Yemek yapmak istemiyorum!

Normalde de pek yapmıyordum, öyle yemek artı pilav bile çok nadirdir yaptığım.

Hamile kaldığımdan beri hiç yapmadım. İlk 4 ay tiksindim, şimdi o tiksinti geçti ama bu halimle nasıl yemek yapayım diyerek yırtıyorum, mide bulantım çok azaldı oysa ki...

Erkekler nasıl alışırsa öyle gidiyor, hiç alıştırmadım. Ya uydurma şeyler, ya dışardan...

Benim eşim de pek yemez 2.gün. Ama ben bunu fırsata çevirdim. Ertesi gün ne yemek var diyor mesela. Dünden kalan yemek var ye işte diyorum iğneleyerek. Yerse yiyor yemezse banane valla sen bilirsin diyorum, yemek var diye yapmadım diyorum. Suçlu çıkıp susuyor

Ban yapmak istiyorum ama eşim çok seçiyor
O yüzden yapmak istemiyorum ama Yinede mecbur yapıyorum
Şuan mesela akşam ne yapsam diye düşünüyorum melemen mi yapsam bu gün öyle geçiştirsem.. Ama yarın? Yemek yapsam yarına da kalırdı
En iyisi bi markete iniyim
Ama inmek te istemiyom
Of.

Ben öyle yapsam anneme gidelim der hep.. Çünkü çok düşkün yemeğe.. Sabah öğlen akşam..
Gerçi kahvaltı yapmadan çıkıyo ama öğlen akşam yemek ister yani.. Hep kv mi yolliyim bende onla sürüklencem
Nonono..

Benimki 120 kilo, sırf köfte yemeğe günübirlik Tekirdağ'a gitmişliği var, gerisini sen düşün kaynanam da yakın oturuyor. Bazen kendi gidip yiyor, sen ye gel ben tokum diyorum Adamına göre değişiyor demek ki bu işler :)

Eşimde bende yemek yemeyi severiz . .
Moralim iyiyse hiç üşenmem yaparım. .
Yazın da yapıyorum akşam yemeği birlikte yiyoruz . .
Olmasa neden yok demez . .
Demler bi çay yeriz sorun yok. .
Ama ben sıcak yemek sevdiğim için yapıyorum hergün. .
Hatta bugün ki menüm ;

Dolma
Zeytinyağlı fasulye
Çoban salatası
Ayran

(Bu benim en uzun yorumumdu sanırım)

Bu havada en zor iş bence yemek ve temizlik döktüğün ter ile duş alıyorsun resmen,aperatif hazırla ben öyle yapıyorum illa ki sulu yemeğe gerek yok yap menemen ,patates kızart vs olmadı bi çorba bi domatesli pilav.

Bacım valla sen tembellikten Ada'mdan bile vaz geçmişsin

En uzun olduğuna kesinlikle katılıyorum
Fasülye dün vardı..
Dolma da yemiyor.. Ben bayılırım.. Ama o yemeyince bende yemiyorum ..........

Tereyağlı erişte
Menemen
Kabak kavurması
Vişne kompostosu
Göbek salata
(En tembel akşam yemeğim oldu sanırım..)

He bide sınırsız çay var

Ben de sıkılıyorum her türlü ev işinden. İş çocuk vs yoruyor evet ama ben işim olmasa da sıkılırdım bu işlerden.Yalnız değilmişim. Böyle olmak istemezdim

Ayyy ben de bu ara böyle bir moddayım. Normalde mutfakta zaman geçirmeyi çok severim, elim de lezzetlidir ama bu ara
Ben yemeklerimi bol yaparım, elimin ayarı yoktur,
yarısını soğutucuya diğer yarısını da dondurucuya koyarım. Anlayacağın dolabımda her zaman yemek vardır.
Olmasa bile dert değil. Canım yemek yapmak istemiyor derim. Eşim, harika! Kahvaltı yaparım der veya dışarda yer ( ben akşam yemeği yemem de)

Hangi ildesiniz bilmiyorum fakat sıcak görmek isteyen Antalya ya gelsin sıcak görsün. Harbiden kadın kaç parça olacak is çocuk yemek temizlik artık hayattan bıkmadan noktasına geliyor insan.Ev hanımları bi nebze daha şanslı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…