- Konu Sahibi Herdaimgunes
O an hurma ceviz yiyin. Muzun üstüne tarcın dökün hurma bana böylr cok lezzetli geliyor. Tüm tatlı isteğimi kapatıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katiliyorsun istersen normal devam ediyorsun istersende esas listeye girip sorumluluk aliyorsun 8 hafta sonra mesela kilitlendin o zaman izne ayrilabiliyorsunizne nasıl ayrılınıyor merak ettim
anladım peki katılan üyeler kesin doğru bilgi veriyor mu?mesela 1 kilo verip ayy 3 kiloo vermişimmm diyen oluyor mu.hç rastlamadım forumda oralara takılmadığım için bilgim yokKatiliyorsun istersen normal devam ediyorsun istersende esas listeye girip sorumluluk aliyorsun 8 hafta sonra mesela kilitlendin o zaman izne ayrilabiliyorsun
ciddi mi ee nasıl foto bu boydan değildir herhalde . sadece ayaklar görünüyorsa çeker komşunun ayaklarını tartının üstünde atarımmmHayir canim her cuma tartinin fotosunu cekip atiyorsun
Hemen bakıyorumYtube da psikodiyet videosunu izlemelisin
Beni ilk baslatan o oldu sonrada kk cumaya uye oldum
Sadece ibrenin oldugu yericiddi mi ee nasıl foto bu boydan değildir herhalde . sadece ayaklar görünüyorsa çeker komşunun ayaklarını tartının üstünde atarımmm![]()
listeyi kim hazirliyor belirli bir listemi var yani ?Burdaki cuma zayiflama yarismalarina katilin ben 15 kilo verdim izne ayrildim tekrar donecem insAllah
ciddi mi ee nasıl foto bu boydan değildir herhalde . sadece ayaklar görünüyorsa çeker komşunun ayaklarını tartının üstünde atarımmm![]()
Haklısınız ataklar hep diyet gözüyle baktığım dönemlerde oldu gerçektende. Başlangıcımdan 15 kg eksik şuanKaç kiloda takılı kaldınız? Uzun süre taşıdığınız bir kilo ya da normalinizden çok uzak olmayan bir rakamsa gayet normal.
Bir de olaya diyet diye bakmayın. Diyet kötü bir ceza, bitmesi dört gözle beklenen bela gibi.
Sağlığım için doğru olanı, geleceğime yatırım yapıyorum diyin.
5 ten sonra yemez, gün içinde de basit karbonhidrat ve rafine şeker tüketmezseniz kilo vermek kaçınılmaz olur. Ayrıca kiloda ne yediğin%80 spor %20 etken.
Evet çok dert ediyorum kendime bazen cozutup sürekli tartılıyorum hattaKilo vericem, veremiyorum diye stres yaptığınızda da vücut kendini kitliyor ve kilo veremiyorsunuz. Aynısı başıma geldi. En son amaaan saldım çayıra dedim kendiliğinden kilo vermeye başladım. Biraz stresi azaltarak deneyin.
Herkesin beslenmesi kendine grup liderleri haftalik kilo takibi gunluk ogun su spor takibi yapiyorlisteyi kim hazirliyor belirli bir listemi var yani ?
yoksa herkes kafasina göremi
Ben 3 aydir 70 te kaldim en azindan vucudum sabitleniyor diyorumEvet çok dert ediyorum kendime bazen cozutup sürekli tartılıyorum hatta