- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Benimki sopalık zaten kabul ediyorumYaw sizin su herifler tam sopalik.. ee ne yiycek o zaman: ( o zmn sulu kofte yap..
Şimdi açamam çıkmam lazım kocam su ve gazoz istedi posta guvercini görevimi yerine getirip akşama gelirimNe akşamı ya aç haydi lütfen
1 nomeroyumTurunun ilk ve son ornegisin desene:))
Varya bende annemi sabah akşam iğneye götürüyorum anneme diyorum ki Şafak 3 anne bitecek bu iğneŞimdi açamam çıkmam lazım kocam su ve gazoz istedi posta guvercini görevimi yerine getirip akşama gelirim
Valla la, herifler yemek icin yasiyo gibiler:))Benimki sopalık zaten kabul ediyorum
Bende ölmemek için yemek yiyorumValla la, herifler yemek icin yasiyo gibiler:))
Kocan yaninda olsa istahin yerine gelir senin:) burda zayifliycam diye ugrasrsin:) kac kilosun?Bende ölmemek için yemek yiyorum
Yok ya kocam yanımda olunca da aynı 45 filanımdır en fazla şuanKocan yaninda olsa istahin yerine gelir senin:) burda zayifliycam diye ugrasrsin:) kac kilosun?
Bugün soslu tavuk yaptım. Yanına pirinç pilavı. 5 dilim tavuktan 1 dilim yedi sadece. Pilavı da az yedi. Ben de çok önemsemedim.
Yarin su inegöl köfteyi tekrar deneyecegim. Artik bol baharat kullanmaya karar verdim yemeklerde. Tarzımı degistiriyorum.
Hmm bende 49 olmusum: ( aslinda yemeyi seviyorum ama bu sira bole halim yok bisey yemek istemiyo canim. Istahim kacmis gibiYok ya kocam yanımda olunca da aynı 45 filanımdır en fazla şuan
Ben çok nadir şeyi nadir zamanlarda zevk alarak yiyorum açıkcası ondan kilo alamıyorumHmm bende 49 olmusum: ( aslinda yemeyi seviyorum ama bu sira bole halim yok bisey yemek istemiyo canim. Istahim kacmis gibi
Ne seviyosun mesela? Kimi et sever kimi kizartma sebze kimi pilavcidir makarnacidir hamurcudur :)Ben çok nadir şeyi nadir zamanlarda zevk alarak yiyorum açıkcası ondan kilo alamıyorum
Hiç öyle belli birşey yok açıkcasıNe seviyosun mesela? Kimi et sever kimi kizartma sebze kimi pilavcidir makarnacidir hamurcudur :)
Aaa gercek mi: ( yemek yemeyince hayatin zevkinyok gibi geliyo bana.. mutsuz oluyorum benHiç öyle belli birşey yok açıkcası
beşamel sos varmıydı. nette baktığım tarifler hep beşamel soslu. hiç yapmadım şimdiye kadarValla dün karnıbahar yaptım fırında brokoli eklemedigime pişman oldum süper olmuştu az zeytin yağı minicik biber salçası kekik karabiber kimyon sarımsak tozu koydum harmanladım attım fırına nefis olmuştu diğer sebzelerden daha çok o hoşuma gitti brokoliyi de yapabiliriz boyle
Ben olsam ugrasmam ciddiyim. Zikkim ye derim hatta:)
Ciddi mi ben bazı şeyleri seviyorum ya canımın istedikleri hamburger onu da sosları için yiyorum , çiğ köfte baharatı nar ekşisi için yiyorum , balık seviyorum cips ne yazıkki ama yemiyorum başka böyle canım istedi yiyeyim dediğim birşey yok . Diğer herşeyi normal yiyorumAaa gercek mi: ( yemek yemeyince hayatin zevkinyok gibi geliyo bana.. mutsuz oluyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?