Yemekteyiz ShowTv

azra sende yarışmacılar gibi kadının evinimi kıskandınnnnn sengözlerimebaksanab

akşam dizilerle çakışıyor tam izleyemiyorum reklam aralarında baktım hep niye böyle akşam kuşağına koydular anlamadım gündüz tekrarıda yok faik beyli bölümleri veriyolar ne alakaysa anlamadım bari en çok seyredilenleri verselerdi neyse önümüzdeki hafta show max te tekrarlarını veriyolar gündüzleri daha rahat izlerim

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Dün akşam ilk defa seyredeyim dedim..

Ay o kızıl saçlı Şule ye sinir oldum ya..

Resmen memleket meselesi yapmış, hırs yapmış, kendi gününün intikamını alıyorsun da bu kadar belli etme bari, dövecek resmen ev sahibini, car car car yüksek sesle konuşuyor, birşey dicem de demiyim neyse...
Kıl oldum valla..

Süs püs yerinde ama keşke süsle püsle bitse olay.

Ev sahibini de sakinliğinden ötürü beğendim.

kızıl kadının evi ve sofrası gerçekten çok güzeldi ama kadın berbat kompleksli kendini dev aynasında görüyo uyuz ayy çok sinirimi bozdu bu kadın bihter gibi her tarafı oynuyo konuştukça

Diğer bayanı beğendim..
Çok hanımefendi, seviyeli..
Gayet sakin sakin eleştirisini yaptı.

Kızıl Şule gibi car car değildi.

saray sofrasını alsında başına çalsın gıcık ilk önce insanlara nasıl davranacağını öğrensin antepin yüz karası

Ökkeş amcada da bir tuhaflık var ama anlamadım.

O ne gülüş öyle..
ınsanın iştahı kaçar sofrada.

bişey beğenmediler bence herşey gayet güzeldi özellikle tatlı bende yapıcam hazır yufkadan hiç denememiştim daha önce

canım kesin koca aramaya çıkmıç o dedim ya kadının her tarafı oynuyo

bişey beğenmediler bence herşey gayet güzeldi özellikle tatlı bende yapıcam hazır yufkadan hiç denememiştim daha önce

Hazır baklavalık yufkadan dene..Normal yufkadan değil.

Gerçi Antep de baklavalık yani tatlılık yufkalar başkaymış ama buralarda da baklavalık yufka adı altında satılanlarla olur bence de..

Çok pratik bir baklava oldu aslında..Çok da güzel görünüyordu..

evet canım bizim yufkacıda görmüştüm ama denemedim nasıl olur bilmiyorum kadının yapmasına baktım kolay gözüküyor en kısa zamanda yapıcam

Ben hiç izleyemiyorum akşamları.
Her gece bir dizi var, eşim dizi izlemek istiyor.
Ayrı odalarda oturmayı da ben sevmiyorum...
Burada takip ediyorum bu hafta...

Ben hiç izleyemiyorum akşamları.
Her gece bir dizi var, eşim dizi izlemek istiyor.
Ayrı odalarda oturmayı da ben sevmiyorum...
Burada takip ediyorum bu hafta...

sende benim gibi tribünden izliyorsun demek sengözlerimebaksanab

kızıl olan dimi şule adı ayy insanı hasta eder heralde onunla yemek yemek bide her seferinde dimi diye kendine destek arıyo kocamı aramaya gelmiş :)olabilir tabi dün akşamki tatlıyı benimde canım çekti gerçekten çok hoş görünüyodu bütün yemekler ayrıca kadında mutfağa son derece hakimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…