Yemek yapmak istemiyorum!

bende istemiyorum yemek yapmak ama iki çocuk var mecburum.
bir gün zengin olursam bir sürü aşçı tutucam

Bu aralar ben de öyleyim
Ramazanda bile bir gün yemegimi aksatmadim
Son zManlarda hiç yapasım yok
Yapmıyorum da zaten
Makrna tost ya da dısarıdan idare ediyoruz
Malesef evde hersey kadının görevi
Erkke sadece çalısacak ve eve gelecek bu kadar basit

Ufff travma oldu zaten
Aksama ne yicez? Ne pisirsem vs vs
Ben de sevmiyorum yemek yapmayi ama ac oturcak halimiz de yok

Valla Bacim bende istemiyorum da napacan işte mecburiyet....

Bende aynı yapmak istemiyorum. Çocuk dogdu 2 aylık sırf süt olsun diye yemek yiyorum yoksa kahvaltı tarzı yapardım hep. Akşama da 2 çeşit yapardım eşim nöbette olursa onu da yapmaz geçiştirirdim. Şimdi süt olması için yemem lazım ama bana çok yükmüş gibi geliyor. Evden sogudum bu yüzden bir kayınvalidemde bir annemde kalıyorum 2 aydır onlar yapıyor yemegi ben sadece çocuga bakıyorum. Eve gittiğim zamanlarda çok bunalıyorum birde eşim 5 günlük göreve falan gidecek oldu mu tek başıma yemekte yapmak istemiyorum ne yapacam diye düşünüp anneme geliyorum kalmaya ama bu böyle olmaz ne zaman düzelir bilmiyorum bunu yaşayan atlatan var mı? Bide 11 yıldur yurtlarda kaldım eğitim için rahata çok alışkınım.

Esinin boyuyla olayin ne ilgisi var

Sen gel bize temizlige bende sana mis gibi mamalar yaparim

Her türlü hzmetci oluyoruz bence herkes ole dusunuyor kadınlar bile ozellkle kv ler :)

Ben de çok severdim yemek yapmayı. Hatta universite yıllığına bile benle ilgili aşçılık yorumları yapılmıştı. Herkes tarafından özgün güzel yemeklerim begenilirdi. Evlendim eşim kırk kat gurme çıktı. Eline sağlıktan önce yemek eleştirmenliği yapıyor en son eline sağlık ama olmamış ya da eline sağlık çok güzel olmuş demeye başladı. Sürekli akıl veriyordu şunu şöyle pişir bunu böyle yap. Annem şöyle yemek yapar falan filan.
Şu an hiç yemek yapmak istemiyorum. Her akşam eziyet gibi geliyor. Seve seve yemek yaptığım o güzel zamanlar gitti yerine işkence geldi sanki

Tercih sizin tabi. Yine de denemeden karar vermeyin diye önerebilirim. Piştiği an kavanozlandığı için ilk günkü tadında tüketebilirsiniz. Deneyin, beğenmezseniz sürdürmezsiniz
Soran oldu ise özür dilerim fakat göremedim. Hani kullanılmış kapak tekrar kullanılmaz derler ya. Evde kapak mi bulunduruyorsunuz sürekli?
Bir de tuttu tutmadı muhabbeti dönmüş daha önce kışlık domates bile yapmadım tutup tutmadığını nasıl anlıyoruz
(Ben de yemekleri buzdolabı poşetine koyup buzluga atıyorum sabah işe giderken çıkarıyorum akşama kadar cözülüyor ama tabi tadı biraz tuhaf oluyor. ) konserve yöntemini de deneyebilirim ama sürekli yenı kapak alınıyorsa bence masraflı. Zira küçük kavanoza koyarım ben. Kapağın biri 1 tl.

Neden biliyormusunuz bunu çok önemli bir iş olarak gördüğünüziçin. Bırakın ya bazen oturun bi yumurtayla geçiştirin bazen tahinli salata yapın yiyin valla hem az yemek sağlıklı hem de sürekli sürekli ne yapacam diye düşünmek hiççç bana göre deil. Çalısıyoruz zaten. Ha guzel yemekler de yaparım ama yalnızca canım istediğinde o da haftada dördü geçmez....

Hortlak konu ama okuduğumdan anladığım sözkonusu olan uzunluk eşinin boyu değil, eşinininde yemek konusunda yardımcı olduğu ama öyle kapsamlı ayrıntılı yemekler olmadığı
Hahaha ne bilim ben kisayim ya kiskandim kocasini ellaam

Konu hortlatıyorsunuz okuyorum okuyorum bir bakıyorum yıl bilmem kaç.birde üstüne yorum yapanlar var hala.yapmayın şunu artık zaman kaybı.

Yemek yapmak sizin göreviniz değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…