Yedikten sonra pişman olmak?

Kilo takıldığı zaman beslenme düzeninde değişiklik yapmak ve biraz daha atak yapmak lazım diye biliyorum. Yani mesela normalde dengeli her besin grubundan tüketiyorsanız 3 gün saf protein falan deneyin. Ya da detoks içeceklerini tüketin besin yerine. Bnm diyetisyen kilo verimi yavaşladığında kahvaltıyı kesip detoks içeceği veriyordu mesela.
Mantıklı

Arada kendinizi odullendirmeniz de gerekir. Son bir aydir gram vermemenizi de su sekilde aciklayabilirim. Diyet yapilinca belli bir sure sonra bir yerde bir sure vucut ayni kiloda kalabiliyor. Kilo veremiyorum artik diye birakmamak gerekiyor. Devam edin tekrar kilo vereceksiniz. Bu normal.
Vucudun ilk attigi genelde odemdir. O yuzden ilk baslarda kolay kilo verilir. Yaglarin yakimi biraz daha uzun surer. Bol su icin. Asla pes etmeyin. Azminizden dolayi tebrik ederim. Azimli insanlara bayiliyorum.
Teşekkür ederim 😊

Suyu çok içiyorum ama aklım yemekten ziyade tatlıarda falan. Özellikle akşamları gündüz yeterli besleniyorum ara öğün de yapıyorum anlamadım gitti öyle normal şeyler çekmiyor canım baklava sütlaç en cıss şeyler yoksa sağlıklı atıştırmalıklarım var ama kesmiyor

ay o zaman benim gibi yapin, en kotu baklavayi alin koyun eve, insanin yiyesi gelmiyor zaten,

yoksa citir citir baklavaya dayanmak icin iyi bir irade lazim, o kadar iradeli olsak zaten kilo vermeye ihtiyacimiz olmazdi dimi :bicak:

bir de ben aralikli oruc deniyorum, ilk baslarda aksam yemegini yedigim gibi telefonumdaki uygulamadan orucu baslatiyordum, oyle olunca o da sizi engelleyen bir faktor oluyor, artik yiyemem orucluyum diyorsunuz, yarina kaliyor :) alisinca ve krizlere dayaninda bu durum azaliyor zaten.

benim en buyuk problemim regl zamani, iyi cikolata gomerim o zaman maalesef :işsiz:

ben de geçen yaz küçük kızım 9 aylıkken diyet işine girmiştim. Yediğim her lokma vicdanıma oynuyordu benim:/ “şu halinle yine yedin” diye..ben çocuklardan önce sıfır beden ölçüsünde, sporcu görünümünde biriydim, çok zoruma gidiyordu. Bir diyetisyen ve antrenörün ortaklaşa yürüttüğü bir gruba dahil oldum instadan. Yaklaşık 3 kilo 8 günde, sonraki haftada kendim devam ederek 3 kilo verdim ve kurtuldum. Memeler dahil her yerde ciddi sıkılaşma da oldu. Esra Çapar antrenörün adı. Tavsiye ederim. Ben çok memnun kalmıştım kendilerinden.

4 aydır diyetteyim hayatımdan bütün zararlı şeyleri çıkarttım ama inanılmaz zor kilo veriyorum kan tahlillerim yapıldı vitaminlerim troidim hepsi normal günde en az 40 dk leslie yapıyorum fırsatını bulursam akşamları da yürüyüşe çıkıyorum on bin adımı bulmasada 7 8 bin garanti oluyor. 16 aylk oğlum var on bin adım çok zor oluyor tempolu tamamlamam ama çabalıyorum bişeyler için. Porsiyonlarımı dengeli tüketiyorum acıkmıyorumda. Ama 4 ayda en az 2 3 kez yeme atakları geçirdim içimden cips dondurma vs yemek geliyor tutamıyorum kendimi yemezsem çok kötü hissediyorum çok garip bir duygu oluşuyor yedikten sonrada bin pişman oluyorum o daha kötü bir duygu bu durumu yaşayan var mı nedir acaba sebebi? Bu arada diyetisyene gittim sürecimi anlattım bana gayet başarılısın devam et dedi besinlerin porsiyonları kalori ve değisimleri yazdığı bi kağıt verdi ordan bakabilirsin takılırsan dedi. Ama ben kendimi çok çirkin ve beceriksiz hissediyorum bir aydır gram veremediğim gibi bir kilo almısım aynaya bile bakmak istemiyorum normal yemek yesem bile pişman oluyorum artık o noktaya doğru gidiyorum
Tìksindirerek uzaklastirma yöntemi buldum kendimce bayat cips yedim migdem okadar bulandiki 1 bucuk senedir cips yemiyorum ne zaman gorsem paketi kusqcak gibi oluyorum benki doritos peynirli turuncu paket olan tek basima 10 dk bitirirdim

Cikolata sevmem zaten cips cok sagliksiz ya asla almiyoruz biz almayinca cocuklqrda yemiyor cubuk kraker ve patlamis misir disinda baska bir aburcubur yemeyiz cocuklar alir cikolata ama ben sevmem

Sürekli vermismiyim diye tartilmayin öncelikle hedef koyun 30 kilo degil 5 kilo diye baslayin vereceksiniz sonucta hepsi yag spor yapin ve aksam 5 den sonra birsey yemeyin ben gunde 2 ögün yiyiyorum sabah kahvalti aksama dogru yulafli muzlu süt bitti bu arada yulaf cok tok tutuyor leblebide istah kesiyor

Aa kendim konu acmisim gibi okudum 😂
Ben de her yedigimden sonra pisman olurum. Tatli krizleri haric ayni ben yani ;) asla kilo veremem,tum degerlerim normal,tiroid icin ilac kullaniyorum 10 yildir ortalama her yil 1 kilo almis durumdayim. İstedigin kadar spor yap,istedigin kadar kontrollu beslen yok olmuyor bende de.

Diyet herseyden uzak durmak tamamen kesmek degil ki. Dengelemen gerekiyor. Bende diyetteyim. Bazen komsuyla kek börek ya da aksam yemegi yeriz. Sonraki gun hafif beslenip dengelerim. Boyle kendinizi sıkarsanız zaten veremezsiniz ki.

Back
X