Yemekteyiz ShowTv

kızlar gördünüzmü yemekteyizdeki sarışın kız hani şu çakma aysun kayacı geniş ailenin bugünkü bölümünde oynuyodu

hangi rolde canım

kızlar gördünüzmü yemekteyizdeki sarışın kız hani şu çakma aysun kayacı geniş ailenin bugünkü bölümünde oynuyodu

evt bnde az önce gördüüüm
iyice baktım o salk mı die evt o salaksempatiksalakcinni

ağzını bihter gbi yapa yapa konuşuoo

ayyy ne gıcıkalsanaalsanasmile

bende gördüm tanıdm hemen uyuzu demek meşhur olmak için girmmiş diziye belliydi ne olduğu zaten bide hostesim diyo

ayy bende gördüm parkta koyu bilalin yaveri mühitin ilgilendiği kızdı çkma aysun kaya

Evet dün akşam bende farkettim yine saçına kondurmuş o taçlardan dudakları yine yamutup hareketler yapıyordu Bence bu bir tesadüf filan değil kesin bunları ajans filan buluyor 1-2 tane böyle reyting olsun diye araya serpiyorlar bu da onlardan biri

Tam ben yazacaktım baktım ki yazılmış.
Ben de gördüm. Koyu Bilal'in Domuşuk'u aldattığı sahnede banka oturmuş, kafasında yine çiçeğiyle sırıtıp duruyordu.
Bu show Tv bizimle dalga geçiyor sanırım. Evler yalandı alıştık, kişilikler de yalan oldu.

ya zaten kıza çok sinir oluyordum ağzının üstüne vurasım geldi yamulttukça :mymeka:
yemekteyizin suyu çıktı bence evler başkasının yarışmacılar ünlü olmaya gelmiş yemekten anladıkları yok
bazen protestomu etsem acaba izlemesem diyorum ama merak işte
acaba topluca izlemesekte reyting düşsemi kızlar ???

Kızım rtüke şikayet bile etti bunları cevap yazmaya bile üşenmişler resmen dalga geçiyorlar bu insanlar kimi kandırıyorlar sanki kötükedihüso

yahu bu zühre kadın nasıl bir kadın yaaa
tanıtımda evde giydiğine bak pullu pullu kırmızı bluz uzun salkım küpe kulaklarını sündürmüş yanaklar allı saçlar kırmızı aaaaaaayyyyyy iğrenç yaşına yakışmıyor
alışveriş yapıyor bakalım takipteyim

Ya ben bu kadını daha önce gördüm tv deeeeeeeeee
bi gördğm yüzü bi daha untmam bennnnn,hiç kimse yokmu benim gibi gördünü düşünennnn?
Bakın bulcam demişti dersinizzz

bu haftakiler hep tanıdık geliyor zaten

Ya ben bu kadını daha önce gördüm tv deeeeeeeeee
bi gördğm yüzü bi daha untmam bennnnn,hiç kimse yokmu benim gibi gördünü düşünennnn?
Bakın bulcam demişti dersinizzz

bnde şiveli konuşmasından dolayı sanki tanıyorum ama çıkaramam
öle yeteneğim yok

bu kadın nereli acaba

koskoca kadın olmuş kırmızı ojeyle yemek yapıyor midem bulandı mafoldumben lmaz:

2şer sarma çok komikdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…