- 28 Ağustos 2017
- 279
- 231
- 103
- 28
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
YOk artık dersimi aldımmPiknikte Kime yakalanacaksiniz falan lütfen 3. Konuda anlatın. Arabada mi calilikta mi neredeyse ona göre yazarsınız zaten yolu biliyorsunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YOk artık dersimi aldımmPiknikte Kime yakalanacaksiniz falan lütfen 3. Konuda anlatın. Arabada mi calilikta mi neredeyse ona göre yazarsınız zaten yolu biliyorsunuz![]()
Insallah bu sefer de diger akrabalara duyurmazsiniz ahahahsArtık yorumlar da iyice dalga oldu ama okay gerçek kızlar, ne yalan söylüyim ben de gülüyorum yazdıklarınıza. Şaka gibi olay ama yaşandı malesef.
ŞU an sular duruldu gibi ortalık sakin ama kızı ve annesini engelledim. Yarın mangala gideceğiz bakalım yine kalabalık. Kuzenle ilgili bir gelişme olursa yazarım yine. Ama en son eşime sevgisinin bittiğini söylemiş.
Kıza gelirsek; o günden beri hiç yüz yüxe görmedim. En son o mesajına da cevap yazmadım. Bir daha başka bir olay olmadı ama annesinin aramasından anladığım kadarıyla barışmak istiyor.
Bu arada banlıyken güzel xamanlar geçirdim![]()
Burdaki insanlara iğrenç diyerek siz ne oluyorsunuz?Ne iğrenç insanlarsınız bunlar nasıl yorumlar. Kocası değil mi tabiki sevişir. Hepimiz aynı tepkiyi verirdik. Kaynana evinde sevişmeyen yok mu ? Kız burda insan gibi derdini yazmış.
Ne iğrenç insanlarsınız bunlar nasıl yorumlar. Kocası değil mi tabiki sevişir. Hepimiz aynı tepkiyi verirdik. Kaynana evinde sevişmeyen yok mu ? Kız burda insan gibi derdini yazmış.
Wawww part 3 cok yakında ben hazirimArtık yorumlar da iyice dalga oldu ama okay gerçek kızlar, ne yalan söylüyim ben de gülüyorum yazdıklarınıza. Şaka gibi olay ama yaşandı malesef.
ŞU an sular duruldu gibi ortalık sakin ama kızı ve annesini engelledim. Yarın mangala gideceğiz bakalım yine kalabalık. Kuzenle ilgili bir gelişme olursa yazarım yine. Ama en son eşime sevgisinin bittiğini söylemiş.
Kıza gelirsek; o günden beri hiç yüz yüxe görmedim. En son o mesajına da cevap yazmadım. Bir daha başka bir olay olmadı ama annesinin aramasından anladığım kadarıyla barışmak istiyor.
Ahmet haklı en azından iğrenilmeyecek gibi degillerdi. Ya bizler hepimiz minnoşuz,balız, sekeriz yani
Memnun olduk. Biz de kk, isminizle müsemma olun yorumunuzla bir yastıkta ahhh ohhh hadi iiyi geceler.Ne iğrenç insanlarsınız bunlar nasıl yorumlar. Kocası değil mi tabiki sevişir. Hepimiz aynı tepkiyi verirdik. Kaynana evinde sevişmeyen yok mu ? Kız burda insan gibi derdini yazmış.
İlk konu ile ilgili aklımda kalan tek kısım ;inadına sabaha kadar seviştik kısmı şuandaEski konumu çoğunuz biliyordur, bugün çok can sıkıcı bir gelişme yaşandı. Sizinle paylaşmak istiyorum.
Eski konuyu okumayanlar için:
Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş
Kızlar nerede başlasam bilmiyorum. Yeni evli sayılırız, evli olarak geçirdiğimiz ilk yaz. Eşimin ailesinin durumları ve aile bağları iyidir, Teyzesinin egede bir tatil bölgesinde müstakil havuzlu 3 katlı bir yazlığı var, 7 odalı 3 banyolu oldukça güzel bir yer. Eşimin annesi, büyük tryze ve...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar bugün kayıtlı olmayan bir numara beni aradım, ben de açma gafletinde bulundum. Kızın annesi imiş. Telefonda bana hakaretler bağırmalar. Ne terbiyesizliğim kaldı ne ahlaksızlığım ve malesef ses kaydı alamadım. Kayıt alacak başka bir cihaz yoktu yanımda.
Kızının boşanmasında benim payım olduğunu, tatillerini mahvettiğimi söyledi. Eşime de aynı şekilde hakaretler etti. Ses kaydı alabilme ihtimallerine karşı ben biraz temkinli konuştum. İşin en saçma yanı konuşmanın sonunda kadın ağladı, ben de anayım, kızımın yuvasının yıkılmasını istemem nolur X’le konuşun dedi (eşimin kuzenini çağırıp barışmaları için konuşmamızı istedi)
Telefonlarını açmıyormuş, kız 2 haftadır orada hiç yanına gitmemiş barışmak için vs.
Ben de; biz de istemeyiz tabiki ama kendileri bilir o kısmı ben yine de eşime sorayım, o uygun bulursa görüşürüz diyerek kapattım.
Sizce görüşmeli miyiz kuzenle barışmaları konusunda? Ben araya girmek istemiyorım bu işin sonumda biz kötü olucaz gibi hissediyorum. Kadının da o kadar hakaretten sonra bu isteğini yapmak hiç içimden gelmiyor belki başta düzgünce konuşsa olurdu. Bilmiyorum kızlar.
Bir yandan barışsınlar isterim tabi ki ama içimden gelmiyor artık. Ben de çok üzüldüm ne gurur kaldı ne bir şey. Bir yandan da kadına da kızına da üzülüyorum. Kız daha 29 yaşında. Elimizden en küçğk bir şey gelecekse yapmak isterim ama korkuyorum biz arada kalıcaz diye
Ahahahhaha iç sesimBu beklenmeyen hakaret dolu telefonun uzerine, stres atmak, acisini cikartmak icin sabahlaraa kadar sevismediyseniz ben de bir şey bilmiyorumm![]()
Yorumunuz için teşekkür ederim. Burada konuma fake fake diye diye yöneticiden kimlik doğrulaması yaptırdılar hesabım kitlendi, açıldı daha ne bekleniyor bilmiyorum. Konu silmek de yasak olduğu için yazdıklarımı silemiyorum ama sıkıldım ben de artık. İnanmayan cevap yazmasın, faydalı olacak yotumlar görünmğyor arada.Ne iğrenç insanlarsınız bunlar nasıl yorumlar. Kocası değil mi tabiki sevişir. Hepimiz aynı tepkiyi verirdik. Kaynana evinde sevişmeyen yok mu ? Kız burda insan gibi derdini yazmış.
Bilmiyorum siz hiç üzgün olduğunuz bir konudan sonra sevişmediniz mi? Barışma seksi gibi. Duygular daha yoğun yaşanır.İlk konu ile ilgili aklımda kalan tek kısım ;inadına sabaha kadar seviştik kısmı şuandagerisi yok olaya odaklanamıyorum
![]()
Oooo bolum 3 yukleniyor. Ormanlik seyran olduArtık yorumlar da iyice dalga oldu ama okay gerçek kızlar, ne yalan söylüyim ben de gülüyorum yazdıklarınıza. Şaka gibi olay ama yaşandı malesef.
Artık yabancılamazlarInsallah bu sefer de diger akrabalara duyurmazsiniz ahahahs
Merhaba değilOooo bolum 3 yukleniyor. Ormanlik seyran oldu
Mangal filan yasak degil mi ya. Nasil gidiyorsunuz.
Her konuda oldugu gibi sizin konunuzda da fake söylemleri oldu. Bu durumda yoneticiler kimlik dogrulamasi yapiyor. Ama fake diyenleri sizde sikayet edebiliyorsunuz diye biliyorum.Yorumunuz için teşekkür ederim. Burada konuma fake fake diye diye yöneticiden kimlik doğrulaması yaptırdılar hesabım kitlendi, açıldı daha ne bekleniyor bilmiyorum. Konu silmek de yasak olduğu için yazdıklarımı silemiyorum ama sıkıldım ben de artık. İnanmayan cevap yazmasın, faydalı olacak yotumlar görünmğyor arada.
Ne terbiyesizliğim ne yalancılıpım kaldı.
Başta dalga geçer gibi yazan siz olduğunuz için olabilir miYorumunuz için teşekkür ederim. Burada konuma fake fake diye diye yöneticiden kimlik doğrulaması yaptırdılar hesabım kitlendi, açıldı daha ne bekleniyor bilmiyorum. Konu silmek de yasak olduğu için yazdıklarımı silemiyorum ama sıkıldım ben de artık. İnanmayan cevap yazmasın, faydalı olacak yotumlar görünmğyor arada.
Ben bu konuda kadının annesinin konu sahibine barıştır diye aramasına takıldım. Hangi akli başında insan o gün ağlayarak falan ortalığı daha da alevlendiren birine kızımı barıştır diye arar ki?Her konuda oldugu gibi sizin konunuzda da fake söylemleri oldu. Bu durumda yoneticiler kimlik dogrulamasi yapiyor. Ama fake diyenleri sizde sikayet edebiliyorsunuz diye biliyorum.
Konu silmek evet yasak. Bunu konu acmadan önce bdv kurallarinda okuyoruz ona göre konuyu açıyoruz.
Siz olsaniz konunuza faydali yorum ne yazardiniz?
Sabahlara kadar inadina seviştik diye yazarsaniz gelen yorumlara da açık olacaksiniz.
Farkindaysaniz insanlar buna takildi. Sonradan konuyu düzenleseniz de adın cikti mi dokuza inmiyor sekize
Yorumunuz için teşekkür ederim. Burada konuma fake fake diye diye yöneticiden kimlik doğrulaması yaptırdılar hesabım kitlendi, açıldı daha ne bekleniyor bilmiyorum. Konu silmek de yasak olduğu için yazdıklarımı silemiyorum ama sıkıldım ben de artık. İnanmayan cevap yazmasın, faydalı olacak yotumlar görünmğyor arada.
Bakin bir dakika arayla şu yorumlari yaptiniz. Sizin uslubunuza göre cevap veriliyor. Ne demek akrabalar artik yabancilamazlar. Gülücük. Ya agirbasli olun sorununuza gercekten çözüm arayin ya dalgavari cevaplar vermeyin insanlara. Önce bir aynada kendinize bakmanizda fayda varArtık yabancılamazlar![]()