Yedikten sonra pişman olmak?

O an hurma ceviz yiyin. Muzun üstüne tarcın dökün hurma bana böylr cok lezzetli geliyor. Tüm tatlı isteğimi kapatıyor.

Katiliyorsun istersen normal devam ediyorsun istersende esas listeye girip sorumluluk aliyorsun 8 hafta sonra mesela kilitlendin o zaman izne ayrilabiliyorsun
anladım peki katılan üyeler kesin doğru bilgi veriyor mu?mesela 1 kilo verip ayy 3 kiloo vermişimmm diyen oluyor mu.hç rastlamadım forumda oralara takılmadığım için bilgim yok

Kaç kiloda takılı kaldınız? Uzun süre taşıdığınız bir kilo ya da normalinizden çok uzak olmayan bir rakamsa gayet normal.
Bir de olaya diyet diye bakmayın. Diyet kötü bir ceza, bitmesi dört gözle beklenen bela gibi.
Sağlığım için doğru olanı, geleceğime yatırım yapıyorum diyin.
5 ten sonra yemez, gün içinde de basit karbonhidrat ve rafine şeker tüketmezseniz kilo vermek kaçınılmaz olur. Ayrıca kiloda ne yediğin%80 spor %20 etken.
Haklısınız ataklar hep diyet gözüyle baktığım dönemlerde oldu gerçektende. Başlangıcımdan 15 kg eksik şuan

Kilo vericem, veremiyorum diye stres yaptığınızda da vücut kendini kitliyor ve kilo veremiyorsunuz. Aynısı başıma geldi. En son amaaan saldım çayıra dedim kendiliğinden kilo vermeye başladım. Biraz stresi azaltarak deneyin.
Evet çok dert ediyorum kendime bazen cozutup sürekli tartılıyorum hatta

Ben de diyetteyim 2 aydır. 5 kilo verdim ama bu süreçte canım çok tatlı istediği zamanlar diyete ihanet ettiğim zamanlar da oldu. Diyet yaparken şu düşünce insanı daha çok krize sokuyor. Hiçbir zararlı gıdayı yememeliyim, ağzıma sürmücem şeklinde düşünmeyin. Tatlı da yenir cips de yenir ama PORSİYON KONTROLÜ dairesinde. Eskiden 1 paket çikolatayı yerdim şuan 2 kare yiyorum mesela. Dondurmayı 5 top değil de 1 top yiyorum gibi gibi.
Ha tabi porsiyon kontrolü yapamadığım zamanlar da oldu, özellikle bu ara yapamıyorum, 500 gr. almışım ama saldım çayıra moduna girmiyorum. Siz de modunuzu düşürmeyin ve psikolojik olarak ya hep ya hiç mantığında ilerlemeyin.

aslinda bu aya kadar verip burada takildiysaniz, vucudunuz suanki duzene alismis olabilir,
hatta boyle durumlarda degisiklik onerilir, bazen abur cubur bile o vucuda degisiklik sinyali gonderebilir.

Kriz gibi geldigi ve cok asiri yediginizi soylediginiz icin onlem almakta fayda var,
ama kilo verme surecinde boyle hic verilemeyn aylarin olmasini normal kabul etmelisiniz.

Onlem olarak, saglikli atistirmaliklari evinizde bulundurabilirsiniz kriz ani icin,
marketten almak yerine kendiniz yapabilirsiniz bunlari,
veya oncesinde bolca su icip midede az yer birakabilirsiniz.

bir de ben de yarisma takimlarini oneririm,
inanilmaz motive oluyorsunuz.

ben de kendileri ile 10 kilo vermistim zamaninda.

Orada da yazardim dalga gecerdik,
ama ornegin ben regl oldugumda cikolata yerim,
onu kisitladigim zaman inanilmaz asabi oluyorum, hani gercekten cekilecek gibi olmuyorum.
Ama onlem olarak aliyorum oncesinde en darkindan cikolatami, onu cok asiri yiyemiyorum zaten,
kendi capimda kisitlamis oluyorum.

Siz de cips seviyorsaniz,
evde yapabilir veya yagi azaltilmis olanlarindan kucuk paket bulundurabilirsiniz. Yanina baska atistirmaliklar da cikardiginizda kucuk cips yeterli gelir, bunu da cay saati olarak yapin, ogle yemegi hatta aksam yemegi niyetine, boylece ogununuz icinde olur.

Sebebi karbonhidrat bağımlılığı. Çikolata cips yiyebilirsiniz. Çikolatayı bitter alın örneğin, cipsi kendiniz yapın veya en yağsızından alın. Yemezseniz en sonunda saldırabilirsiniz tüm bu yiyeceklere ve tüm emek boşa gider. Ben şöyle yapıyordum örneğin haftada bir gün; kahvaltı ediyorum öğlen yemeği yerine bir dondurma yiyorum kalori hesabı yaparak akşam da akşam yemeği yiyorum. Veya ara öğün yemeyip ağzıma bir parça çikolata atıyorum. Tabii kalorisi aynı da olsa dondurma çikolata gibi şeyler şeker ve sürekli bu şekilde yaparsanız kilo vermekte zorlanabilirsiniz. Ama arada yapılabilir.

Back
X