Yemekteyiz ShowTv

Dünkü bölümün bir kısmını izleyebildim.
Bu programda kim çok konuşursa kendi gününde hiçbirşey yapamadan rezil oluyor..
Sezgin'de bu gruba dahil bence..

Kızlar senemi gördüm az önce.... hamileyim ya biraz kestirmek için bizm yemekhaneye indim... TVde akasya durağı oynuyordu.. Eski bölümlerden biri...
Taksi durağının şöförleri bi masaj salonuna gittiler, o masaj salonunda danışmada çalışan rolünde oynuyor.... Bakır kızılı saçları ve bronz bir teni var... Ses tonu da aynı yüz de aynı....
Şok oldum, uyku muyku kalmadı gelip yazmam lazım bunu diye düşündüm...

Aaaaaaaaa evet canım bende gördüm,hatta takside de şöför Sinanla bayaa bir muhabbet ettiler,demekki yine seçmeceler bu hafta.Artık seyretmek istemiyorum tiyatro oynar gibi seçilmiş insanlar tarafından oynanan bir yarışma programı,bu yapımcılar bizi de biraz saf yerine koyuyorlar.Halkın içinden insanları alıp yarıştırsana......lmaz:

zaten bu istanbulda çekilenler
yarışmacılardan en az 3 tanesi ajansa kayıtlı olanlar
bana göreeee

yemekler şahane yememek bahane akannehir
bu ne perhiz bu ne turşu ya inanmıyorum ben artıkkbilmiyorumkismile

bugunku kendisini sibel can sanan kadin ne kadar beceriksiz,seyrederken sinir oldum,,,,,calisan firina calismiyor dedi,,,,
besamel sosun icine tencerenin sapinin parcasi dustu ,parcayi sosun icinde cikarip o sosu ispanaklarin uzerine doktu..midem kalkti valla

nasıl bi yarışma yaa???cins we sewiyesi düşükler bol miktarda war. hele çantasından sandviç çıkarıp yiyenler yok mu !!!! (televizyonu kapattığım andır)

sezgin beni çok şaşırtı valla güzel yemekler hazırladı hepsinden güzel yemek yaptı
eğer çenesi olmasaydı 1. olurdu kaydirigubbakcemile3 ama hiç susmuyo bee kendi evinde bile çat çat kavga etti kaydirigubbakcemile3
nil de kendi güzel ama yemek yaparken çok abarttı onun için hep eli ayağına dolaştı bişeyi beceremedi

ayrıca sezgin gülay ın evinde balığımdan kılçık çıktı demezmi koptum orda kaydirigubbakcemile3

resmen patatesleri bulaşık süngeriyle yıkadı:1shok::1shok::1shok:

senem o tatlıyı nasıl yaptıııı tarifi bilen yazsın lütfennnn çok güzel görünüo

dün sezgin'in evine girerken nil'in ayakkabısının topuğu kırıldı...topuğu tuttu,inceledi..sonra sezgin ayakkabıyı eline aldı,topuğu tuttuu ve sonra nil o elleriyle herkese bir güzell sarıldı...sonrada oturup afiyetle yemeklerini yediler...midem kalktı ikiside elini yıkamadıı iğrençç

Senem becerıklı gıbı geldı ama keŞke kÖpeĞı konusunda da dıkkat etseydı bÖreĞı rsmen yaladı
mıdem bulandı evın kÖŞesındede sezgın kemık buldu o ayrı bır vukuat

Bu programda sık gördüğüm (günlük hayatta da tabii) ve beni ayar eden şey şu genellikle; ev sahibesi ya da bayan misafirler ya straplez ya da böyle dökümlü dekolte şey giyip sonrada onları habire çekiştiriyorlar.ıfrit oluyorum.Kardeşim çorba servisi yapıyorsun bi yerlerin çorbanın içine giriyor, tamam şık olmaya çalışıyorsun ama servisini, oturup kalkışını zorlamayacak şeyler giysene.

bende simdi actim..kacirmisim bak simdi yeni yikama yontemleri ogrenemedik,kacirdik iyi miguclubacismilesempatiksalakcinni

evet kaçırdın canım süper taktikti, bulaşık süngerinde ne varmış, çamaşır suluymuş, dezenfekte olmuş patatesler
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

evet kaçırdın canım süper taktikti, bulaşık süngerinde ne varmış, çamaşır suluymuş, dezenfekte olmuş patateslersempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ohhh yarasinnnnnzemuszemus:roflol:yaw hakikaten bu yarismanin hali nedirr ya cok pisler,yada orasini burasini cekip dururlar..adam gibii masa ve yemekler yok..kavga,gurultu hakaretttalsanaalsanasmile

sezgin küstahtı bence kadına haksızlık ettiler

sezgin kadının yemeklerine oylama yapmadı ona kötü davrandı diye cezalandırdı

erkek dayanışması oldu sonunda klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…