Yemek yapmak istemiyorum!

Bence gayet normal bir durum çalışıyorsnz bi yandan ev işi biyandan çocuk yemek yapma isteğinin olmaması normal. Ben çalışmıyorm ev işi çocuk derken bırak yemek yapmayı önüme yemek gelse yiyecek halim kalmıyor yorgunluktan.kadın anne olmak zor.

Ev yemeği gibisi varmı hafi eşinize kızdınız evladınıza yapın mis gibi temiz doğal sağlıklı ev yemeği yesin yavrunuz her çok da sağlıklı

Ilk paragrafta beni anlattin sen :)) yalniz olmadogima sevindim. ..

Istanbuldayim..
Antalyanin sicagini da bilirim..
Planli programli olmak insani yormaz..
Hava zaten sicak mutfak iki kati sicakliginda oluyor yemek yaparken..
Zor oluyor ama yani hafif seyler hazirlanabilir.
Esi yapabilecegi seyleree yardimci olabilir..

Valla canım bu sıcaklarda yemek yapmak benide çok yoruyor.
Bide nı sıcaklarda ne yapacaksın.
Yağlı olmaz kızartma olmaz.
Hep hafif şeyler ariyorum .
Yemek yapmak değilde ne yapacagını bilememek yoruyor

Simdi mevzuyu hatunlar yan kosesinden tutup sola dogru cekmeye baslar hatta baslamis
Yemek yapmak kadinin koleligidir
eee erkekte kadinda calisiyor oda yemek yapsin
bu nedir ya
cocuklarimiz Anne yemegi yemesinmi
hee cok yogun calisiyoruz
peki ev hanimlari ayaklarini uzatip tum gun talk sohow yada dizimi izliyo
Yada koyumdeki ayse teyzr tum gun tarlada tapanda daglardan iniyo cikiyo
oooo cok yoruldum yemegi kocam yapsin diyemi bekliyo

Kardesim bu yemek evlilik aile ev vs gibi olusumlarin icinde olmasi gereken zorunluluk

Bi arkadas var dusun ya kadin hergun makarna pisiriyo cocuga
yok arti kolaymis
bi et bi sebze bi ne biliyim ta
hic hoslanmam boyle tiplerden
tazik o kocaya cocuga
kendini gectim bari aikene aci ya
nedir o mutfak bos yeremi var evlerde
yemek pissin diye
tamam bi saglik sorunu vardir eyvallah
ama yoksa adam gelsin diye beklemek olmax

Evet evet bende de var bu isteksizlik bazen nefret ede ede yapiyorum diyebilirim
Yemek yapmak oralari temizlemek hergun ayni sey ya hic ara vermeden dinlenmeden

Uzucu olan kisim, konu sahibinin illa ki bu benim gorevim demesi.

Neden sizin goreviniz olsun ki konu sahibi? Sizin oldugu kadar esinizin de gorevi.

Benim de Can'ım bir haftadır ne yemek ne temizlik hiçbişey yapmak istemiyor, ev yine aldı başını gidiyor, o yetmezmiş gibi giysi dolabını boşalttım neyime güvendi isem şimdi toplayasım da gelmiyor. Yatak odası girilmez halde eşim kanepede yatıyor
Bikaç gün dışarda yedik bikaç gün kahvaltı yaptık ama nereye kadar gidecek böyle bir silkinmemiz lazım
Sıcaktandır diyorum ben de...

aynen benim eşimde bi kaç kere salata yaptı iki saat uğraşıyo

Aynen bende öyleyim şu aralar sıcaktan canım yemekte istemiyor. dün makarna yaptım mesela ondan önceki gün kahvaltılık. Bende çalışıyorum sabah 8 akşam 6 eve gelmem 7 yi buluyor. ha benim çocuk yok. ama daha dikkatli olman lazım. Sağlıklı beslenme çok önemli gelişimi için.
Ha bide temizlik var tabi en son ne zaman temizlik yaptım hatırlamıyorum bile ha bayrama çıkmadan önce yapmıştım. pazartesi bi yalan süpürdüm o kadar hiçbişey istemiyor canım vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…