Yediğimden pişman olma ?Bunu yaşayan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ama benimki aşırı yeme
Yani kaçamak gibi değil
Yarım tepsi börek yedim mesela
Bugün şiş hissediyorum
Midem çok kötü
Günlük de açtım takip etmek için yediklerimi
Ne yazıyorsunuz günlüğe ?
Bugün menüm
Yarım tepsi börek
1 adet kuzu çevirme
1 tepsi baklava
Diyet kola
😂😂😂

Şaka bir yana uzun saatler aç kalınca yeme atağı gelir. Ara öğünler yapın. Bünyenizi altüst ediyorsunuz. Şuan muhtemel gençsiniz. İleriki yaşlarda acısı çıkar. Dikkat edin.

Ne yazıyorsunuz günlüğe ?
Bugün menüm
Yarım tepsi börek
1 adet kuzu çevirme
1 tepsi baklava
Diyet kola
😂😂😂

Şaka bir yana uzun saatler aç kalınca yeme atağı gelir. Ara öğünler yapın. Bünyenizi altüst ediyorsunuz. Şuan muhtemel gençsiniz. İleriki yaşlarda acısı çıkar. Dikkat edin.
Çok genç değilim aslında
Bilmiyorum gerçekten çok rahatsızım bu durumdan
Yemek düşünmek istemiyorum artık
Ne yesem ne içsem
Ne alsam falan

Yedigimi kusuyorum derken, kendimi kusturuyorum ben.
Biliyorum çok yanlış ama psikolojik olarak onu yapmazsam kilo alacagım kaygısı oluşuyor.
Bulumia diyorlar ama değilim sanki ya.
Çikolata yiyorum, cips yiyorum..
Benim zorum yemek yemekle.
Oturunca gayet iyi yiyorum.
Bu seferde pişman olup solugu lavobada alıyorum.
İğrencim resmen.
62 kilodan 47'ye kadar geldim.
Sabah 46,5 çıktım tartıda bir mesudum göreceksiniz beni.
Boyum 155

doktor yapma

acilen psikolojik destek al

evde genç kızın var o da etkilenir

ergenlerde dönüşü daha zor

acilen doktora gitmelisin

korona vs deme cidden gidişatın iyi değil

62 den 47 ye düşmek

Biliyorum çok yanlış ama psikolojik olarak onu yapmazsam kilo alacagım kaygısı oluşuyor.
İğrencim resmen.
Boyum 155
Neden yaptın bunu kendine?
Bir süre sonra herhangi bir yiyeceği mide tutmuyor ve istemsiz kusuyor insan.
Lütfen kendin engelleyemiyorsan acil hekime başvur.
Çok tehlikeli bir eşiktesin.

Neden yaptın bunu kendine?
Bir süre sonra herhangi bir yiyeceği mide tutmuyor ve istemsiz kusuyor insan.
Lütfen kendin engelleyemiyorsan acil hekime başvur.
Çok tehlikeli bir eşiktesin.
Açıkcası ben de şaşkınım ve üzgünüm.
En kötüsü de içinde bulunduğu durumun vehametinin farkında değil.
Doktordan beklenmeyecek işler...

Açıkcası ben de şaşkınım ve üzgünüm.
En kötüsü de içinde bulunduğu durumun vehametinin farkında değil.
Doktordan beklenmeyecek işler...
Hastalığın ilerleme ve ölüme sebebiyetini de geçtim, neden bu zulüm?

Ergenliğimde ben de bir iki kere denedim maalesef şu olayı ama istifra etmenin boğazımda yaptığı tahriş ve psikolojik etkisiyle ‘başlarım böyle işe, tombik kalayım ya’ demiştim, 15 yaşımdaydım.
Hala hayatımda en nefret ettiğim, dayanamadığım eylemdir kusmak, 2 günü gidiyor insanın kendine gelebilmesi için.

Herseyden once psikolojik destek alman lazim bu hastalik gibi.

Kilo almakta zorlanan biriydim ama yiyip yiyip kilo almayan tayfadan degilim onu soyleyeyim. Az yedigim icin kilo almiyorum.

Aslinda ayy onu yemeyeyim, ay bunu bu saatte yemeyeyim aç kalayim tarzi kisitlamalara hiç gerek yok.
İstedigim yemegi, abur cuburu istedigim saatte yiyorum ama AZ. Tek kriter bu aslinda AZ.

Yarim tepsi borek yedim dediniz. Ben gece yarisi bile borek yerim mesela ama yarim tepsi degil 1 dilim, inceyse 2 dilim yerim.
Diyete listelerine, aç kalmaya, bazi yiyeceklerden uzak durmaya hic gerek yok aslinda. Herseyden ne zaman isterseniz yiyin ama AZ.
Cidden baska bir saglik problemi yoksa az yiyerek kilo alinmiyor isteseniz de olmuyor.

Gerci azlik coklukta kisiye gore degisiyor. Ben de az yiyorum diyen biri gun icinde bakiyorum benim 2 katim yemek yiyor ve az yedigini dusunuyor. 🙄 Onlar da var.

İğrencim resmen.
Boyum 155
Blumia ya da baska bir yeme bozuklugu gibi gorunuyor. Psikolojik destek almaniz lazim.

Diyet denilen şey yaşam tarzı olmalı ara sıra kapısı çalınan bi çare olamaz . Psikolojik destek ve diyetisyen eşliğinde kilo kontrolü yapılabilir.

Diyet denilen şey yaşam tarzı olmalı ara sıra kapısı çalınan bi çare olamaz . Psikolojik destek ve diyetisyen eşliğinde kilo kontrolü yapılabilir.
Evet
Onu yapmaya çalışıyorum ama olmuyor
Ya çok yiyorum yada hiç yemiyorum
Buda beni yoruyor

Herseyden once psikolojik destek alman lazim bu hastalik gibi.

Kilo almakta zorlanan biriydim ama yiyip yiyip kilo almayan tayfadan degilim onu soyleyeyim. Az yedigim icin kilo almiyorum.

Aslinda ayy onu yemeyeyim, ay bunu bu saatte yemeyeyim aç kalayim tarzi kisitlamalara hiç gerek yok.
İstedigim yemegi, abur cuburu istedigim saatte yiyorum ama AZ. Tek kriter bu aslinda AZ.

Yarim tepsi borek yedim dediniz. Ben gece yarisi bile borek yerim mesela ama yarim tepsi degil 1 dilim, inceyse 2 dilim yerim.
Diyete listelerine, aç kalmaya, bazi yiyeceklerden uzak durmaya hic gerek yok aslinda. Herseyden ne zaman isterseniz yiyin ama AZ.
Cidden baska bir saglik problemi yoksa az yiyerek kilo alinmiyor isteseniz de olmuyor.

Gerci azlik coklukta kisiye gore degisiyor. Ben de az yiyorum diyen biri gun icinde bakiyorum benim 2 katim yemek yiyor ve az yedigini dusunuyor. 🙄 Onlar da var.
Bende ya hiç yemiyorum yada 1 tepsi börek yiyorum bir oturuşta
Sonra büyük bir pişmanlık
Bide yedikçe yiyesim geliyor
Böyle bir kaç gün kötü oluyorum
Sonra tekrar başlıyorum sağlık yemeye
Sonra yine bir atak
Şu an 56 kiloyum mesela çok takığım
Asla istediğim zayıflıkta olamıyorum

Evet ama benimki aşırı yeme
Yani kaçamak gibi değil
Yarım tepsi börek yedim mesela
Bugün şiş hissediyorum
Midem çok kötü
Günlük de açtım takip etmek için yediklerimi
Yeme bozukluğunuz var. Burada yazılanlar size yardımcı olamaz hatta bu bozukluğu tetikleyebilir. Bir uzmandan yardım alın.

benim eski iş arkadaşım böyle deli gibi yedikten sonra gidip kusardı. bilinçli olarak, çıkarırdı. neden bunu yapıyorsun dediğimde o an yiyerek nefsimi köreltiyorum sonra pişman oluyorum ve kilo yapmasın diye çıkarıyorum diyordu.

her şeyden az az yiyin diye bir söz var. yani siz sürekli yüksek porsiyonlarda yemiyorsanız zaman zaman böyle yemeniz pişman olunacak bir şey değil. ölçü kaçmasın, sistematik olmasın yeterli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X