Erkekler doyduklarından sonra bir kaşık bile yemiyorlar o yüzden genelde kadınların kilo sorunu var bence:))
Yani ben azıcık bişey kalsa dolaba koymak yerine ayy günah arkamdan ağlar yemek diye diye 68 oldum:)))
Bol bol hamur işleri yedirin sabahları menemen kızartma falan yapın gece yatarken yedirin zorla birşeyler belki işe yarar
Benim eşim acayip yemek seçeraynen aynen eşim doydumu bir kaşığı bırakır.hatta derim ya cetvelle mi ölçüyosun at ağzına ...yok diyo.
şimdi zaten gece yadirmeye başladım.tost ,helva ekmek,ballı süt falan..
Bide spor yapar yürüyüş yapar...aynen aynen eşim doydumu bir kaşığı bırakır.hatta derim ya cetvelle mi ölçüyosun at ağzına ...yok diyo.
şimdi zaten gece yadirmeye başladım.tost ,helva ekmek,ballı süt falan..
Aslında bizde yemesek birazda sporla veririz de işte yapıyoruz güzel güzel yemekler sonra da kalmasın dökülmesin deyip deyip yiyiveriyoruz:)@sedaas işte o yüzden kilo alıp vermiyorlar.bak nasıl dengeli eşin.marka bile değiştirmiyor.
ben de çok iştahlıyım.80 lerdeyim.bir de kadınların hamilelik falan hormonları bozuluyor,değişior.
Senin eşin acaba cidden sadece huysuzluk mu yapıyor çocuk gibi yksa sen onun ne istediğini anlayamadığın için mi böyle bilemedim. Ama sırf huysuzluk yapıyor gibi.Selam kızlar, merak ettiğim şu esleriniz yemek seçiyor mu, siz neler yapıyorsunuz bu durumlarda?
Ben eşimle 8 yıldır tanisigim ama hala en sevdiği yemeği bilmem. Etli yemek severim der. Yaparım bu et kokuyor der yemez .İnek eti bazen yemiyor bazen yiyor. Etsiz yemek olunca da bu yemek mı diyor.
Ben aslında sebzeciyim pek yenilmeyen sebzeleri bile yer, yemek konusunda ayırt etmem. Cok acsam soğan biber kavurur yer kendimi doyururm .O ise yemek varsa bile ortalıkta acim diye dolanıp duruyor .Mideme beğenmiyor kramp giriyor basım ağrıyor diyor.
Kahvaltıda domates salatalik peynir zeytin olsa sürekli bunları mı yiycez başka şey yok mu der başka şey bulurum yemez.
Ne yemek yapım diye sorsam bilmiyorum der. Ne istediğini bilmiyorsun, ben nereden bileyim desem kabullenmez. Bir ara ikimize ayrı yemek yaptım ama o da olmadı. Şimdi yapıyorum yerse yesin yemezse kendi yapsın diye. Bu sefer hergun yumurta, hazır tavuk,sosis,cola cipsle sağlıksız gıdalarla öğün geçiriyor. Bende sağlıklı beslenmeye dikkat ettiğim için gözüme çok batıyor yedikleri, çocuğum gibi azarlamak zorunda kalıyorum onu ye bunu yeme diye, hergun bir tartışma konusu çıkıyor bu tarz seylerden
Bizemi??ben de bakalım vermeye çalışıyorum bu aralar.inş.
bu arada konu sahibi kızıyomuş
Eşim daha yeni bana mantı yemeyi deneyebileceğini söyledi. (neredeyse beş yıldır evliyiz) Hamurumsu diye sevmiyordu yoksa içindeki her şeyi sever, ki soğansız yaparım. Üşenmedim yaptım. Kardeşim de vardı törenle denedi ilk mantısını ve başka şey yoksa yiyebileceği bir şey olduğunu belirtti arada yapılabilirmişMantı yemiyor mu. A a! Bir yaşıma daha girdim. Mantı sevmeyen erkek de mi varmış?!!!
Ne ilgisi var canım simartmakla,
Evet yemek konusunda kadınların isi üstlenmiş olması şımartmak gibi görünebilir ancak erkekleri mutfağa sokmakta problem oluyor genelde evlilikte. Erkekler mutfak konusunda çok müsrif oluyorlar kadınlar kadar da elleri yatkın olmuyor. Herseyi bol keseden harcayıp karşıdan kriz gecirtiyorlar insana. Bu nedenle ortak yemek yapmak ve yemek için çözüm bulmak en doğrusu.
Eskiden kereviz ıspanak hiç yemezdi şimdi yine yiyor ama bunları sevmeyen bayanlarda var,benim problemim nimete saygısı olmaması ve fazla her önüne gelene mirin kırın etmesi, kimseyi simartma isteğimiz yok, canımız daha az sıkılsın diye uğraşıyoruz.
Kızlar size katılıyorum tabi ki de:) aslında bu konuların başlama sebebi kilo sorununu yazmayı unutmuşum. 72 kiloya çıkınca kilo vermek için sağlıklı beslenmeye spor yapmaya başladım ama yemeklerimizde ki uyumsuzluk nedeniyle kavgalar çoğaldı, çok sabote etti diyetimi, yoksa o yapar ben yerdim :)Hep bu kilolarBizemi??
Kızmasın yaa bizdede aynı dert var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?