daha 33. haftadayız , dün kontroldeydik bebiş sağlıklı maşallah tüm testler yapıldı şimdiye kadar hiçbirşeyini atlamadık ve hepsi iyi çıktı şükür :) Zaten bebeğin alacağı kilo bellii gerisini anne kendine alıyor bu çocuk 20 kilo çıkçak değil ya :)
Korkmayın herkes kendi bünyesine göre alıyor ve bebişlerde ona göre büyüyor :) Amin inşallah cümlemiz :)ben ufak tefek olduğum için 3-4 kilo bile alsam çok fazla duruyor :))) o yüzden korkuyorum kilo almaya:)
bebeğinize maşallah ....inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza:)
aynı bnmde öyleydi, 4.ay a kadar bulntıdan birşey yiyemedim sonra kendi iştahım kesildi bide korkudan yiyemedim bi süre tekrar midem bulanır diyeŞöyle iştahlı bi şekilde kahvaltı yapmayı özledim, yanında çayla kurabiye yemeyi de , akşam yemekleri tam bir kabus ama artk yavaş yavaş bulantlar geçiyor, bu seferde iştahsızlık var bakalım sonu ne olcak tek bildiğim bebiş için bunlara değer....
Evet bende midem Bulancak diye korkudan yiyemiyorum, ama yinede ilk Haftalara göre daha iyi Rabbim boşuna cenneti anaların ayakları altına sermiyor, sabredelim sonu güzel olsun inşaallah...aynı bnmde öyleydi, 4.ay a kadar bulntıdan birşey yiyemedim sonra kendi iştahım kesildi bide korkudan yiyemedim bi süre tekrar midem bulanır diye
Şöyle iştahlı bi şekilde kahvaltı yapmayı özledim, yanında çayla kurabiye yemeyi de , akşam yemekleri tam bir kabus ama artk yavaş yavaş bulantlar geçiyor, bu seferde iştahsızlık var bakalım sonu ne olcak tek bildiğim bebiş için bunlara değer....
Sabret canım 12.haftadan sonra biraz da olsa rahatlıyosun ,vücut ancak adapte oluyomuş bebişe, hemde bu bulantlar varken diyorum ki bebişim benimle sürekli onu düşünüyorum, bugünlerde gelip geçecek canım Rabbim sağlkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallahgerçekten bende öyle..iştahla midem bulanmadan tiksinmeden bunu yersem kusar mıyım demeden yemek yemeyi özledim..
dışarı çıktığım zaman iştahla yemek yiyenleri kıskanıyorum sanki onlarda tuhaflık var gibi hissediyorum :)
benim 11 hafta ve şuan doruklarda yaşıyorum sanırım.. ne yersem geri çıkıyor.. yemek lafından bile tiksindim
kaç gündür peynir ekmek yemekten içim bayıldı.. yinede Allaha binlerce şükür onu bize verdiği için:)
Amin inşallah :)Evet bende midem Bulancak diye korkudan yiyemiyorum, ama yinede ilk Haftalara göre daha iyi Rabbim boşuna cenneti anaların ayakları altına sermiyor, sabredelim sonu güzel olsun inşaallah...
Canm bende aynı hatta daha kötü durumdayım yemek yemeği unuttum onu geç şu bile icemiyorum 5 kilo verdim ayağa kalkacak takatim yok ilk Gebeliğim böyle değildi bu ikinci Gebeliğim zaten zayiftim 5 kilo verince zombi gibi oldum ama inşallah geçicidir ve bian önce geçermerhaba hanımlar
başlıktada yazdığım gibi delirmek üzereyimhamileyim 3 aya yaklaştım... Allaha binlerce şükür çocuğun olmayabilir dendikten sonra tedavisiz hamile kaldım..yani hiç umut yokken oldu.. şımarıklık yapmak istemiyorum Allah aratmadı diyorum.. utanıyorum ama dayanamıyorum bazen..
bişey yiyip içemiyorum mide bulantım 1 dakika olsun geçmiyor.. herşeyden tiksiniyorum..
açım resmen ama yiyemiyorum.. benim gibi olan var mı.. neler yapıyosunuz
Canm bende aynı hatta daha kötü durumdayım yemek yemeği unuttum onu geç şu bile icemiyorum 5 kilo verdim ayağa kalkacak takatim yok ilk Gebeliğim böyle değildi bu ikinci Gebeliğim zaten zayiftim 5 kilo verince zombi gibi oldum ama inşallah geçicidir ve bian önce geçer
Amin inşallah ben 1 ay sonra geçer diye umid ediyorumbende aynıyım canım.. su bile midemi bulandırıyor.. banyoda yaşasam yeridir.. ağız tadıyla yemek yemeyi özledim.. herşeyden tiksiniyorum.. çok zor gerçekten..Allah yardımcımız olsun
hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla gelir :)
benimde 6-7 . haftada başlamıştı.. şimdi 11. haftam ve doruklardayım mide bulantısı ve kusmanın..
benimde ağzımın hiç tadı yok hatta garip bi tat var rahatsız edici
gün sayıyorum resmen geçecek diye umarım geçer
Ben de mi sorun var acabaaa :))) ben de çabuk acıkıyorum yiyince tıka basa yiyemiyorum doyuyorum çabucak ama 1,5 2 saat sonra da acıkıyorum acaba bana mı öyle geliyor falan derken karnımdan gelen seslerle onayladım gerçekten acıktığımı
arkadşlar benim de bikaç gün oldu bulantım başlayalı yiyorum ama eziyet gibi kusma yok şuan için fakat yumurtadan tiksindim sütü içrkende acaip bulantı başlıyo özellikle yumurta konusu kafamı karıştırıyor napcam bilemiyorum yumurta yemek çok faydalı fakat ben yiyemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?