Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

arkadaşlar cep telefonuyla çektim umarım anlaşılıyordur resimler..etek kahverengi biraz ışıktan gölgeli çıkmış..

Güzel günlerde kullan Yeliz, hırkan çok şıkmış boshayallersmile

Kombinlere alıntı yazsaydın daha güzel olurmuş sanki, emek sonuçta :kedi:

oğlumdan nasıl çektim nasıl ekledim bilmiyorum bu ara huysuz biraz dizimin dibinden ayrılmıyor..

özellikle ceket her şeyle giyilebilir çok şık
güle güle kullan canım:)

Ya arkadaşlar kolajları hazırlamışlar ellerine sağlık..Ama bunları bulup kombinlemek çok zor oluyorben beceremiyorum ve hep abuk sabuk giyiniyorum malesef Bu yaz evleniyorum ve nişanlım diyorki, evlendiğimizde dolabındaki herşeyi toparlıyıp ihtiyaç sahibi birine vericem, sıfırdan alışveriş yapıp sana bi tarz belirliycez.Durumum vahim yani :))

Güzel günlerde kullan Yeliz, hırkan çok şıkmış boshayallersmile

Kombinlere alıntı yazsaydın daha güzel olurmuş sanki, emek sonuçta :kedi:

gükle güle kullan yeliz cim

özellikle ceket her şeyle giyilebilir çok şık
güle güle kullan canım:)

Yelizcim güle güle kullan cicilerini..

teşekkürler kızlar..a.s.

canım sorun tam olarak ne belki fikir verebiliriz..

afyonlu arkadaşlarım nasılsınız.ben afyonda oturmuyorum ama ailem afyonda.ben evlenince eş durumundan dolayı ayrıldım oradan.giyim konusunda biraz zayıftır orası.çok fazla tesettürlü bayan olmasına rağmen pek güzel kıyafetler satan yerler yok.eşarp konusunda medine pazarı var.orda her türlü eşarbı bulabilirsiniz.üst katında da giyim bölümü var.takip edince güzel şeyler oluyor bazen.bi de medine pazarının olduğu aradan direk ileri doğru gidince orda da bi iki mağaza var fena şeyler yok orda da.size buraları tavsiye ederim.

sultancım ikinci eşarptan benim de var marka yazmıyor üzerinde venencis diye bir yazısı var marka gibi sadece
üzerindeki resimler türkiyenin çeşitli tarihi yerleri
%100 tiwil ve yapılması çok kolay ütü güzel tutuyor kırışmıyor
bulabilen herkese öneririm ben yeşil mavi tonlrı almıştım birçok şeyle kombinleniyor

slm kızlar eşarpları soranlar için markası yok 20tlye aldım ama desenler arminenin desenleri

kızlar bugün yarım saat dışarı çıktım vitrinlere yaz gelmiş..renkler cıvıl cıvıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…