Yemek sorunu

@tuzsuz_ruh kankeytam nerdesin kiz pek bi sessiz biraktik burayi:))

Lorentz naptin bugun? Merak ediyorum her gun esin temekleri yedimi yemedimi:)

Bugün soslu tavuk yaptım. Yanına pirinç pilavı. 5 dilim tavuktan 1 dilim yedi sadece. Pilavı da az yedi. Ben de çok önemsemedim.

Yarin su inegöl köfteyi tekrar deneyecegim. Artik bol baharat kullanmaya karar verdim yemeklerde. Tarzımı degistiriyorum.

Bol degil kararinda kullanki baharat tadi et tadini yok etmesin. Gecenbi yerde adana durum yedim aman o neydi Allahim o kdr aci katmiski adam adana tadi degil aci biber yiyo gibi oldum.

Buarada pilavi nasil yaptin?

cok bol baharat da bogar kararinda kullanmak lazim.
ayrica ayni yemekleri yapmadan once bir sure bekleseniz daha istah acici olur.

Konunuz çok ilginç geldi, benim esimde yemek konusunda takintilidir bende tecrubelerimden yazmak isterim. Genelde bı tarif üzerinden gitmem aslında kendim uydururum diyebilirim ama şükür güzel olur yemeklerim.

Mesela yarın ki koftenizi daha farklı deneyebilirsiniz yanına birazda patates kizartip üzerine sarımsaklı domates sos dokup 20 dk fırına verince hem koftenizi değerlendirmiş hemde farklı bı çeşit yapmış olursunuz

Önemsemeyerek en iyisini yapmışsın bence onun bilinç altında hala var senin yemek kontrolcülüğün o yüzden tepki olarak yapıyor olabilir hala aynı şeyi boşver sen yemeğini yap isteyen yesin isteyen yemesin bir süre sonra alışıp yemeye baslayacak

@tuzsuz_ruh kankeytam nerdesin kiz pek bi sessiz biraktik burayi:))

Lorentz naptin bugun? Merak ediyorum her gun esin temekleri yedimi yemedimi:)
Canimmm ben bu mesaja cevap yazmamışmışım hay benim kafama dün biraz geldiler de bana kusura bakma sinirlerim bozuldu çok keyfim yoktu o yüzden

Lorentz bence sen bir yemek topiği aç oraya gelelim hergün ne yemek yapıyoruz filan muhabbet edelim

Sizin de dediğiniz gibi özenerek yaptiginiz çeşit cesit yemekleri begenmiyorsa yapmayin.
Ayrıca 8 yıldır Nasıl dayandiniz bu bu duruma

günlerdir lezzetli yemek tariflerinizi sessizce okuyorum. fırında brokoli tarifiniz varmı. ben haslayıp sarımsaklı eksili salata olarak yapıyorum. ama canım nedense fırında istiyo hiçte yapmadım. denenmiş tarifleriniz varsa yazarmısınız.

Lorentz bence sen bir yemek topiği aç oraya gelelim hergün ne yemek yapıyoruz filan muhabbet edelim

çalıştığım için topige çok vakit ayıramam ama sen açarsan vakit buldukça katılır yeni tarifler alırım. Harika olur.

BNM KOCAM AYNI, ALLAHTAN BEN ÇOK YEMEK YAPMIYORUM ÇALIŞIYORUM ANNEMLE AYNI BİNADAYIM ANNEMDE YİYORUM BEN GENELDE EŞİMDE HEP DİYETTE GENELDE YEMEK YEMİYOR

Valla dün karnıbahar yaptım fırında brokoli eklemedigime pişman oldum süper olmuştu az zeytin yağı minicik biber salçası kekik karabiber kimyon sarımsak tozu koydum harmanladım attım fırına nefis olmuştu diğer sebzelerden daha çok o hoşuma gitti brokoliyi de yapabiliriz boyle

Bende sandimki kocan pisirdiklerini sevmedi yemedi :))) hahaha
Yaaaaa bu çok güzeldi bak ahahahah bir atasözü var bunun için ama demiycem vallahi banlanirim benim umrumda değil artık ama sulu yemek istiyormuş bugün ne yapsam didim bende düşünüyorum fikir verin sulu yemek fikri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…