- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Şöyle düşün. Sağlıklı besleniyor musun? Evet. O zaman bu kadarcik kaçamak yapmaya da hakkin var. Hayat kısa bunu dert etme kendini ödüllendir zaten pandemide elimizde kalan tek şey yemek yemekMerhaba herkese
Normalde sağlıklı beslenmeye çalışan hamur işi falan yemeyen cips vs uzak duran bir insanım
Ama bazen gerçekten içimden bir canavar çıkıyor
Ne buluyorsam yiyorum
Sonra 3 gün aç geziyorum
Ceza veriyorum kendime
Normal bir kilodayım ama sürekli daha zayıf olmak istiyorum
Yediklerimden pişman oluyorum mesela bugün kendimi çok kötü hissediyorum dün fazla yediğim için ağladım falan
Benim gibi olanlar var mı?
Dertleşelim istedim
Bence mutlu ve sağlıklı olmak en iyisiKeşke bende biraz pişman olsamhele doğumdan sonra aldı başını gitti kilolar.
Evet ama benimki aşırı yemeŞöyle düşün. Sağlıklı besleniyor musun? Evet. O zaman bu kadarcik kaçamak yapmaya da hakkin var. Hayat kısa bunu dert etme kendini ödüllendir zaten pandemide elimizde kalan tek şey yemek yemek
Yanii börek yapmayın o zamanEvet ama benimki aşırı yeme
Yani kaçamak gibi değil
Yarım tepsi börek yedim mesela
Bugün şiş hissediyorum
Midem çok kötü
Günlük de açtım takip etmek için yediklerimi
Asla mutlu değilim bu halimden aslında bakmayın dalgaya aldığıma hamileyken bu kadar kilom yoktu emzirmek mahvetti beni. Oğlumun biraz daha büyümesini bekliyorum vericem inşallah bu kiloları. Yani umudum o yönde bakalımBence mutlu ve sağlıklı olmak en iyisi
Bende takmamak istiyorum
Annem yaptı zatenYanii börek yapmayın o zamanaldıklarızi yaptıklarınızı kısıtlayın evde bir şey olmayınca az yiyor insan. Ama siz sağlıklı besleniyorum arada bir kendimi kaybediyorum zayıfım da zaten demissiniz
Verirsin tabi düzenli beslenirsenAsla mutlu değilim bu halimden aslında bakmayın dalgaya aldığıma hamileyken bu kadar kilom yoktu emzirmek mahvetti beni. Oğlumun biraz daha büyümesini bekliyorum vericem inşallah bu kiloları. Yani umudum o yönde bakalım
Arada yapılan kaçamaklar için kendimi üzmeMerhaba herkese
Normalde sağlıklı beslenmeye çalışan hamur işi falan yemeyen cips vs uzak duran bir insanım
Ama bazen gerçekten içimden bir canavar çıkıyor
Ne buluyorsam yiyorum
Sonra 3 gün aç geziyorum
Ceza veriyorum kendime
Normal bir kilodayım ama sürekli daha zayıf olmak istiyorum
Yediklerimden pişman oluyorum mesela bugün kendimi çok kötü hissediyorum dün fazla yediğim için ağladım falan
Benim gibi olanlar var mı?
Dertleşelim istedim
Diyetisyen misiniz?meslegimle ilgili konu olunca bi seviniyorum:)
Evet, once gunlerce ac kalip sonra deli gibi yemenin ve pişman olmanin bir adi var " yeme bozukluğu "... Destek almalısınız...
Kendimi kaybediyorum sonra aç geziyorum
Piskolojim bozuluyor
Bilmiyorum pişman oluyorum piskolojim bozuluyorSağlıklıyken ye, gez, dolaş, hayatın keyfini çıkarmaya bak. Sonra yemek istesen de yiyemiyorsun zaten...
EvetDiyetisyen misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?