- Konu Sahibi Herdaimgunes
4 aydır diyetteyim hayatımdan bütün zararlı şeyleri çıkarttım ama inanılmaz zor kilo veriyorum kan tahlillerim yapıldı vitaminlerim troidim hepsi normal günde en az 40 dk leslie yapıyorum fırsatını bulursam akşamları da yürüyüşe çıkıyorum on bin adımı bulmasada 7 8 bin garanti oluyor. 16 aylk oğlum var on bin adım çok zor oluyor tempolu tamamlamam ama çabalıyorum bişeyler için. Porsiyonlarımı dengeli tüketiyorum acıkmıyorumda. Ama 4 ayda en az 2 3 kez yeme atakları geçirdim içimden cips dondurma vs yemek geliyor tutamıyorum kendimi yemezsem çok kötü hissediyorum çok garip bir duygu oluşuyor yedikten sonrada bin pişman oluyorum o daha kötü bir duygu bu durumu yaşayan var mı nedir acaba sebebi? Bu arada diyetisyene gittim sürecimi anlattım bana gayet başarılısın devam et dedi besinlerin porsiyonları kalori ve değisimleri yazdığı bi kağıt verdi ordan bakabilirsin takılırsan dedi. Ama ben kendimi çok çirkin ve beceriksiz hissediyorum bir aydır gram veremediğim gibi bir kilo almısım aynaya bile bakmak istemiyorum normal yemek yesem bile pişman oluyorum artık o noktaya doğru gidiyorum