yemek yiyemiyorum, delireceğim :(

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.592
723
merhaba hanımlar
başlıktada yazdığım gibi delirmek üzereyim hamileyim 3 aya yaklaştım... Allaha binlerce şükür çocuğun olmayabilir dendikten sonra tedavisiz hamile kaldım..yani hiç umut yokken oldu.. şımarıklık yapmak istemiyorum Allah aratmadı diyorum.. utanıyorum ama dayanamıyorum bazen..
bişey yiyip içemiyorum mide bulantım 1 dakika olsun geçmiyor.. herşeyden tiksiniyorum..
açım resmen ama yiyemiyorum.. benim gibi olan var mı.. neler yapıyosunuz

benim çok şükür geçti hiç yiyemedim .folik asitimi ihmal etmedim.yoğurt (üzerine pekmez ya da bal gezdir) meyve ve badem benim yiyebildiklerim bu kadardı uzun süre.bugün doktora gittim gelişimi gayet iyi dedi .tez zamanda geçer inşallah seninki de

çok teşekkür ederim cevabınız ve tavsiyeleriniz için.. meyveden başka bişey yiyemiyorum şuan..iştahla yemek yemeyi özledim bişey yiyemediğim için birde bebeğin gelişimi için kaygılanıyorum.. inşallah geçecek ama zor bir süreç gerçekten...

Öncelikle üzülme canım. Yiyebilsen zaten yersin, bunu bilerek yapıyor değilsin. Hormonlar herkeste bir etki yapıyor. Bebeğin için üzülme. Yiyebildiğin ne ise onu ye ilk 3 ay. Sonra bulantın zaten geçecek inşallah.
Ben ilk 3 ay yoğurt ve sütten başka bir şey yiyemedim; ama sonraki aylar yavaş yavaş düzeldi, yediklerim çeşitlendi. "Az kaldı geçecek" diye düşün, 4. ayda düzene girer inşallah.

çok teşekkür ederim cevabınız için.. inşallah dediğiniz gibi 3 ay sonra geçer.. dayanamıyorum gerçekten

İlk 3 ay bizim yediklerimizle bebeğin gelişiminin bir alakası yok kızlar , ben 4.ay a kadar yiyemedim kusmaktan 2 kilo verdim , zaten sonrada kendi iştahım kesildi toplamda 4.5 kilo aldım hamileliğim boyunca.

Merhaba.. Tebrikler Rabbim kucağına almanı nasip etsin canım... Ben de gebeliğimde mide bulantılarını 24 saat çektim hiç geçmiyordu ne gece ne gündüz.. 18. haftaya kadar adam gibi hiçbişi yiyememiştim sadece yeşil elma erik yağsız tost haşlama patates... Çıkarıyordum ama en azından az da olsa yiyebiliyordum... ama 18. hafta sonunda 7-8 kilo vermiştim.. Geçecek inşallah sebebini düşün mutlu ol.. Bu bulantıları geçirebilen bişi yok.. Azaltablirsin sadece.. Allah kolaylık versin...

canım sabret geçer ben 18. haftadayım daha yeni yeni bir şeyler yiyorum sürekli çıkarıyordum her şey kokuyordu bir kaç gündür iyiyim sabret bebekler için her şeye değer :)

canım sabret geçer ben 18. haftadayım daha yeni yeni bir şeyler yiyorum sürekli çıkarıyordum her şey kokuyordu bir kaç gündür iyiyim sabret bebekler için her şeye değer :)

çok teşekkür ederim cevabın için.. arkadaşım hamile ne bir mide bulantısı ne bir tiksinme maşallaah nazar değmesin özeniyorum.. :) birtek ben böyleyim sanıyordum :)ben daha 10. haftadayım.. akşam yemek yemek istiyorum diye oturup ağladım artık
dediğin gibi bebekler için herşeye değer ama yinede çabuk geçer inşallah:)
senine Allah bebeğini sağsalim kollarına almak nasip eylesin inşallah:)

canım çok sağol bazılarının rahat geçiyor bazılarının zor canım bana da 3 ay geçince geçer dediler ama benim bitmedi hele geçen hafta iki kilo verdim bir kaç gündür yiyorum kendini zorlama yemek yemek için bebek besleniyor zaten ben artık o kadar alıştım ki kusmaya iki gündür yok bebeğe bir şey mi oldu diye düşünüyorum bazen cuma gidecem bakalım inşallah sağlıklıdır onlar bize Rabbimin hediyesi doğunca unutacaz inşallah bunları:)

5. aya kadar ağzımın içi pas gibi hiç bir şey yiyemiyordum. Hele kızımda hastanelik olmuştum ama sonuç maşallahımız var. Bebek vücut depolarından alıyor zaten. Yani onun beslenmeme gibi bir durumu yok. Zaten sonradan o kadar .k yiyeceksin ki keşke bu kadar yemesem diyeceksin.

Allah hepimizim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. banada 3 ay sonra geçer diyorlar.. üç aya iki hafta kaldı ama sanki daha da artıyor gibi.. annem bende 9 ay boyunca kusmuş.. ona çektiysem yandım :)
dediğin gibi onlar bize Allahın birer lutfu dayanıcaz... inşallah çabuk geçer bu günler:)

ay bende iştahımın açılmasındada terettüt etmiyor değilim :) şimdiden yemek istediklerimi sıralıyorum listeye..
valla yiyememek mi yoksa yiyebilmek mi daha kötü karar veremedim şimdi:)
Allah sizinde çocuklarınıza uzun hayırlı ömürler verir inşallah..

İlk 3 ay bizim yediklerimizle bebeğin gelişiminin bir alakası yok kızlar , ben 4.ay a kadar yiyemedim kusmaktan 2 kilo verdim , zaten sonrada kendi iştahım kesildi toplamda 4.5 kilo aldım hamileliğim boyunca.

4.5 kilo mu ay inşallah bende çok kilo olmam.. çok kilo alınca bebek sağlıklı olacak diye bişey yoktur muhakkak.. bebeğiniz sağlıkla doğmuştur inşallah

4.5 kilo mu ay inşallah bende çok kilo olmam.. çok kilo alınca bebek sağlıklı olacak diye bişey yoktur muhakkak.. bebeğiniz sağlıkla doğmuştur inşallah
daha 33. haftadayız , dün kontroldeydik bebiş sağlıklı maşallah tüm testler yapıldı şimdiye kadar hiçbirşeyini atlamadık ve hepsi iyi çıktı şükür :) Zaten bebeğin alacağı kilo bellii gerisini anne kendine alıyor bu çocuk 20 kilo çıkçak değil ya :)

Bende hamile olduğumu geçen hafta öğrendim 6 haftalıkmışım. Hiç ağzımın tadı yok birşey yiyesim gelmiyor. Normalde susuz yaşayamayan biriyim günde 2 lt rahat icerdim şimdi su içmek bile istemiyorum. Mide bulantım arada oluyor ama daha kusmadım doktorum haftaya kusmaların başlar dedi. Bebek gıdasız kalacak diye çok korkuyorum.

hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla gelir :)
benimde 6-7 . haftada başlamıştı.. şimdi 11. haftam ve doruklardayım mide bulantısı ve kusmanın..
benimde ağzımın hiç tadı yok hatta garip bi tat var rahatsız edici
gün sayıyorum resmen geçecek diye umarım geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…