Yemekteyiz ShowTv

ay saramaya tarcın koyuyolar ya bende deli oluyorum, ne işi var ayol tarçının onun içinde, osmanlı tarifi öyle diyolar ama yakışmıyo yani bence

Son düzenleme:
ay saramaya tarcın koyuyolar ya bende deli oluyorum, ne işi var ayol tarçının onun için, osmanlı tarifi öyle diyolar ama yakışmıyo yani bence

ne kızıyon yaa bende katarım az bişey tarçın hafif tatlı oluyorr dene sende bak beğenirsinn

ne kızıyon yaa bende katarım az bişey tarçın hafif tatlı oluyorr dene sende bak beğenirsinn

ay canım o senin elinin lezzetidir, yok canım bi kaç kere yedim başka yerde kendim yapmadım da, çok garip geldi ya, ne bileyim tarçın severim ama sadece tatlıda

ay canım o senin elinin lezzetidir, yok canım bi kaç kere yedim başka yerde kendim yapmadım da, çok garip geldi ya, ne bileyim tarçın severim ama sadece tatlıda

mersiii şekerimmmm tarçını fazla kattılarsa ondan sevmemişindir az koyacaksın zaten

bu zeyneple berke şaka gibi ya, hatta zeynep eşek şakası gibi

Zeynep tek kelime ile cahil. O saçma sapan konuştukça tüylerim diken diken oluyor. Sibel'in salonu küçük diye bizim tavuk kümesi kadar diyor:95:

Zeynep tek kelime ile cahil. O saçma sapan konuştukça tüylerim diken diken oluyor. Sibel'in salonu küçük diye bizim tavuk kümesi kadar diyor:95:

aynen zır cahil hemde, nuray sayarı ruhunu geliştirmesi gerek dedi ya, bence önce kendini geliştirmeli

kaç puan aldı kızlar kim kaç verdi, izleyen var mı:26:

sibelle nuray sayarı diğerlerine bakınca iyi bence ya:26:

zeynep bi kiloluk tereyağ ve 5 kiloluk zeytinyağ ile napacak merak ediyorum

zeynep nasıl bı sey ya ,kendıne resmen inek dedı

boynuna çan takacakmış

o baklavadaki yağ neydi öyle ya
yağları naptığını gördük
bu kadın nasıl böyle çıta gibi kalmış bu yemeklerle

nuray sayarının en son gelme çabasıda çok gıcık bence, dünde en son o gelmişti

valla şuan tamda boğazım ağrıyodu, mavi koydum, işe yaramadı

ya şimdi emek harcadı ya, emeksiz demekte haksızlık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…