Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil ya beslenmesi bozuk diye mi takiosun kocani? Koskoca adamin senin aklina ihtiyaci yoktur zaten. Saglikli seyler severim bende sebze vs. Ama esim yemezse onu mu dusuncem ben. Cocuklar yesin yeterli ben bile yemesem onemli degil. Koca kisisini hic taksmiycam. Ztn ben naparsam yapiim sagliksiz yemeyi sever esim. Bu yastan sonra benim dememle yapcak degil bazi seyleri. Ancak kendi isterse olur bu islernormali ne mesela. O yemese aç kalsa nasıl kafama takmam ki. Ayni eleştiriyi bi arkadaşım da yapmıştı. Hatta agir konuştu, kadınlığının yerini annelige bırakıyorsun , cazibeni azaltiyorsun demişti. Bu eleştiriyi alalı 2 sene oldu. Hala ayniyim.
ama vitamin protein alması lazim. Sağlıklı beslenmek önemli. Kendime yapıyorum aslında yemeği ama onun da yemesini istiyorum.
Bosanirsan gel beraber yasayalim senle. Temizlik titizlik sende, duzenli ve cesitli yemek sende. Oh miss valla. Cok iyi bi ev arkadasi olursun bana
O borekleri bana yapsan, sana hergun serenad yaparim![]()
Siz günde dört kere çamaşır değiştirip günlük pijama vs değiştiriyordunuz değil mi hatırladığım kadarıyla.bu konunuzu da okuduktan sonra düşünüyorum da siz kendinize hayatı zehir etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.Allah aşkına eşiniz bebek mi?Onun için dolaba ballı muzlu sütler börekler hazırlayıp bırakıyorsunuz.yokluğunuzda aç karnıyla başa çıkabilecek yaşta.Ayrıca aç kalır diye kafaya takıp üzülmek niye.Büyüme çağındaki küçük bir bebek değil ki.çok da acıkırsa kalkar yer.vitaminsiz kalmaz hemen koskoca adam merak etmeyin
![]()
Lütfen beni de alın lütfen lütfen, 3 kişi kiraya da ortak oluruz iyi olur![]()
Okey'e 4. Olurum![]()
Lütfen beni de alın lütfen lütfen, 3 kişi kiraya da ortak oluruz iyi olur![]()
arkadaşını dinlememişsin bizi mi ciddiye alıp uygulayacaksın?
Valla yaptığımı yemezse 40 yaşındaki adamın vitaminini proteinini düşünemem.
O yemiyorsa onca keki böreği siz mi yiyorsunuz? Bir de nasıl yetişiyorsunuz herşeye?
Yazık amayenmiyor zatenmisafir gelirse onlara ikram ediyorum. Gelmezse de kuşlar köpekler yiyor.
Siz eşinize hiç böyle dediniz mi ? İllaki bir günde dahi olsa size ben bu yemeği yemem demiştir :) siz ne dediniz çok merak ediyorum...Ben olsam ugrasmam ciddiyim. Zikkim ye derim hatta:)
bu kadar laf etse anlatildigi gibi derim ciddiyim. Begenmedigi oluncada cok biliosan kalk kendin yap demisligim vardir :)Siz eşinize hiç böyle dediniz mi ? İllaki bir günde dahi olsa size ben bu yemeği yemem demiştir :) siz ne dediniz çok merak ediyorum...
ay ne bileyim acaba çok.mu kotu yemek yapıyorum diyorum ama arkadaşlarım bayıla bayıla yiyor ne yapsam. Adamın damak tadı bozuk.
Şanslısın iste elin lezzetli ve adam beğeniyor :) ama elin kadınına kocana zikkim ye diye doldurma şimdi burda hahahhabu kadar laf etse anlatildigi gibi derim ciddiyim. Begenmedigi oluncada cok biliosan kalk kendin yap demisligim vardir :)
Bi gun yaptigim menemeni yemedi ertesi gun yemek yapmadim. O begenmedigi menemenin biberleri kalmisti onlari bile yemis:)
Begenmeyen kendi kalkip yapar onun hizmetcisi yok karsisinda. Ki elimde lezzetlidir ve begenir