Yemekteyiz ShowTv

valla bu mini mini puanlarla 1. olmanın da tadı kalmaz. cebinden veriyor millet. herhalde bu geceki kadın olur gibi :hooray:

meltemın menusunu begendım ben hem temız kadın hemde becerıklı ıdı

hayır canlarım kızıl degil mehmet bey ve okkes usta tanıdıklarım.. okkes ustanın bizim burda kucuk bir lokantası vardı kapattı cok yemegını yedım..mehmet bey de emlakcı kendısıyle cok ev bakmıstım cok kibar ve yakısıklı bir bey ama burda oyle degil nedense..bu arada laylaylay yine bekleriz buraya misafirperverizdir bilirsin belki..

ben antepliyim,yarışmayıda bu yüzden takip ediyorum....

bayanlardan ikisi resmen çirkef çıktı,bu akşam ki bayan daha oturaklıydı....yemekleride fena sayılmazdı....

dün ki bayana gelecek olursak,postiş saçlarını yolasım geldi,ya sen antep gibi bir yerde çiğ köfteyi makinada çekicen,ana yemek olarak fırında tavuk yapıcan ,ve üzerine birde utanmadan konuşucan....ha birde ben bile antepliyken ,antebin şunu şöyle antebin bunu böyle derken sıkıldım...kültürümüzü tanıtıcam derken içine etti...

ha bayanlar dünkü yaptığı şiveydiz denen yemek öyle olmaz yani sarımsaklar öyle suda yüzmez....ama netten tarifine bakın ve mutlaka deneyin çok çok güzel bir yemektir....
o değişik gülen amcayada ben anlam veremedim ya rolmu yapıyo tikimi var,bir türlü bulamadım...

beyazlı bayanında oldukça fesat olduğunu düşünüyorum,
yarın yarışacak çakma antepli adam ne cesaretle bu proğrama katılmış çok merak ediyorum....

bunun dışında gaziantep gerçekten bol yemekli ,çok modern ve eğlenmeyi bilen insanların olduğu bir kenttir,keşke şöyle gerçekten mutfak erbabı olan bir kaç bayan bulunsaydıda ,insanlarda biraz tanıyabilseydi bu şehrin yemeklerini....

Son düzenleme:
ben yöresel yemekteyizlerden hoşlanmıyorum.çok saçmalıyorlar.tanıtacağız derken insanları sıkıyrlar

Dün akşam ki bayan bence güzel yemek yaptı ayrıca temız çalıştı hem mutfak önemli düyorlar hem temız oluncada yok yemek yemeğe geldik diyorlar bunlar biraz şaşkın hele kızıl saçlı bayan aldı eline maşayı habire konuşuyor ayrıca içecek seçiminde şalgam suyu istedi bakıyor orda varmı yok mu diye ona göre istiyor birde tutundu yufka ekmeği diye tatlıda hele iyice saçmaladı neymiş altı hamurmuş üstü kıtır ben bu zamana kadar yediğim baklavalarda hiç rastlamadım altıyla üstünün aynı hamur olduğuna baklava dediğin üstü çıtır olur

dünkü kadının sabrına hayran oldum o kızıl kafalı uyuzun hareketleride neydi öyle hertarafı oynuyo kadının o niye böyle değil bu niye böyle resmen yediler kadının başını iyi sabrettiler valla ahh elime verselerdi onu valla parçalardım gıcık şey

Bence hepsi birbirinden çirkef dünkü bayan ev sahibi olduğu için onu bu akşam değerlendireceğim..Adamlar yemeği götürdü ökkeş istisna diğeri puanı çok az verdi kızıl kendini masada da puandada belli ediyo da diğeri çok sinsi hem bu akşam daha tokum masa daha iyi dedi puanda da kızıla haksızlık edemem doymadım dedi evdeki farklı arabadaki farklı yorumlar.Hele o genç olan bey mutfak çok güzel dedi herkes bitirdi ben devam ediyorum dedi azıcık puan verdi bence dünkü bayanın hakkını yediler.....
birde o canım etleri döküyorlar ya şu hayat şartlarında et nası kötü olabilirki baharatlı pişirlip yazıklar olsun ama bence format bayatladıilgi çekmiyo bence show tv tekniğideğiştirmeli ve şükürlü insanları bulmalı..Onca alamayan insanın gözü önünde bunları da hayvancıklara yolluyorum dedirtmemeli insanlara aslında izleyenler olarak bu konuda mail atabiliriz arkadaşlar kanala....

aynen katılıyorun size,kızıl daha sandalyede oturmasını bilmiyor .yemek masasında, atmış elini sandalyenin arkasına erkekler gibi ,alsanaalsanasmilepostişini yolmak lazım.

kızıl kafalı kadın asabi,kendini beğenmiş aşırı duygulu sempatik değil

dünkü kadın ise sabırlı sinsi yemekleride iyi yaptı ama yemekten çok kaliteli insanların hak yemeyen insanların bir araya gelmesi gerekmektedir kazanmak için çok haksızlıklar oluyor
:umursamaz:bilmiyorumkismilebayanssulusmile

çok sey yazcam ama tutum kendimi bn
o kızılkafa önce supla demesini öğrensin
dün salak salatalrı sufle tabağındamı yiycez dediklava:
bn antebi ve anteplileri çok severim o kızl hariç tabii çakma antepli
dünkü kadına helal olsun gerçekten yemek ve temizlik açısın dan ama ki
komşularına zırt pırt kapı çalmasına bn bile ekran başında çok saygısızca buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…