Yemekteyiz ShowTv

suleeeeeeeeeeeeeeeeee
bi sus motorun sogusun allahını sewersen artıkalsanaalsanasmile

okkes 2
sule 2
meltem 2
adını unuttum :)))2
mehmet bey 8 puan aldı hanımlar

Yemekteyizi pek izlemem.Bu hafta Gazianteptelermiş.Tatlı yerlerken rast geldim.Kırmızı saçlı kadın tatlının hepsini yedi ama beğenmedim dedi.Haram zıkkım olsun böylelerine...:mymeka:

Yemekteyizi pek izlemem.Bu hafta Gazianteptelermiş.Tatlı yerlerken rast geldim.Kırmızı saçlı kadın tatlının hepsini yedi ama beğenmedim dedi.Haram zıkkım olsun böylelerine...:mymeka:

zıkımda az ona ay catladım karşısında elime verseler bunu
insan bu kadar mı konuşur ya geveze hiçbişiyide beyenmedi semanın emeklerine
yazık yetiştiriccem diye helak oldu kadın

Dün akşam Sema Hanım çok güzel hazırlandı.
Menüsü çok fazla çeşitten oluşmasına rağmen hepsini yetiştirdi.
Hatta menüsünde birden fazla ana yemek vardı.
Çok düzenli ve temiz çalıştı.
Ayrıca mutfağına bayıldım.
Çok güzel ve çok düzenli bir mutfaktı.

Semada ektiğini biçiyor ama yinede yemekleri güzel ve zamanında yaptı. Sofrası, bulaşığı tam bir antep hanımıydı, takdir ettim yani. diğerleri hakıkını yedi bence, ne dersiniz.

hiç izlemem bu programı ama akşam denk gelip izledim ..o kızıl saçlı bayan ne o öyle yaww..şoka uğradım ...bu kadar mı dunkoflaştık biz yaa...o nasıl bir konuşma tarzı öyle ..yapmacıklıktan kadın kırılıp vazo gibi yere düşecek ....modernmiş .pehhh pehhh ..modernlik böyle süslenmeyle olsaydı ..dışının ambalajını güzel yapmış ama içi bomboş bir tip ...hele o kıyafeti ...maşallah dana gibi mübarek ama açmış da açmış nesini gösterecekse artık ..elbisenin darlığında hareket edemiyordu ..bu kadar da teşhircilik olmaz yani yuh diyorum ...biraz da edepli olmak lazım ..evine gidilen kadının tavırları gayet doğldı tarz olar k çok beğendim kenisini ..yöresel kıyafeti de çok güzeldi ..diğerleri beğenmediler ..pek bi modernlerya ..işte ne hallere düştüğümüzün göstergesi budur ..tarihini geleneklerini unutan üstelik hakaret eden bir toplum haline dönüştüğümüzü akşam gayet güzel gördük ...ev sahibi kadına helal olsun ..bize öz değerlerimiz bir kez daha hatırlarttı alnından öpüyorum ...misafir ağırlamak böyle olur işte ..orasnı burası teşhir etmekle adam olunmuyor malesef ...yemeklere gelince menüsü de ii idi diğerlerini izlemedim tabi ama şu kızıl saçlı kadının hareketleri yemeklere bakmamı engelledi açıkçası ...

Sema hanım yemekleri çok güzel yaptı beceriklide birde eli hızlıydı hakkını yediler ama .
Şule gacısına gıcık oldum resmen o ne çene öyle bıktırdı evlense adamı da kaçırır bu çeneyle.
Ama mutfağa bittim ben böyle mutfağım olsun aç kalayım razıyım ...

Son düzenleme:
dün akşam sema hanıma bayıldım herkesi kat kat geçebilecek kadar güsel temiz yemekler yaptı yetiştirdi amacı antepi tanıtmakdı ve fazlasıyla tanıtanda oydu yarışma boyunca yaptıkları antep yemeklerinin içinde bi onunkiler yenecek biçimdeydi şule ne yapmıştı yağları taşan bi çorba çorba demeye şahit lazım bide soğanlı cacık gibi bişi şule hanımın her istediği önüne geldiği için bukadr sinirlendi zaten kıskançlıkdan okadar az puan verdi yazık oluyo insanların hakkının yenmesi

Dünki bayan çok iyiydi ama malesef yarışmanın sonunda para olduğu için hiç kimse eğri otutup doğru konuşmuyor kadın en ince ayrıntısına kadar düşündü her şeyi ama maşallah şule aaa yoğurtta garip bir tat var değilmi arkadaşlar diye diye mübarek herkesten tastik istedi kımsede farklı bir tat var demedi 2 puan nedir allah aşkına yazık bence o kadar emeğine yazık Hele dün akşamki mutfağa bayıldım nasıl büyük bir mutfaktır öyle

bu şule kadar yapmacık bi insan daha görmedim
hayatta en gıcık olduğum tip
ama sema hanıma dün maşallah dedim nası yetiştirdi o kadar yemeği..

ayy adam parmağıyla tadına baktı etin ağzına soktu parmağını ve tekrar yoğurmaya başladı eti.
ay.. midem bana birşeyler oluyor:bbo::1shok:akannehirakannehir

hep aynı kaşıkla tada tada bir hal oldu, yemekleri.
kaşığı soktuçıkardı soktu çıkardı yemeklere..
her sokuştada taddı ,kaşıkla yemekleri....
ayy bayılacammakannehir

bence hak eden kazandı,meltem saygılı ve hanımefendi idi,temiz ve yemekleride güzeldi,hele tatlısı ,digerleri ise antep rezilleri olarak akılda kalacak,kötükedihüsozıkkımkötükedihüso yesinler, adamcağızın yemeklerini hem yediler, utanmadan emlakçıyla aynı puanı verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…