Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

özdilek e gitmedim lcw bücürük boyner var az uzagındada ben gitmedim gez oaraları bakalım bana heber ver

ben de gördüm canım ama bakalım gidelim haber veriirm ben.afyonun neresınde oturuyosun.ben harbişteyim

kolajlar alıntı canım..aslında daha çok var ama migren yüzünden bugün servis dışıyım :))

lcw de büyük beden oluyo kendi adıma:) pantolonları güzel ve rahat kışlıklarımı ordan aldım uzun tunikler tabi millet elbise niyetine giyiyo ama yazlıkları kısa biraz bide çok kalabalık oluyo hafta sonları eşimde sinir oluyo

ben de gördüm canım ama bakalım gidelim haber veriirm ben.afyonun neresınde oturuyosun.ben harbişteyim

git de bana söle bakalım nasıl
afyon lu oldugum halde ben gidemedim
boynere filan da bir bak bakalım
ha bir de istanbul pazar mı pazaristan mı öle bir yer daha var ama nasıl bir yer bilmiyorm

ykm ye gııtım ama hıcbıse yok.gidersem haber verırım.afyonu keşfe çıkıcam yakında:)

ben kapalı biri olarak çok beğendim. bunları görünce benim alıp giydiklerim nerde bunlar nerde diyorum. emeğinize sağlık kızlar süper

hıımmm yelızcim çok güzeller bunlar 2 3 ve 6 7.ye bayıldım olsa giyerim ne güzel hepsini....

bunlarda benden hem taze hem canlı yeni aldım ekliyim istedimzemuszemus

vazgeçilmezim kot etekler

Biraz abarttım mı ne:1rolleyes:

kombinler çok güzeldi ama bunlar yabancı sitelerde böyle kombine ediliyor
site adı söylemek doğrumu bilmiyorum ama bende bir site buldum süperrrr

bu arada acibiber eşarpların çok şık güle güle kullan:)

acıbiber güzelmiş üle güle kullan foto nasıl yükleniyo hızlı resimmi ne yeni bişey almadım ama evdekilerden koyabilirim bende

bugün lcw ye gittim yeni sezon ürünler gelmiş kızlar birşeyler aldım şimdi annemlerdeyim müsait bir zamanda eklerim resimleri..

yeliz ekle ekle:)
kızlar ya üst olarak tamamda etek bulamıyorum ben ya çok sinir bozucu birşey büyük beden falanda giymiyorum ama yok uzun etek bulamıyorum anca butiklerde falan onlarda klasık oluyo eteklerınızı nerden alıyonusunuz ben fatıhte buluyorum nadiren ordada cok bulamıyorum spor gıydıgım ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…