• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş -2

Eski konumu çoğunuz biliyordur, bugün çok can sıkıcı bir gelişme yaşandı. Sizinle paylaşmak istiyorum.
Eski konuyu okumayanlar için:

Kızlar bugün kayıtlı olmayan bir numara beni aradım, ben de açma gafletinde bulundum. Kızın annesi imiş. Telefonda bana hakaretler bağırmalar. Ne terbiyesizliğim kaldı ne ahlaksızlığım ve malesef ses kaydı alamadım. Kayıt alacak başka bir cihaz yoktu yanımda.
Kızının boşanmasında benim payım olduğunu, tatillerini mahvettiğimi söyledi. Eşime de aynı şekilde hakaretler etti. Ses kaydı alabilme ihtimallerine karşı ben biraz temkinli konuştum. İşin en saçma yanı konuşmanın sonunda kadın ağladı, ben de anayım, kızımın yuvasının yıkılmasını istemem nolur X’le konuşun dedi (eşimin kuzenini çağırıp barışmaları için konuşmamızı istedi)
Telefonlarını açmıyormuş, kız 2 haftadır orada hiç yanına gitmemiş barışmak için vs.
Ben de; biz de istemeyiz tabiki ama kendileri bilir o kısmı ben yine de eşime sorayım, o uygun bulursa görüşürüz diyerek kapattım.

Sizce görüşmeli miyiz kuzenle barışmaları konusunda? Ben araya girmek istemiyorım bu işin sonumda biz kötü olucaz gibi hissediyorum. Kadının da o kadar hakaretten sonra bu isteğini yapmak hiç içimden gelmiyor belki başta düzgünce konuşsa olurdu. Bilmiyorum kızlar.
Bir yandan barışsınlar isterim tabi ki ama içimden gelmiyor artık. Ben de çok üzüldüm ne gurur kaldı ne bir şey. Bir yandan da kadına da kızına da üzülüyorum. Kız daha 29 yaşında. Elimizden en küçğk bir şey gelecekse yapmak isterim ama korkuyorum biz arada kalıcaz diye
'' Amma sevişmişim, öyle sevişmişim ki yuva yıkmışım hınnısını yeaaaa. '' derdim ben, sen neden demedin? :D

Yuva yıkmak kolay mıymış o kadar, neler neler olmuş yıkılmamış, sen iki ahlayıp ohlamışsın yıkılmış. Vayytt.

Eski konumu çoğunuz biliyordur, bugün çok can sıkıcı bir gelişme yaşandı. Sizinle paylaşmak istiyorum.

Kızlar bugün kayıtlı olmayan bir numara beni aradım, ben de açma gafletinde bulundum. Kızın annesi imiş. Telefonda bana hakaretler bağırmalar. Ne terbiyesizliğim kaldı ne ahlaksızlığım ve malesef ses kaydı alamadım. Kayıt alacak başka bir cihaz yoktu yanımda.
Kızının boşanmasında benim payım olduğunu, tatillerini mahvettiğimi söyledi. Eşime de aynı şekilde hakaretler etti. Ses kaydı alabilme ihtimallerine karşı ben biraz temkinli konuştum. İşin en saçma yanı konuşmanın sonunda kadın ağladı, ben de anayım, kızımın yuvasının yıkılmasını istemem nolur X’le konuşun dedi (eşimin kuzenini çağırıp barışmaları için konuşmamızı istedi)
Telefonlarını açmıyormuş, kız 2 haftadır orada hiç yanına gitmemiş barışmak için vs.
Ben de; biz de istemeyiz tabiki ama kendileri bilir o kısmı ben yine de eşime sorayım, o uygun bulursa görüşürüz diyerek kapattım.

Sizce görüşmeli miyiz kuzenle barışmaları konusunda? Ben araya girmek istemiyorım bu işin sonumda biz kötü olucaz gibi hissediyorum. Kadının da o kadar hakaretten sonra bu isteğini yapmak hiç içimden gelmiyor belki başta düzgünce konuşsa olurdu. Bilmiyorum kızlar.
Bir yandan barışsınlar isterim tabi ki ama içimden gelmiyor artık. Ben de çok üzüldüm ne gurur kaldı ne bir şey. Bir yandan da kadına da kızına da üzülüyorum. Kız daha 29 yaşında. Elimizden en küçğk bir şey gelecekse yapmak isterim ama korkuyorum biz arada kalıcaz diye
Annesi sizi arayınca moraliniz bozulmuştur. moraliniz düzelsin diye de seviştiniz mi?

Zaten olay sizin yüzünüzden patlamıştı,ağlaya ağlaya kocişinize koştunuz sonra kocişiniz karım beni mutlu etmek için yaptı dedi,karşı tarafın kocişi karısına sende benimle ilgilenseydin dedi .Velhasıl siz karismayin bence artık yeter.Yapayim derken temelli bozarsınız .Siz sevişin en iyisi acısını çıkara çıkara.

biz tavsiye versek de dinlemiyosun ki bacım :işsiz: Önceki konunda olayı uzatma dedik gittin mesajı ekran görüntüsü alıp kocana attın. Bildiğini okuyacaksan niye bize soruyosun? Ses kaydı alsan koşa koşa kocana dinletecektin di mi?

kabul et ilgi senin de hoşuna gitti yine başlık açayım dedin

biz tavsiye versek de dinlemiyosun ki bacım :işsiz: Önceki konunda olayı uzatma dedik gittin mesajı ekran görüntüsü alıp kocana attın. Bildiğini okuyacaksan niye bize soruyosun?

işte ses kaydını alamamış bu sefer
konunun alt metnini kaçırıyorsunuz
demek istiyor ki konu sahibi "ses kaydını alamadım, bu konuşmayı eşime nasıl aktarabilirim"

Kuzenin anne babası yok mu yahu?
Anne baba netsin, konu sahibinin kocası kanser atlattı ona ses edemiyorlar, konu sahibine ses edemiyorlar çünkü minnet. Kendi evladının derdine koşamaz hale gelmişlerdir. Bi de sevmedikleri boşanma aşamasındaki gelin için neden konu sahibini yaksınlar?

Yakın olduğum iyi anlaştığım biri sabah şakayla karışık 'ahaha uyuyamadık sesinizden' diye geyik yapsa güler geçerim ben. Kahvaltı sofrasında filan da değil mutfakta sadece kadınların olduğu rahat bir ortamda söylemiş bir de. Hülya Koçyiğit tarzı odaya kapanıp ağlamalarla eşinize şikayet etmelerle, yazlığı terk edip gitmelerle siz büyütmüşsünüz olayı. Yazık eşi de arkasında durmamış kadının bu saçma sapan mevzuda. Bence ayrılmaları hayırlısı olacak o kadın için.

Ne sevisme sesiymis ya. Ne ah ohmus. Yuvalar yıkıldı kavgalar edildi. Siz bir şey yapmayın mümkünse ya da sadece eşinize ağlayabilirsiniz bak bu işe yarar :KK66:

Bu konudan banlanmaya niyetim yok. diğer konunuz çok uzadığı için bilerek açtınız bu konuyu. Karışmayın artık insanlara. siz rezil eden onlar değil kendinizsiniz. Ortalığı karıştıran MİKSER gibisiniz. evlerden uzak olsun sizin gibileri

'' Amma sevişmişim, öyle sevişmişim ki yuva yıkmışım hınnısını yeaaaa. '' derdim ben, sen neden demedin? :KK70:

Yuva yıkmak kolay mıymış o kadar, neler neler olmuş yıkılmamış, sen iki ahlayıp ohlamışsın yıkılmış. Vayytt.

Artik iyi sevismenin kistasi bu oldu. Yuva yikilmadimi? Demek ki seks çok kötüymüs çoooook. Artik yuva yikmayan sekse, ben seks demem.

Back
X