Yediğimden pişman olma ?Bunu yaşayan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Isabella_7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2021
6.528
9.256
128
35
Merhaba herkese
Normalde sağlıklı beslenmeye çalışan hamur işi falan yemeyen cips vs uzak duran bir insanım
Ama bazen gerçekten içimden bir canavar çıkıyor
Ne buluyorsam yiyorum
Sonra 3 gün aç geziyorum
Ceza veriyorum kendime
Normal bir kilodayım ama sürekli daha zayıf olmak istiyorum
Yediklerimden pişman oluyorum mesela bugün kendimi çok kötü hissediyorum dün fazla yediğim için ağladım falan
Benim gibi olanlar var mı?
Dertleşelim istedim

Şöyle düşün. Sağlıklı besleniyor musun? Evet. O zaman bu kadarcik kaçamak yapmaya da hakkin var. Hayat kısa bunu dert etme kendini ödüllendir zaten pandemide elimizde kalan tek şey yemek yemek

Şöyle düşün. Sağlıklı besleniyor musun? Evet. O zaman bu kadarcik kaçamak yapmaya da hakkin var. Hayat kısa bunu dert etme kendini ödüllendir zaten pandemide elimizde kalan tek şey yemek yemek
Evet ama benimki aşırı yeme
Yani kaçamak gibi değil
Yarım tepsi börek yedim mesela
Bugün şiş hissediyorum
Midem çok kötü
Günlük de açtım takip etmek için yediklerimi

Evet ama benimki aşırı yeme
Yani kaçamak gibi değil
Yarım tepsi börek yedim mesela
Bugün şiş hissediyorum
Midem çok kötü
Günlük de açtım takip etmek için yediklerimi
Yanii börek yapmayın o zaman aldıklarızi yaptıklarınızı kısıtlayın evde bir şey olmayınca az yiyor insan. Ama siz sağlıklı besleniyorum arada bir kendimi kaybediyorum zayıfım da zaten demissiniz

Bence mutlu ve sağlıklı olmak en iyisi
Bende takmamak istiyorum
Asla mutlu değilim bu halimden aslında bakmayın dalgaya aldığıma hamileyken bu kadar kilom yoktu emzirmek mahvetti beni. Oğlumun biraz daha büyümesini bekliyorum vericem inşallah bu kiloları. Yani umudum o yönde bakalım

Keşke ben de kendimi 3 gün açlıkla cezalandırılabilsem pişmanlık var tabii olmazmi şöyle gecenin 2sinde 3ünde abur cubur yeyince 3 4 dakikalık bir burukluk oluyor sonra amaan yarın dikkat ederim canım sağolsun diyorum

Yanii börek yapmayın o zaman aldıklarızi yaptıklarınızı kısıtlayın evde bir şey olmayınca az yiyor insan. Ama siz sağlıklı besleniyorum arada bir kendimi kaybediyorum zayıfım da zaten demissiniz
Annem yaptı zaten
Ben zaten istesem de yapamam
Kendimi kaybediyorum sonra aç geziyorum
Piskolojim bozuluyor

Verirsin tabi düzenli beslenirsen
Benimki psikolojik heralde
Ağlatıyorum falan yiyince
Garip bir şey

Evet bende balik gibiyim yemicem dikkat edicem diyorum sonra bi acikiyorum yedikce yiyorum doymak nedir bilmiyorum. Sonra bi kalkiyorum sofradan aman allah im. Dediginiz gibi canavar cikiyor benden

Dün koca paket ketçaplı rafılsı gömdüm pişman mıyım? Asla. Evet ben de böyle zamanlarda ertesi gün az yiyerek dengelemeye çalışıyorum, bitti gitti, istediğim kilodayım, kilo alınca hemen aralıklı oruca başlıyorum 2 ay kadar sürede fazlalıklar gidiyor. Sizin durum abartı. Ağlamak falan nedir? Biraz rahatlatmaya çalışın kendinizi yoksa yeme bozukluğuna yol açabilir bu takıntılarınız.

Arada yapılan kaçamaklar için kendimi üzme ben de senin gibiydim ama benim bu kaçamaklar günlerce sürüyordu evlendiğimden beri 10 kilo aldım.. Diyetler de fayda etmemeye başlamıştı, yaşım da 28 daha. Öyle derken aralıklı oruçla tanıştım Şimdi tatlı bile yesem kilo almıyorum Aralıklı orucu bir araştır insanın yeme düzeni oluşuyor, zayıf olanlar da kilo vermeden incelmiş oluyor.

Kendimi kaybediyorum sonra aç geziyorum
Piskolojim bozuluyor

bence hatanız burada, yemişsiniz olmuş bitmiş

kendinizi açlıkla cezalandırmayın az yiyin bir sonraki öğün ya da işte salata vs yiyin ama açlık olmaz

gözünüz de aç kalır

anneniz her gün börek yapmıyor değil mi

ayda yılda bir anam börek yapmış yedim deyin ve yarına daha dik olarak gününüze başlayın

yediğinizden pişman olmayın, kabullenin bir dahakinde kontrollü olun

ama anneniz börek yaptığında hiç yemeyeceğim değil alternatifi iki dilim yiyeceğim olmalı

Sağlıklıyken ye, gez, dolaş, hayatın keyfini çıkarmaya bak. Sonra yemek istesen de yiyemiyorsun zaten...
Bilmiyorum pişman oluyorum piskolojim bozuluyor
Bugün çok kötüyüm mesela
Tartıda 500 gram artsa deliriyorum
Sürekli tartılıyorum
Yapmıcam diyorum yine yapıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…