Annelerden kaynaklanıyor genelde. Benim esim hala annesine onu yapma oyle yapma vs der yemek konusunda. Ben ne yaparsam yer. Kisiye ozel yapamiyorum. Bir hafta onun sevdigi yemekleri yaparim, bir hafta kendi sevdiklerimi. Hem calis hem evde kisiye ozel yemek yap hem cocukla ilgilen... kimse kusura bakmasin, benimkide can. Arada girer kendi yapar.Seçen adam
Ne güzel dedin.Keşke yapsa.Yemek seçen adamı mutfağa sokun yapsın.
Siz de tribüblerden izleyin
Çalışsam belki bu söylediklerini söyleyebilirdim.Ama evde olan eşe kocalar bu tavizi pek vermiyor sanırım.Annelerden kaynaklanıyor genelde. Benim esim hala annesine onu yapma oyle yapma vs der yemek konusunda. Ben ne yaparsam yer. Kisiye ozel yapamiyorum. Bir hafta onun sevdigi yemekleri yaparim, bir hafta kendi sevdiklerimi. Hem calis hem evde kisiye ozel yemek yap hem cocukla ilgilen... kimse kusura bakmasin, benimkide can. Arada girer kendi yapar.
Evdeki kadin daha cok calisiyor ama yapmak zorunda mantigi var bazi adamlarda. Bu da yetistirilisten kaynakli diye dusunuyorum. Benim annem ev hanimi idi ama agir isleri evde oldugu hafta sonu babama yaptirirdi. Yemek yapamazdi babam fakat salatayi hadi sen yap diyen annem vardi. O da kalkip yapardi. Her isi istemwseniz bile bir seylerin ucundan tutsun.Çalışsam belki bu söylediklerini söyleyebilirdim.Ama evde olan eşe kocalar bu tavizi pek vermiyor sanırım.
evet bende ayrı yapmamaya çalışıyorum ama bazen ortak sevilen birseyler bulamazsam cesitlendirmek zorunda kaliyorum.tavsiyenizi bi deniycemYemek secen insan zor gercekten. Ben düdüklü kullanıyorum. Et yemeginin icine havuc patates artik ne sebze varsa koyuyorum kızım icin. Kızın yanında ben yemiyorum kelimesi yasak bizim evde. Bir catal da olsa herkes agzina atmak zorunda. Ben yasina girdiginden beri kizima ayri hazirlamiyorum. Biz ne yersek onu yer . Yemek yapamadigim zaman disaridan balik soyleriz veya makarna yaparız. Arada aksam kahvaltisi yaptigimiz da olur. Biz ne yersek cocuga da onu veriyorum.
doğru söylüyorsunEvdeki kadin daha cok calisiyor ama yapmak zorunda mantigi var bazi adamlarda. Bu da yetistirilisten kaynakli diye dusunuyorum. Benim annem ev hanimi idi ama agir isleri evde oldugu hafta sonu babama yaptirirdi. Yemek yapamazdi babam fakat salatayi hadi sen yap diyen annem vardi. O da kalkip yapardi. Her isi istemwseniz bile bir seylerin ucundan tutsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?