Yemekteyiz ShowTv

ay şu kızıl kafanın adı ne ya ne sinir yaomacık bi tip o öyle Allahım bana verseler yolarım ben o karıyı..
o ses tonu konuşma tarzı ........ ayyyy ne sinir bşy ya...

amanın son günü kaçırdım. kim kazandı? bilmiyorumkismile

şuan show tv de geçen haftanın tekrrı var
o kızıl kadın var şule mi ne
ama bn tekr onu izlemek bile istemiyorumklava:

bende antepin çoğunu kaçırdım akşam olunca eşimde sinir oluyo yarışmaya

bişey sorcam kızıl deyil kazananda deyil diyer bayanın adını hatırlamıyorum ama o ne yapmıştı çok yaptım ben diyodu final gecesi

la havle,bu hafta yine gıcık geçicek, kadın pastaneden aldığı sandöviçi yiyor tebiyesiz,bence yarışmacılarada kızmamak gerekir yapımcılar gıcık ne yapsınlar, zavallılarda onlara uymak zorunda,kötükedihüso üç kuruş için rezillik yarışması.

ben seredemıyorum aksama tekrarını ızlerım artıkboshayallersmile

Bence bugünki adam gayet iyi.
Temizde çalıştı,başından itibaren izleyemedim ama izlediğim bölümler gayet güzeldi..
Şu diğer genç çok gıcıkkkkkkkkkk

ayyy çok gıcıklar,,

sezgin çok ama çok gıcık. aynı zamanda saygısız ve de terbiyesiz. bir de patavatsız. sempatiksalakcinnidelikafadulden

kızlar bgn yarışan adamı bi yerden hatırlıyorum sanki
bi yarışma yada başka bi prog.
hatrlayan t anıyan bilen var mı

gene seçmeceleri bulmuş show tv ...sezgin hatta beni armağan çağlayana benzetir çevrem
eleştirilerimi felan diyor sempatiksalakcinni kendini bi göstersin ekranda bakalım

allahım yaa bu haftanın gıcığıda sezgin salağı, belli olduklava: abuk sabuk konuşuyo terbiyesiz

ewt cnm stardakı yarısmada ıdı
we meslegıde seftı ck ıı hatırlıyorum sole bı acıklama yapmıstı kamera arkasında seflerın cücügü olur demıstı genelde (cene ıle alt dudak arasındakı sakal parcası)
hafta sonu cekımınde de calıstıgı otelde dıger yarısmacıları mısafır etmıstı we yıne balık yapmıstı
ama bırıncı mı secılmıstı onu hatırlayamıyorumbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…