- Konu Sahibi imagemaker
-
Şaka mı bu .Valla büyüklüğü çok önemli olmaz; potansiyel varsa gelirler.
Halamın yazlık komşuları; banyoyu kapatıp oda yapıp yatak koymuşlardı gelenlerden.
Bu arada bakın halamın yazlığına gidip komşularının banyosunu bile öğrenmişim :)
Bir salon+ mutfak; 1 oda; iki de çatı katında küçücük bölüm diyeyim.
Bir gittiğimizde; halam; eşi; oğlu; babaannem; babam; annem; eşim ve ben vardık. Yeni evlenmiştik; düğünden sonra davet ettiler gittik. Ama evin küçük olması kimseyi engellemedi.
Ev sahibi de pişirsin; kotarsın uğraşsın dursun; yıkasın toplasın akşam olsunnnn
Şaka mı bu .
yıllarca yazlık alma fikrini duyunca, tüylerim diken diken oluyordu.hem her sene aynı yere gitmek,hem de bitmek bilmeyen misafir ağırlama olayları,beni bu fikirden soğutuyordu.
ama yaş kemale erince,bende, her sene değişik yer gezecek,enerji kalmadı maalesef.bir de senede en fazla 10-15 gün gidilip,sonrasında yine eve tıkılmak,üstelik İstanbul un en kalabalık,en karmaşa yerinde yaşamak,yazlık alma fikrini oluşturmaya başladı.
şöyle istanbula yakın,arada hafta sonları da kaçabileceğim,huzurlu ama bir o kadar eğlenceli bir yer arayışı içine girdim.
hatta misafir için kendimce şöyle çözümler üretmeye başladım.
gelmek isteyen olursa,10-15 gün anahtarı vereceğim.gidip kalsınlar ben yokken.diğer türlü 2-3 günden fazla misafir ağırlayamam.ne kadar uygulanabilinir bir fikir bilmiyorum ama .bu eylül oğlumun düğününü yaptıktan sonra,araştırmalarıma başlayacağım.
sephora gibi bir not ben de ekleyeyim;yazlığı istanbula yakın olan arkadaşlarımın,alınabilecek yerler hakkında tavsiyelerini bekliyorum...[/QUOTE
aynen sizin gibi düşünüyorum
ne vicdansızlarmışŞaka mı bu .
yenifocada bizim yazlığımız var düşünrseniz.Yazlık kadar saçma bişey yok bence. Yıllarca aynı yere git, aynı denize gir, aynı restoranda yemek ye, aynı insanlarla selamlaş falan çoook sıkıcı. Kimse gelmese bile sabah kahvaltı hazırla, evi sil süpür, denize git dön, deniz ıvır zıvırıyla duşla banyoyla çamaşırla uğraş, akşam yemeği yap. Neresi tatil bunun?
Ama yazlık deyince de benim aklıma aileyle kalabalık geçirilen zamanlar geliyor. Yalnız yazlığı neyleyim diyenlerdenim. Bir zamanlar devasa bir dağ evimiz vardı. Dönem dönem içinde 30 kişi olduğumuzu bilirim. Kimse de sorun etmezdi geleni gideni. Hep birlikte olmak için mekandı orası bize... Hala tatile giderken bile kuzenlerle kardeşlerle sözleşir aynı otele hep birlikte cümbür cemaat gideriz.
Bu arada şuracığa bir ilan bırakayım image sorun olmaz dimi? İzmir çevresinde ankaradaki ablam için uygun fiyatlı denize yürüme mesafesinde bir yer bakıyoruz. Bilen eden varsa bana ulaşıversin bi zahmet.
yeni foçaya çok gittim güzel aslında yakın da ama termik santral yapılacak diye duydukyenifocada bizim yazlığımız var düşünrseniz.
evet maalesef aliağaya yapılacak 20 dk lık bı mesafe yenifocadanyeni foçaya çok gittim güzel aslında yakın da ama termik santral yapılacak diye duyduk
Seferihisar Sığacık'da düşünüyorum ama uzaklığı vazgeçiriyor .Siz nereyi tavsiye edersinizevet maalesef aliağaya yapılacak 20 dk lık bı mesafe yenifocadan
ben hep yenifoca ve eski foca ve cesmede büyüdüm onun dısındaki yerleri pek bilmiyorum maalesef.Seferihisar Sığacık'da düşünüyorum ama uzaklığı vazgeçiriyor .Siz nereyi tavsiye edersiniz
siz nerde oturuyorsunuz??Seferihisar merkezde bizimde evimiz var satılık 2+1 apt. ama bahçesi var bize ait.Yazlık değil tabii...Ama seferihisar çeşmeye göre fazla kalabalık değil tabiki ama kafa dinlemek için harika bir yer...Seferihisar Sığacık'da düşünüyorum ama uzaklığı vazgeçiriyor .Siz nereyi tavsiye edersiniz
Karşıyaka'da oturuyorum ben .siz nerde oturuyorsunuz??Seferihisar merkezde bizimde evimiz var satılık 2+1 apt. ama bahçesi var bize ait.Yazlık değil tabii...Ama seferihisar çeşmeye göre fazla kalabalık değil tabiki ama kafa dinlemek için harika bir yer...
seferihisar'ı iyi bilirim o yüzden merak ettiğiniz birşey var ise cevaplayabilirimKarşıyaka'da oturuyorum ben .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?