Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

tesekkür ederim lahanam ni demek tatlım aynının beyasıda var bendesempatiksalakcinni değil şampuancım ımm kremde değilde ekru gibi

Son düzenleme:
Kız biricik senmisin :))
Şaşırdım birden :))
Balcayı yeni bir arkadaş sanıyordum...
evet cimcimecim beniimsempatiksalakcinni
sizin gibi candan arkadaşlar olunca k.k.dan kopmak çok zor geldi bende döndüm:kedi:

emanınn balca hee bende yeni üye zannediydım walla hoş geldin yuvaya pamuk şekeysempatiksalakcinni
hoşbulduk şeker zeynebin şeker annesiopuyorumnanaktan
Aaa ben de Balca'yı yeni üye zannediyordum
a.s.yeni üye sayılırım cnmhihoyyyt

loresimamm yakıyosun yaniyerimseniben38 beden misin cidden
eteğinin aynından bende almıştım ama değişmiştim bu tip eteklerde gömleği içine sokuyolarya bana tuhaf geliyo ama başkasında beğeniyorumŞenizgömlekinede bittim bu aradananiknanik
minik zeynebi benim için öp kocamannopuyorumnanaktan

kıs sen açık delmiydin bilmiyorumkismile

ama çok çok hoş olmuşsun opuyorumnanaktan
senenin moda renkeri ,uyum bi harika ve çok temiz duruyo :asigim:

Balcam tatlişkom cok saol taam şişko çıkmısımda ne öle imalı konusuyon ısırırım seni heeaklinialirimsmileminnoşumuda eklemişdim dun kimse görmedi küstük bisde:umursamaz:

BM yok kuzum başkasıyla karıstırdın herhal saol şekercim teşekkür ederimmopuyorumnanaktan

Balcam tatlişkom cok saol taam şişko çıkmısımda ne öle imalı konusuyon ısırırım seni heeaklinialirimsmileminnoşumuda eklemişdim dun kimse görmedi küstük bisde:umursamaz:

yok cnm ne şişkosu bebeğin var ve maşallah tığ gibisn
seni yolda görsem bekar sanır peşine takılırımaklinialirimsmilesempatiksalakcinni

hemen silmişin alsanaalsanasmilebir daha eklede görem zeynepciğiopuyorumnanaktan

kız insan söyler baştan ben biricikim diyealsanaalsanasmile
ben de iyiyim canım çok şükür
temizlik yapıyoruz annemle kaçtım biraz buraya geldimaklinialirimsmile
benim son senem artık lisede. bi bu değişiklik varsempatiksalakcinni

loresimaa abla çok şıksınbayanssulusmile
ayrıca çok zayıfsınakannehir
kızını ben de görmedim nereye ekledin kibilmiyorumkismile

aslında yine söylemicektimguclubacismilesempatiksalakcinni
bayram temizliği mi yapıyosunuz
üniversite sınavlarına hazırlnırsın artıkın:icecream:

balca biricikmiymiş kız nasıl sakladın kendini
tabi dayanmadın demi
a.s.
anca bu kadar saklayabildim cnm:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

sanatcım teşekkür ederim fıdtıkım kuzumu eklemiştim ama kaldırdım eklerim assonra

yaa herkes temizliği bitirdi benim ew almıs basını gidiyoo biri baa yardım etsinnnnmafoldumben

aslında yine söylemicektimguclubacismilesempatiksalakcinni
bayram temizliği mi yapıyosunuz
üniversite sınavlarına hazırlnırsın artıkın

evet cnm bayram temizliği
evet hazırlanıyorum biran önce resim kursum başlasın istiyorum çok eksiğim vareyvahedigeldismile

Loresima, cok hos olmussun canim...

sen 38 beden misinnnnn!!!!!!!!!!! klava:
ben niye 40 bedenim niye niye niye... gicik kaptim kendimden..
40 a zar zor giriyorum.. seneye 42 olurum.. ondan sonraki sene 44
46,48,50.............................................:çok üzgünüm::1no2:
bu gidis nereye cankizzzzzz

cankız üzerindekinin rengi güzelmiş ...ben de geçenlerde defactoda gördüm ..indirime girmiş ...yazın giyemiyorum ben böyle kat kat ama kışın uzun montlarım var ...böyle mevsimlik bir şey almak istiyorum aslında ...defactoda vardı aynı bu renk ama beden bulamamıştım (
gayet spor ..güle güle giy...

canim benimki tam yazlik hic yakmiyor.. bazen onu uzerimden cikarmadigim icin alintdan tisort giymisligim bile oluyordu :) cok rahat yani serbest ohhhhhggg defacto dan almadim cnm.. ben herhangi biyerden aldim, nisanlimla eminonunde geziyorduk, geze geze mahmutpasa ya girmisiz ordan aldim cnm..

cankıız üstündekini çok beğendim cnm sanada çok yakışmışzemuszemus
bende arıyorum bu tarz bişiler bayramdan sonra arıcam şimdi kalabalıktır bütün mağazalar:1ninca:
bende 40 bedenim valla canosempatiksalakcinni
bazı etklerimde zar zor oluyo senin dediğin gibikaydirigubbakcemile2
birde üstüne çok zayıfsın diyenler varÇok üzgünüm çoookkötükedihüso

zeynep begüm e kocaman bi maşallah

slm kızlar ben kk ya girmeyeli çok olmuştu ( 1 yıl oldumu acabaemin değilim ) .. beni unutmuştur bi çoğu zaten ama olsun ben uzaktan takip ediorum sizi son zmanlarda tekrar girmeye başladım.. valla kombinleriniz öyle güzel ki yazmadan da edemiyo insan.. çok güzel giyiniyosunuz maşallah .. bende buakşam taksime falan bakıyım diorum etekli pantolon arıorum ama şey olanlarından hani ince kot gibi pantolonlar varya gabardin mi oluodu bilmiorum öle kumaştan arıorum..ya şöyle istediğim gibi bişi bana denk gelmio :a015: bi türlü aradıgımı bulamıorum.. :çok üzgünüm:

cankız üzerindekinin rengini çok beğendim ben deboshayallersmile
ben de 40 beden oldum malesefeyvahedigeldismile
zeynep begüm de çok tatlı maaşAllah pozunu yerim onun:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…