yazlık sıkıntısı

1+1 iyidir dimi gelip yatağımızda yatacak halleri yok

1+1 iyidir dimi gelip yatağımızda yatacak halleri yok
Tabi iyidir 1+1. Oturma odasında ki koltukları da normal koltuk alırsınız, yatak olmayan cinsten olur. Ama bazıları o kadar çok yüzsüz oluyor ki, balkonda dahi yatar..
Benim çocukluk arkadaşımda tatil yöresinde turizmci.. Kızın akrabaları her yaz kızın evine tatile geliyorlar.. Kızın evi de 1+1.. Yine de her sene gidiyorlarmış.. Geçtiğimiz sene kızın evinde yer olmaz diye, şişme yatakla giden dahi var.. O kişi de mutfakta yatmış.. O derece yani..

allah kahretsin onları .
evimde otururum yine de minnet etmem

Valla ben de yazlik sevmem giden gelenden ev sahibine yazik kimse de acimiyor valla ye ic yat tam pansiyon yuk oluyorlar
Yazlik ne zaman mantikli 50yas ustuysen senede 6ay kalacaksan hem merkez hem deniz yakini bir yerdeyse yani ulasimdan cok zorlanmayacaksan mantikli ama ben 30 yasinda napiim yazligi her yil bir yere giderim otelde kalirim hersey dahil oh sefam olsun

Valla biraz önce eşimle '' ayy babam bi yazlık alsa da biz de kullansak" diye konuştuk şimdi burayı okuyunca kendimi kötü hissettim

Son düzenleme:
insanlar gellecek dıye yazlıktan vazgecmeyın ya hayır deyın ya da kımseye soylemeyın

Valla elalemi eylemek istemiyorsan yalan soyle derim ben akrabalarima yedigim yemegi bile soylemiyorum cunku gecmiste dunya kadar lafettiler bana darkmore borcu da var ama bak bak kebapcidan cikmiyor diye yahu size neeee diye bagirasim geliyordu artik o derece
Ise gordim onu kiskandilar evlendim esim esnaf onu laf ettiler dusun boyle buyuk seylerin yaninda yazlik alsam bile hayatta soylemem daha yeni duydum teyzemin ortanca gelini diyormus ki ah birinin yazligi olsa da gitsek
Yuzsuzluge bakar misin? Kendi almiyor baskasi alinca gidip ona yikilacak
Kimseyi evlatlik almak istemiyorsaniz soylemeyin

bide söyle düsün zaten sen istemezsen kim gelirki bi kere gelir zaten suratın asılmıs yada istemedin belli olur yani ve yazlık dediginde kendina ait müstakil olsun o zaman ha apartman he sehir icindeki ev ne farkı var ufakta ols abi bahcen olsun mangal yap cilek ek domates ek ohhh
milli piyango cıksında bende istiyorum valla bi yazlıkcık

çok kolay değil bu dediğiniz

aynen aynı kafadayım yazlık kadar güzel bisey yok huzur mutlulk valla bahceye ek biseyler etrafıan camlar meyve agacları ek cocugunla yıllar sonra oglun kızın torunlarına bak bunu ben ekmistim der bahcede mangal keyfi yerler cimen ohhh valla ne güzel insallah allah banada nasip eder alırım

Eskiden yazlıkçılar diye bir dizi vardı orada da arsız misafirler bir yazı bir yazlık sahibinin evinde geçiriyorlardı, bir de üstüne yemek şunu yap bunu yap diyorlardı ev sahibine.gerçekte de böyle olacağını düşünüyorum ancak hiçkimseye birşey demeyeceksiniz öyle alacaksınız başka çaresi yok insanlar bedava tatil için zahmet vermekten rahatsızlık vermekten hiç çekinmezler yoksa

çok kolay değil bu dediğiniz
senin samimi oldugun yada hosladıın insan sana kalmaya gelir insan agırlamak hizmeti bırak masraflı bi mangal yapsam 2 aile 100 liradan baslar e sabah kahvaltısı desen peynirin kalını 20 lira bi sanahta biter
yani sen hoslanmadıgın kisi gelirse ki insanların o kadar yüzsüz oldugunu düsünmüyorum ben bi yere gidiyosan mesela 1 hafta en az 300 400 liraık alısveris yapıcan ki rahat rahat kal
bence sen surat asarsan kimse gelmez insalarda huzura gelir surat astıgım birinin evine ben gitmem

Adres

Suratını asınca türlü bahaneler sıralayınca da gelenler geliyor; biliyoruz bunu hepimiz.

Hani bir laf vardır ya kapıdan kovsan bacadan geliyor diye. böyle insanlar çokkk

En iyisi yazlık aldığınızı kimseye soylememek ve apart tarzı 1+1 almak

bence paranızı yazlıga yatırmayın. sezonluk satın alın ..bu şekildede gelen giden bitmeyecek ama diger sene daha temkinli olursunuz ona göre.

Valla biraz önce eşimle '' ayy babam bi yazlık alsa da biz de kullansak" diye konuştuk şimdi burayı okuyunca kendimi kötü hissettim

Anne babaniz icin oyle dusunmeyin, benimkiler simdiden basimin etini yiyor mayis sonu oldu artik gelsene diye, secimden sonra gelicem diyorum, gel 2 hafta kal o gun gider oyunu atar gelirsin diyorlar, tribe girdi annem babam normalde hafta ici pek gelmez ben ordayken ise bile gitmiyor kizimla torunumla vakit gecireyim diye

Yazlık tam bi gaffur ruhlu insan mantığı. Yeni yerler gezip görmek varken sacmalikta son nokta.

Bizim ev de yazlık gibi, göl kenarı, yeşillik.. Gelen bitmiyor. Yazın artık nefret ediyorum misafir olayından.. Oh ne ala memleket millet tatil yapsın biz misafir ağırlayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…