Yemek sorunu

O da ii degil bee.. yemek yapion herif baska bisey istiyo:)))

Bugun patates musakka yaptim ben :) isteyen patatesini yesin isteyen kiymasini:))
O yüzden yapmıyorum artık işte gün içinde karar verip haber veriyorum yada o arıyor zaten bugün kuzu gerdan yapicam firinda

O yüzden yapmıyorum artık işte gün içinde karar verip haber veriyorum yada o arıyor zaten bugün kuzu gerdan yapicam firinda
Ben evdeysem sabah yemegimi koyarim genelde. Firsat bu firsat diorum ilerleyen zmnda cocuklardan firsat olmayabilio cunku. Hemde yemek bittiyse tum is bitmis gibi hissediorum:)

Ben evdeysem sabah yemegimi koyarim genelde. Firsat bu firsat diorum ilerleyen zmnda cocuklardan firsat olmayabilio cunku. Hemde yemek bittiyse tum is bitmis gibi hissediorum:)
Valla benim tek çocuğum kocam olduğu için vakitten bol ne var diyorum senin gibi olsam dinlemem bende hic ister ye ister yeme dedin mi bir süre sonra bayılarak yiyorlar

Valla benim tek çocuğum kocam olduğu için vakitten bol ne var diyorum senin gibi olsam dinlemem bende hic ister ye ister yeme dedin mi bir süre sonra bayılarak yiyorlar
Hahaha aynen ole.. bazen cok ezip buzuyorum yemek icin kendimi ama anerjim kalmadigi zmn ister yeyin ister yemeyin diorum. Ise yarayabiliyo bazen:))

Hahaha aynen ole.. bazen cok ezip buzuyorum yemek icin kendimi ama anerjim kalmadigi zmn ister yeyin ister yemeyin diorum. Ise yarayabiliyo bazen:))
Bende çok uğraşırım bazen gerçekten ama ben hak veriyorum lorentz e kadın eşi beğensin yaptığını istiyor ama iki hatası var yaptığı bir sevdiği şeyi durmadan istikrarla yapması 2 sağlıklı olsun diye yağdan kısması ahahahah ne kadar yağsız o kadar yavan gelir bana yemek kararında olmali

öyleymiş öğrenmiş oldum bu 40 sayfa boyunca :))
şöyle bir şey önereyim mi size bir akşam içi dışarıdan ev yemekleri yapan bir yerden yemekleri alın kendiniz yapmış gibi tencereye koyun ikram edin. bakalım yiyecek mi eğer ki yemezse garezi size şayet yerse o zaman bir halk eğitim kursuna yazılırsınız :)

Biz o sorunu çözdük canım çok şükür yiyor artık enişte bey yemekleri

ben birşey mi atladım ki acaba
Daha yeni mi okudun konuyu iki gündür olan yemekler yendi tarifle yapınca yiyor konu sahibi sağlıklı olsun diye her yemeğe kemik suyu tuzsuz az yağlı yapıyormuş tarifler verildi yapıldı sonuç pozitif

Daha yeni mi okudun konuyu iki gündür olan yemekler yendi tarifle yapınca yiyor konu sahibi sağlıklı olsun diye her yemeğe kemik suyu tuzsuz az yağlı yapıyormuş tarifler verildi yapıldı sonuç pozitif
valla konuya sonradan dahil olanlar gibi oldum ve çok güldüm kendime neyse buda böyle bir anı olsun

Kemik suyunu seviyorsanız ya da değerlerinizi yükseltmek için kullanıyorsanız kemiği haşlarken içine bir parça defne yaprağı koyabilirsiniz hem o ağır kokusunu alıyor hem de farklı bir lezzet veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…