- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
1+1 iyidir dimi gelip yatağımızda yatacak halleri yokSizinle aynı sıkıntıları bir ara bende yaşamıştım. Eşime yazlık tatil bölgesinden iş teklifi gelmişti. Bende bir sevindim, bir sevindim ki size anlatamam. Dedim ohh ne güzel, deniz kum güneş. Mis gibi hava.. Sonraları düşündüm.. Benim akrabalar var, eşimin akrabaları var. Eee yaz olunca millet tatil yapmaya bize gelecek, evimi otel gibi kullanacak.. Bende millete hizmet yapacağım. Zaten eşimin ailesi hizmet ettirmesini çok da sever.. Gelmek isteyene, gelme de diyemezsin.. Bende demiştim içimden 1+1 evde yaşarım kimsecikler gelmez..
Allahtan eşim çalışma şartlarını ağır buldu da gitmedik.. Bana sorarsanız alın yazlığınızı, ama kimselere söylemeyin..
Tabi iyidir 1+1. Oturma odasında ki koltukları da normal koltuk alırsınız, yatak olmayan cinsten olur. Ama bazıları o kadar çok yüzsüz oluyor ki, balkonda dahi yatar..1+1 iyidir dimi gelip yatağımızda yatacak halleri yok
allah kahretsin onları .Tabi iyidir 1+1. Oturma odasında ki koltukları da normal koltuk alırsınız, yatak olmayan cinsten olur. Ama bazıları o kadar çok yüzsüz oluyor ki, balkonda dahi yatar..
Benim çocukluk arkadaşımda tatil yöresinde turizmci.. Kızın akrabaları her yaz kızın evine tatile geliyorlar.. Kızın evi de 1+1.. Yine de her sene gidiyorlarmış.. Geçtiğimiz sene kızın evinde yer olmaz diye, şişme yatakla giden dahi var.. O kişi de mutfakta yatmış.. O derece yani..
Aynen size katılıyorum. Bazı insanlarda birilerinin sırtından geçinmeye ne meraklı.. Milleti evinde rahatsız etmenin ne anlamı var.. Biraz anlayış, biraz da düşünce gerek..allah kahretsin onları .
evimde otururum yine de minnet etmem
Valla elalemi eylemek istemiyorsan yalan soyle derimHanımlar gizleyin demişsiniz ama bu pek mümkün değil .Sosyal paylaşım sitesi var .Ne bileyim nerdesiniz diye soranlara hep yalan mı söyleyeceğiz.
Her sene bir yerlere gitmek de stresli .Hep araştır acaba iyi mi kötü mü olacak stresi de kötü .Türkiye'nin hemen her yerini gezdik insan bir yerden sonra düzen istiyor .Hem her hafta sonu denize girip dinlenebileceğimiz bir yer olması fikri çok güzel .
Aynı şey değil .Annenizin babanızın evi tabii ki gideceksiniz .Siz onlara yük olamazsınızValla biraz önce eşimle '' ayy babam bi yazlık alsa da biz de kullansak" diye konuştuk şimdi burayı okuyunca kendimi kötü hissettim
çok kolay değil bu dediğinizbide söyle düsün zaten sen istemezsen kim gelirki bi kere gelir zaten suratın asılmıs yada istemedin belli olur yani ve yazlık dediginde kendina ait müstakil olsun o zaman ha apartman he sehir icindeki ev ne farkı var ufakta ols abi bahcen olsun mangal yap cilek ek domates ek ohhh
milli piyango cıksında bende istiyorum valla bi yazlıkcık
aynen aynı kafadayım yazlık kadar güzel bisey yok huzur mutlulk valla bahceye ek biseyler etrafıan camlar meyve agacları ek cocugunla yıllar sonra oglun kızın torunlarına bak bunu ben ekmistim der bahcede mangal keyfi yerler cimen ohhh valla ne güzel insallah allah banada nasip eder alırımBabamın var yazlık evi ilk aldıkları yıl baraka gibi yapmış annemle babam sonra annem ablama hamile kalmış bu böyle olmaz deyip 1+1 yapmışlar sonra ben olmuşum bizim ev 2+1 olmuş sonra erkek kardeşim olacak eee gelen giden bitmez kızlar ayrı yatar oğlan ayrı demişler ev olmuş 3+1 ve çoçukluğumun her 2 ayı orda geçerdi doya doya koşar oynar sıya girerdik heryıl yolumuzu beklerdi yazlık arkadaşlarımız herkes evlendi kimseler gitmez oldu annem babamharici birgün kundaklama yapılmış kül olduo kadar üzüldükki annemle babam kahroldu sanki tüm çoçuklarının çoçukluğu yanmış gibi üzüldüler arsayı satacaklardı kıyamamışlar satmadılar tekrar ev yaptılar 3+1 önü kocaman camlı salon harika güzellikde bol yeşillikli yıllar sonra gittim geçtiğimiz yaz ben gidince tüm kardeşler geldi gırgır şamata geri döndük çoçukluğumuza ve herşey vardı evde kuş sütümüz eksikdi kocaman dolaplar eskisi gibi benim senin dolabın kavgası annem babam acayip mutlu oldular oh be ölmeden tekrar bütün çoçuklarım + larıyla bir arada dediler bence alın çoooookkkk güzel oluyor birkaç yıl sonra gitmek için sabırsanızlıyorsunuz özlüyorsunuz annem babam bunaldılarmı direk oraya kaçarlar kafa dinlemeye
senin samimi oldugun yada hosladıın insan sana kalmaya gelir insan agırlamak hizmeti bırak masraflı bi mangal yapsam 2 aile 100 liradan baslar e sabah kahvaltısı desen peynirin kalını 20 lira bi sanahta biterçok kolay değil bu dediğiniz
bide söyle düsün zaten sen istemezsen kim gelirki bi kere gelir zaten suratın asılmıs yada istemedin belli olur yani ve yazlık dediginde kendina ait müstakil olsun o zaman ha apartman he sehir icindeki ev ne farkı var ufakta ols abi bahcen olsun mangal yap cilek ek domates ek ohhh
milli piyango cıksında bende istiyorum valla bi yazlıkcık
Valla biraz önce eşimle '' ayy babam bi yazlık alsa da biz de kullansak" diye konuştuk şimdi burayı okuyunca kendimi kötü hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?