Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

lc bence de bize göre çok kıyafet yapıyor ..
ben geçenlerde çocuk mağazasına gitmiştim ...
16 yaş gurubundaki kıyafetlerin kalıpları acayip geniş..
bizim gibi baynalar oralardan elbise tunik v.s. çok alıyormuş ben de o gün farkettim :))
arkadaşla gittik bir deneyeyim dedim ..gerçekten de üzerime bol bile geldi :))

ben orda denerken bir de baktımki beni bırakın orta yaşl bayanlar filan kendileri için almışlar deniyorlar ..
siz de bir gidin bakın derim ..

Son düzenleme:
balca ; tşk ederim cnm yorumun için ama beyaz gömlek deilde gri gömlek daha hoş olmazmı ?çünkü etek pudra rengi kemerinde griler var ?

o da hoş olur ama siyah gömleklede çok hoş olur gibime geliyo hem eşarbında da siyah var sanırım yanlış görmediysemhihoyyyt

bende pudra pembesi etek aldım siyah gömlek mi beyaz gömlekmi alsam bilemedim

cankıız Şeniz Şeniz Şeniz

Talyaaaaaa... bizimki aceleye geldi gelmesinede.. senin is nolacak kuzum yaaa.. seninkide aceleye getirse hic fena olmaz dimi kizzzzz :)) hem nisani aklima getirme.. fotolara baktigimda kendimden gicik kaptim resmen.. bi elbise insani o kadarmi kilolu gosterir mann yarabbimmm :) zaten vazgectim kimse bana nisan kifayetimi sormasin eklemicem.. o kadar gicik oldum yanikaydirigubbakcemile3

dream ben de dün lcw' den pantolan etek aldım ama benimki seninki kadar ucuz değildi yaaa...Senin dediğin model de yoktu şehirden şehire ürünler farkediyo valla, gerçi semtlerde bile farkediyo. İstanbul'a gelmeli alışveriş etmeli bayanssulusmile kaydirigubbakcemile2

cankız yazdığını okumasaydın tam ben de aynı şeyi diyecektim çok zayıflamışsın diye
ama kesinlikle var bi değişiklikler daha da güzelleşmişsinaklinialirimsmile
nişan fotoğrafını da ekle sana öyle geliyordur hadiiii bekliyoruz bakkaydirigubbakcemile3
biricikkk sen ne zaman geldin yoksa bu nickinle konuştuk mu hiç valla yeni farkediyorumohaoldumsmile
nasılsın neler yapıyorsun konuşmadık uzun zamandır

eskilere baktım da konuşmuşuz bilmiyordum senin biricik olduğunusırnaşık şey

anladım canım doğrudur ama hep aynı aynı ben beğenmiyorum bi türlü :1ninca:
bu arada senin yardımın oldu bana haberin yok :))
kap resmi eklemiştin ya ben de hiç girmem o mağazaya ,geçen hafta bi bakam dedim arkadaş almış güzel görünüyr diye buldum bişey aldım aynısı deil tabihihoyyyt

loresimaa
nasıl görmedin şöförü,oğlunu diyorum arkadan çıkmış ya yarısı arabasıylagamyoncuiremsugamyoncuiremsu

biricik kimliğini açıklamış sonundananiknanik

cankız senin resimlerini de özlemişt güzel olmuşunimhihoyyyt

ve talya sampuanın elbiseini sormuşun ya her yerde var canım artık,o dediğin markalarda başka mağazalarda baya yaygın
ben çok beğeniyodum zaten ,hatta ablamın düğüne giyerim diyodum ama basit olur diyolar vazgeçtim sanırım

biricikkk sen ne zaman geldin yoksa bu nickinle konuştuk mu hiç valla yeni farkediyorumohaoldumsmile
nasılsın neler yapıyorsun konuşmadık uzun zamandır

eskilere baktım da konuşmuşuz bilmiyordum senin biricik olduğunusırnaşık şey
ben geleli 3 4 ay oluyo galiba:kedi:
evet cnm konuşmuştuk iki yabancı gibisempatiksalakcinni
Elhamdülillah iyiyim cnm bayanssulusmileaynı bildiğin gibiyim pek bi değişiklik yok hayatla ilgili:sm_confused:
sen naslısın görüşmeyeliopuyorumnanaktan

biricik kimliğini açıklamış sonundananiknanik

eveet açıkladımsempatiksalakcinni
gizliden takılmak zormuş:jeyyar:delikafadulden
özledim eski sohbetleriboshayallersmile

Kız biricik senmisin :))
Şaşırdım birden :))
Balcayı yeni bir arkadaş sanıyordum...
Cankız elbisenin rengini gördük ama senin görmek nasip olmadı :))

emanınn balca hee bende yeni üye zannediydım walla hoş geldin yuvaya pamuk şekeysempatiksalakcinni

arım şöförü şimci farkettim karanlıkta kalmıs yahusuklu aklinialirimsmile

cankızz Allah iiliğin versin emii kimi yoluyon sen ge bakemmmÇok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile3

ay ne cücelde sen neden kelmedin resmini,merak ettim doğrusu.

ayrıca seni gördüm hatırladım.
taze anne,hayırlı olsun minik nohutun.
Rabbim size bağışlasın

amanın arım bebişmi geliyooo çok sefindim cici anne Allah hayırlı ugurlu etsin cabukcak doğurmayı nasip etsin tek nefesde derlerya ölesindensempatiksalakcinniopuyorumnanaktan

bende bugun böleyim ALINTI YAPMAYIN LÜTFENNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…