Bilmiyorum ya için şişmiş benim kız valla asalak gibi yaşıyorum . Bdv ye konu açayım diyorum sonra millet bana nasıl yardım etsin diyip vazgeçiyorumNiye kız açsana yadatontriko Sen aç kankeytam
Ayy milletin derdine derman olmak daha cok hosuma gidiyo :))Niye kız açsana yadatontriko Sen aç kankeytam
Sulu kofte patatesli..tavuk corbasi.. manti varsa salcali manti.. kuru fasulye, nohut yemegi.. etli patates yemegi,Yaaaaa bu çok güzeldi bak ahahahah bir atasözü var bunun için ama demiycem vallahi banlanirim benim umrumda değil artık ama sulu yemek istiyormuş bugün ne yapsam didim bende düşünüyorum fikir verin sulu yemek fikri
Kizim diyetteyim patates deme yahu fasulye nohut olmaz tavuk yemek istemiyormuş et akşam yediSulu kofte patatesli..tavuk corbasi.. manti varsa salcali manti.. kuru fasulye, nohut yemegi.. etli patates yemegi
Ya ne giciksiniz yaaaa açmayın anasını satıyım kalın böyleAyy milletin derdine derman olmak daha cok hosuma gidiyo :))
Neyin var anlat bak iki bdv ci burda ahahahahahha dün içim şişti kendime anca geldimBilmiyorum ya için şişmiş benim kız valla asalak gibi yaşıyorum . Bdv ye konu açayım diyorum sonra millet bana nasıl yardım etsin diyip vazgeçiyorum
Üfff evimi istiyorum yıldım artık kafam karışık senin neyin varNeyin var anlat bak iki bdv ci burda ahahahahahha dün içim şişti kendime anca geldim
O zmn tavuk corbasi yap ohh kavur unu salcali. sehriyede at icine biraz.. yanina istersen pilav yap.. kocana kadar yapKizim diyetteyim patates deme yahu fasulye nohut olmaz tavuk yemek istemiyormuş et akşam yedi
Sen ac giii :)Ya ne giciksiniz yaaaa açmayın anasını satıyım kalın böyle
Bdv çarptı senin durum vahim aç en azından destek olurlarÜfff evimi istiyorum yıldım artık kafam karışık senin neyin var
Kizim benim takım var nasıl acayim orayla ilgileniyorum zaten hem takım kaptanı olup hemde yemektopigi olan kaç kişi vardır cevap hicSen ac giii :)
Hangi konuya böyle takıldın ben dün ne kaçırdım ki ? Allah AllahBdv çarptı senin durum vahim aç en azından destek olurlar
Çorba pilav hayatta yemez hahahahhaO zmn tavuk corbasi yap ohh kavur unu salcali. sehriyede at icine biraz.. yanina istersen pilav yap.. kocana kadar yap
Hahahaha valla ben evimde olsam kesin açar hepinizi toplarım daKizim benim takım var nasıl acayim orayla ilgileniyorum zaten hem takım kaptanı olup hemde yemektopigi olan kaç kişi vardır cevap hic
Turunun ilk ve son ornegisin desene:))Kizim benim takım var nasıl acayim orayla ilgileniyorum zaten hem takım kaptanı olup hemde yemektopigi olan kaç kişi vardır cevap hic
Yaw sizin su herifler tam sopalik.. ee ne yiycek o zaman: ( o zmn sulu kofte yap..Çorba pilav hayatta yemez hahahahha
Aman boşver sende görme hassam noktam vardı çarptı işte bisey değişmez amann sen bilirsin ama dua et bolbol icin e ferahlık versin AllahHangi konuya böyle takıldın ben dün ne kaçırdım ki ? Allah Allahya buraya konu açsam ne olacak ki bebişim birşey değişmez ki
Gaza getirmeyin beni len durun belki acarım akşama ahahahahhaHahahaha valla ben evimde olsam kesin açar hepinizi toplarım da
Ne akşamı ya aç haydi lütfenGaza getirmeyin beni len durun belki acarım akşama ahahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?