Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş -2

Bakin bir dakika arayla şu yorumlari yaptiniz. Sizin uslubunuza göre cevap veriliyor. Ne demek akrabalar artik yabancilamazlar. Gülücük. Ya agirbasli olun sorununuza gercekten çözüm arayin ya dalgavari cevaplar vermeyin insanlara. Önce bir aynada kendinize bakmanizda fayda var
Cİddi yazanlara ciddi crvap veriyorum, dalga geçenlerle dalga geçiyorum

Ahmet haklı en azından iğrenilmeyecek gibi degillerdi. Ya bizler hepimiz minnoşuz,balız, sekeriz yani
:) Şişştt insanlar bölünerek çoğalıyor zaten, sırrı açıklama. :KK53:
Bilmiyorum siz hiç üzgün olduğunuz bir konudan sonra sevişmediniz mi? Barışma seksi gibi. Duygular daha yoğun yaşanır.
Sister sizinki barışma değil ki küs değilmişsiniz. Sadece biraz utançla karışık sinir harbi yaşanmış kuzenin karısı sebebiyle. Yani inat sevişmesi olmuş sizinki biraz. :KK8:

Bilmiyorum siz hiç üzgün olduğunuz bir konudan sonra sevişmediniz mi? Barışma seksi gibi. Duygular daha yoğun yaşanır.
Tmm yaşayabilirsiniz.
Sıkıntı üstüne basarak dile getirmeniz daha doğrusu kinayeli yazmanız.
Böyle ciddi bir konuda böyle bir detayı paylaşmanız konuyu buraya getirdi.

En çok onlar sevişecek uleynn! Zaten kocasının kuzeninin bir cinsel hayatı yok kskdkdjdjdj
Çocukça bir hınç var ortada. Sen bize nasıl ahlaksız muamelesi edersin, hain kuzen karısı seni! O zaman biz de zabaha kadar... Öcünü almış oldu işte kuzenin karısından. :KK53:

Kuzenle görüşürseniz ve konu açılırsa, boşanma konusunda kararlı mısın düşündün mü diye sorarsınız ama daha fazlasını yapmayın. Durumun sizinle ilgisi yok insanlar böyle bir kavga yüzünden boşanmaz, onlar kendisine günah keçisi arıyor. Ekstra müdahale etmeyin bence
Aynen katılıyorum. Sormuşsunuz, eşinizin kuzeni ise kararlıyım demiş. Konu sizden çıktı artık. Hiç karışmayın. Ayrıca boşanmalarının sizinle ilgisi yok.

Aynen katılıyorum. Sormuşsunuz, eşinizin kuzeni ise kararlıyım demiş. Konu sizden çıktı artık. Hiç karışmayın. Ayrıca boşanmalarının sizinle ilgisi yok.
Aynen. Sadece tetikleyici olmuş. Kuzen sadece o günkü olay için eşini boşamaya kalkmamıştır, aksi mantıksız olurdu. Birikmiş ve son nokta o gün taşmış işte. Yani keşke sizin hiç adınızın geçmeyeceği şekilde olsaydı. Şimdi karşı taraf suçlayacak bir şey arıyor, sizi de hedef seçiyor. Kimse kendine bakıp da benim evliliğim zaten kötüydü, hatalarım vardı demez. Üçüncü kişileri suçlarlar böyle durumlarda.

Aynen. Sadece tetikleyici olmuş. Kuzen sadece o günkü olay için eşini boşamaya kalkmamıştır, aksi mantıksız olurdu. Birikmiş ve son nokta o gün taşmış işte. Yani keşke sizin hiç adınızın geçmeyeceği şekilde olsaydı. Şimdi karşı taraf suçlayacak bir şey arıyor, sizi de hedef seçiyor. Kimse kendine bakıp da benim evliliğim zaten kötüydü, hatalarım vardı demez. Üçüncü kişileri suçlarlar böyle durumlarda.
Aynen öyle oldu bence de

Farkındaysanız ben kimsenin cinsel hayatına karışmadım, bizimkine burnunu sokan onlardı. Konu da burdan oatladı. Kimsenin özeli beni ilgilendirmiyor
Zaten burada kimse daha farklı bir şey söylemiyor ki. Konunun karışmasının sebebi sizin cinsel hayatınızla ilgili gereksiz detaylar vermenizdi. Yoksa kimse size insanların boşanmasına sebep oldunuz falan demedi. Aksine sizin suçunuz olmadığını sadece olayın çok büyüdüğünü anlatmaya çalıştı size diğer üyeler de.

Ben bu konuda kadının annesinin konu sahibine barıştır diye aramasına takıldım. Hangi akli başında insan o gün ağlayarak falan ortalığı daha da alevlendiren birine kızımı barıştır diye arar ki?
Sen bozdun sen duzelt diye aramistir belki. Aglarsa barisirlar belki diye dusunmus olabilir.

Back
X