yazlık sıkıntısı

bence de yazlık aldığınızı söylemeyin , müstakillerden alırsanız zaten hiç misafiriniz eksik olmaz en iyisi küçük bi 1+1. ama her sene küçücük delik gibi eve tıkılacağınıza her sene devremülk kiralayın veya günlük kiralık evler var onlardan kiralayın 1 aylığına hem yazlığın yıllık toplam masrafından fazla olmaz bence.

Hanımlar gizleyin demişsiniz ama bu pek mümkün değil .Sosyal paylaşım sitesi var .Ne bileyim nerdesiniz diye soranlara hep yalan mı söyleyeceğiz.
Her sene bir yerlere gitmek de stresli .Hep araştır acaba iyi mi kötü mü olacak stresi de kötü .Türkiye'nin hemen her yerini gezdik insan bir yerden sonra düzen istiyor .Hem her hafta sonu denize girip dinlenebileceğimiz bir yer olması fikri çok güzel .

Şaka mı bu .

yenifocada bizim yazlığımız var düşünrseniz.

yazlık bakım istiyor.gelen gideni de bitmiyor.ama daire tipi olanlar da bana yazlık gibi gelmiyor.şöyle bahçesi verandası falan olacak ki yazlık olsun.o zaman otur evinde çık balkona zaten mesafeler yakın çeşme 40 dk en fazla öyle git denizine gir.

Babamın var yazlık evi ilk aldıkları yıl baraka gibi yapmış annemle babam sonra annem ablama hamile kalmış bu böyle olmaz deyip 1+1 yapmışlar sonra ben olmuşum bizim ev 2+1 olmuş sonra erkek kardeşim olacak eee gelen giden bitmez kızlar ayrı yatar oğlan ayrı demişler ev olmuş 3+1 ve çoçukluğumun her 2 ayı orda geçerdi doya doya koşar oynar sıya girerdik heryıl yolumuzu beklerdi yazlık arkadaşlarımız herkes evlendi kimseler gitmez oldu annem babamharici birgün kundaklama yapılmış kül olduo kadar üzüldükki annemle babam kahroldu sanki tüm çoçuklarının çoçukluğu yanmış gibi üzüldüler arsayı satacaklardı kıyamamışlar satmadılar tekrar ev yaptılar 3+1 önü kocaman camlı salon harika güzellikde bol yeşillikli yıllar sonra gittim geçtiğimiz yaz ben gidince tüm kardeşler geldi gırgır şamata geri döndük çoçukluğumuza ve herşey vardı evde kuş sütümüz eksikdi kocaman dolaplar eskisi gibi benim senin dolabın kavgası annem babam acayip mutlu oldular oh be ölmeden tekrar bütün çoçuklarım + larıyla bir arada dediler bence alın çoooookkkk güzel oluyor birkaç yıl sonra gitmek için sabırsanızlıyorsunuz özlüyorsunuz annem babam bunaldılarmı direk oraya kaçarlar kafa dinlemeye

Seferihisar Sığacık'da düşünüyorum ama uzaklığı vazgeçiriyor .Siz nereyi tavsiye edersiniz
siz nerde oturuyorsunuz??Seferihisar merkezde bizimde evimiz var satılık 2+1 apt. ama bahçesi var bize ait.Yazlık değil tabii...Ama seferihisar çeşmeye göre fazla kalabalık değil tabiki ama kafa dinlemek için harika bir yer...

Karşıyaka'da oturuyorum ben .

Sizinle aynı sıkıntıları bir ara bende yaşamıştım. Eşime yazlık tatil bölgesinden iş teklifi gelmişti. Bende bir sevindim, bir sevindim ki size anlatamam. Dedim ohh ne güzel, deniz kum güneş. Mis gibi hava.. Sonraları düşündüm.. Benim akrabalar var, eşimin akrabaları var. Eee yaz olunca millet tatil yapmaya bize gelecek, evimi otel gibi kullanacak.. Bende millete hizmet yapacağım. Zaten eşimin ailesi hizmet ettirmesini çok da sever.. Gelmek isteyene, gelme de diyemezsin.. Bende demiştim içimden 1+1 evde yaşarım kimsecikler gelmez..
Allahtan eşim çalışma şartlarını ağır buldu da gitmedik.. Bana sorarsanız alın yazlığınızı, ama kimselere söylemeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…