Yemek sorunu

Şimdi açamam çıkmam lazım kocam su ve gazoz istedi posta guvercini görevimi yerine getirip akşama gelirim
Varya bende annemi sabah akşam iğneye götürüyorum anneme diyorum ki Şafak 3 anne bitecek bu iğne

Adama çocuk gibi davranıyorsunuz, o da çocuk gibi mızmızlanıyor. Çok saçma ya, bırakın yerse yer yemezse yemez, niye üzerine düşüp duruyorsunuz? O da bi tuhaf zaten.

Bence yine aynı hataya düşüyorsunuz. Daha 2 gün önce yaptınız köfteyi. Aynı yemeği maksimum 2 haftada 1 yapmak lazım. Hadi köfte olduğu için haftada 1 olsun. Daha sık yaparsanız, eşiniz bu sefer de İnegöl köfteden soğur, yapacak yemek kalmaz. Naçizane fikrim, yeni tarifler denemenizin çok iyi olacağı yönünde.

Hmm bende 49 olmusum: ( aslinda yemeyi seviyorum ama bu sira bole halim yok bisey yemek istemiyo canim. Istahim kacmis gibi
Ben çok nadir şeyi nadir zamanlarda zevk alarak yiyorum açıkcası ondan kilo alamıyorum

beşamel sos varmıydı. nette baktığım tarifler hep beşamel soslu. hiç yapmadım şimdiye kadar

Aaa gercek mi: ( yemek yemeyince hayatin zevkinyok gibi geliyo bana.. mutsuz oluyorum ben
Ciddi mi ben bazı şeyleri seviyorum ya canımın istedikleri hamburger onu da sosları için yiyorum , çiğ köfte baharatı nar ekşisi için yiyorum , balık seviyorum cips ne yazıkki ama yemiyorum başka böyle canım istedi yiyeyim dediğim birşey yok . Diğer herşeyi normal yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…