakketen beli yüksekmiş, alırken hiç farketmedim ,üstüne yakın zamanda bir gömlek alırım bulabilirsem, büyük ihitmalle gri gömlek gider diye düşünüyorum .
sende aldığın pantalon etek ve eşarbını resmini yüklersen fikir verebiliriz cnm hemde merak ettim :)

kristaltane , tşk ederim cnmm

balca ; tşk ederim cnm yorumun için ama beyaz gömlek deilde gri gömlek daha hoş olmazmı ?çünkü etek pudra rengi kemerinde griler var ?

dreamlover ; saol cnm sende öylesin :) 2.ci kombimdeki eşarp 1o tlye aldıydım ama çok rahat iyikide almışım
çok sık foto eklemiyorum çünkü evden pek çıkamıyorum artı süreklide bişi almıyorum bunlar en son aldıklarımm artık kışa kadar bişi alamam herhalde
öncelik çocukların bize sıra gelmiyoki :))

kızlar dün lcw ya gittim 4 gömlek
3 pantalon bi tane de şal aldım
fiyatlarda iyi sayılır artık lcw kapalı kesime de baya bi hitap ediyo bence
uzun etekler bol bol pantalonlar, uzun gömlekler valla harika tam bizlere göre
bayram alışverişine çıkacaklar uğrasın derim
bi etek pantalon aldım siyah ama kumaşı harika tiril tiril çok rahat ediyo insan çok şık ayrıca taşlı falan beli, 56 dan 19.90 inmiş
2 tane de bol kot aldım tanesi 39.90 belinde fular gibi bi kemer var biri açık renk biri lacivert
gömleklerde gül kurusu, beyaz , siyah ve bej rengi
gömlekler 19.90 a inmişti

şal da gri 14.90 fiyatı, pudra rengi de vardı aklım onda kaldı:kedi:

gönlü zengin arkadaşım benimmm çok teşekkür ederimmopuyorumnanaktan güle güle giy canım benimm... genç kız gibi olmuşun vallaaklinialirimsmile

cankızz maşallahh tütüttüüüüü sizin nişanı niye aceleye getirdğinizi anladım.. can ahmet seni kaçırmamak için acele etmişş:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…