yemek yiyemiyorum, delireceğim :(

ben ufak tefek olduğum için 3-4 kilo bile alsam çok fazla duruyor :))) o yüzden korkuyorum kilo almaya:)
bebeğinize maşallah ....inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza:)

ben ufak tefek olduğum için 3-4 kilo bile alsam çok fazla duruyor :))) o yüzden korkuyorum kilo almaya:)
bebeğinize maşallah ....inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza:)
Korkmayın herkes kendi bünyesine göre alıyor ve bebişlerde ona göre büyüyor :) Amin inşallah cümlemiz :)

Şöyle iştahlı bi şekilde kahvaltı yapmayı özledim, yanında çayla kurabiye yemeyi de , akşam yemekleri tam bir kabus ama artk yavaş yavaş bulantlar geçiyor, bu seferde iştahsızlık var bakalım sonu ne olcak tek bildiğim bebiş için bunlara değer....

aynı bnmde öyleydi, 4.ay a kadar bulntıdan birşey yiyemedim sonra kendi iştahım kesildi bide korkudan yiyemedim bi süre tekrar midem bulanır diye

aynı bnmde öyleydi, 4.ay a kadar bulntıdan birşey yiyemedim sonra kendi iştahım kesildi bide korkudan yiyemedim bi süre tekrar midem bulanır diye
Evet bende midem Bulancak diye korkudan yiyemiyorum, ama yinede ilk Haftalara göre daha iyi Rabbim boşuna cenneti anaların ayakları altına sermiyor, sabredelim sonu güzel olsun inşaallah...

gerçekten bende öyle..iştahla midem bulanmadan tiksinmeden bunu yersem kusar mıyım demeden yemek yemeyi özledim..
dışarı çıktığım zaman iştahla yemek yiyenleri kıskanıyorum sanki onlarda tuhaflık var gibi hissediyorum :)
benim 11 hafta ve şuan doruklarda yaşıyorum sanırım.. ne yersem geri çıkıyor.. yemek lafından bile tiksindim
kaç gündür peynir ekmek yemekten içim bayıldı.. yinede Allaha binlerce şükür onu bize verdiği için:)

Sabret canım 12.haftadan sonra biraz da olsa rahatlıyosun ,vücut ancak adapte oluyomuş bebişe, hemde bu bulantlar varken diyorum ki bebişim benimle sürekli onu düşünüyorum, bugünlerde gelip geçecek canım Rabbim sağlkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah

Canm bende aynı hatta daha kötü durumdayım yemek yemeği unuttum onu geç şu bile icemiyorum 5 kilo verdim ayağa kalkacak takatim yok ilk Gebeliğim böyle değildi bu ikinci Gebeliğim zaten zayiftim 5 kilo verince zombi gibi oldum ama inşallah geçicidir ve bian önce geçer

bende aynıyım canım.. su bile midemi bulandırıyor.. banyoda yaşasam yeridir.. ağız tadıyla yemek yemeyi özledim.. herşeyden tiksiniyorum.. çok zor gerçekten..Allah yardımcımız olsun

bende aynıyım canım.. su bile midemi bulandırıyor.. banyoda yaşasam yeridir.. ağız tadıyla yemek yemeyi özledim.. herşeyden tiksiniyorum.. çok zor gerçekten..Allah yardımcımız olsun
Amin inşallah ben 1 ay sonra geçer diye umid ediyorum

Ben de mi sorun var acabaaa :))) ben de çabuk acıkıyorum yiyince tıka basa yiyemiyorum doyuyorum çabucak ama 1,5 2 saat sonra da acıkıyorum acaba bana mı öyle geliyor falan derken karnımdan gelen seslerle onayladım gerçekten acıktığımı

Ben su bile içemiyorum. En çok su bulandırıyor midemi.2 haftadır kafamı kaldıramıyorum resmen bulantıdan ve kuusmadan

Herkes de farklı şekilde oluyor demekki normalmiş ama ilk 3 ay sıkıntılı diyorlar zaten sonra % 50 vücutta gebeliğe hazırlanmış oluyor sabretmek lazım :/ şu iki üç ayı devirsek iyi olucaz inşAllah

Teşekkür ederim Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. :)
Kusma yok bende ama sürekli midem bulanıyor yemek yiyemiyorum. 3.ayın sonunda geçer diyorlar bakalım bekleyip görücem. :)

arkadşlar benim de bikaç gün oldu bulantım başlayalı yiyorum ama eziyet gibi kusma yok şuan için fakat yumurtadan tiksindim sütü içrkende acaip bulantı başlıyo özellikle yumurta konusu kafamı karıştırıyor napcam bilemiyorum yumurta yemek çok faydalı fakat ben yiyemiyorum..

bende aynı şekildeyim çok çabuk acıkıyorum.. kahvaltı sofrasını toplarken ben acıkmış oluyorum :) normalde akşama kadar aç duran ben 5 dakika geç yesem bayılacak gibi oluyorum :) normali o sanırım :)

bende yemekten hatta yemek lafından bile tiksindim.. en sevdiğim tiryakisi olduğum çaydan tiksindim... su bile içmek istemiyorum.. çok zor bir süreç gerçekten Allah yardımcımız olsun....

mideni bulandıran şeyleri yeme daha kötü olursun.. zaten bebek ilk 3 ay yediklerimizden beslenmiyormuş.. o yüzden bebeği besliyim diyerek kendine eziyet etme.. benimde 6 haftalıkken başladı hala devam ediyor.. şuan zirvelerdeyim.. inşallah rahat geçirirsin..

Bende çok fenayım. Mide bulantıları çok fena. Bu 2. Gebeliğim ilkine göre daha iyiyim. İlk hamileliğimde 3 ayda 4 kilo vermiştim. Kusmalar serumlar. İlk hamileliğimde çalışıyordum. O işe nasıl gidip geldiğimi hatırlamıyorum. Şimdi çalışmıyorum ama ayağa kalkacak halim yok. Acaba evde olduğum için mi böyleyim diyorum bazen. Sürekli açım ama tiksintiden yemek yiyemiyorum. Yemek yemeyince tansiyon şeker yerlerde. Geceleri uyku uyuyamıyorum. Sürekli bir huzursuzluk mutsuzluk hali. Bir an önce 3 ay bitsede bu dertlerde bitse. Allah ım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bulantılarım çok kötü ama şükür hiç kusmadim. Tuzlu şeyler yiyorum peynir,yogurt,kraker özellikle haşlaşmiş patatesi limonla yiyince çok iyi geliyor doktor çok źorlama içini bastıracak şeyler yemeye çalış dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…