Yediğimden pişman olma ?Bunu yaşayan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu durumu ben de yaşıyorum.
Sabah kalkıp sağlıklı bir kahvaltı yapıyorum.
Saatler ilerledikçe çalışma aralarında
Önce bir ceviz incirle başlayıp 10 tane incir ve bir tabak ceviz yemiş oluyorum.
Eşim börek sever ona yaparken ben yemeyeceğim derim midem kazındıkça( kazınmasa da) gider gelir dolaptan bir dilim çıkarır yerim bu dilimler gün içinde 5-6 olur(herbiri yaklaşık 100 gr) eşimden çok ben yemiş olurum.
Geçen iftarda yemek için yarım kilo baklava almıştı hepsini yedim üç buçuk tane bıraktım.
Bu buçuğu da yeseydin dedi o dilim benim savaşımdı. Pişmanlık dibine kadar.
Öyle çok sevmeme de gerek yok yeşil mercimeği bile bu kriz geldiğinde dolaptan çıkarır soğuk soğuk ve tabak tabak yerim.
Ama ben hakkını veririyorum 67 kiloyum
Sizin kilonuz bana çok uzak, ulaşılmaz
Ağlamak günlerce aç kalmak fazla tepki gibi yine de değerlendirme yapacak haddim yok çok rahatsızlık duyuyorsanız bir uzmana danışmak içinizi rahatlatır.

Bunun çözümü basit. Devamlı sağlıklı besleneyim diye kendinizi kasıp sonra zıvanadan çıkacağınıza, canınızın çektiğini çok ufak miktarda yiyip kapatacaksınız mevzuyu.

Bazen ben de kendimi kaybederim. Özellikle regl öncesi. 2-3 gün bi yeme çılgınlığı gelir üstüme. Canımın çektiği neyse azcık yer bırakırım. Fazla kaçtıysa sonraki öğünlerde kendimi aç bırakmak yerine, eski düzenimde yemeye devam ederim.

Ödül-ceza olayına gerek yok.

Ben yediğim şeylerden hiç pişman olmuyorum . Aralıklı oruç tutuyordum Ramazan’dan önce de. Fazla kilom doğumdan sonra oldu ama sonrasında topladım . Zaten tatlı insanı değilim .
Asla krize filan girmem . Ben salata ve et severim . Ha bir de makarna .
3 gün aç gezmek hiç sağlıklı değil . Gönlümce yeyip , içip gezmeyeceksem çalışmanın didinmenin ne anlamı var ki . Ömür upuzun, sürekli kiloyu düşünmeyin

yasak olan şey cezbeder, yasak koymak yerine canın çektiğinde az da olsa yesen saldırmazsın, bende de vardı kendimden biliyorum

insanız kaçamak olur bunun için kendini kötü hissetme gereği kadar sağlıklı besleniyormuşsun zaten ne güzel

Bilemedim seninki normal midir de ben 60 dan 145 e çıktım pişman olmaya olmaya
Senin gibi cezalandırsaymışım ben de kendimi

Ben yemeyi kaçırınca kendmi çöplük gbi hissediyorum, pis gbi. Anında 10 kg almışım gbi suçlulk duyuyorm.aç kalmak daha iyi hissettrio bunu anladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…