Yemekteyiz ShowTv

ya dun yarısan kızı sevdim ben digerleri ne kadar uyus insanlar oyle ya gitti mutfakdan adam kopegin tuyunu getirdi gosteriyor yemezsen yeme derdim ben ya..sahsen be olsam yerdim hicde tiksinmezdim ne var yani insan kılı cıkacagına kopek kılı cıksın cok terbiyesizler mutfaklara girip incelemeler falanayıp ya..birde suna sinir oluyorum kasık yanlıs yerde catal yanlıs ya sanki evlerinde boyle yemek yiyorlar goruyorus normal evler zengin tipler degilki onlar bile oyle kasıkları falan dizip yemek yemiyolardır bu ne yani yeni cıktı evinde sanki on tane tabak on tane catal kasıkla yemek yiyor millet gormemislik bu ya baska birsey degil..bu yarısmalara katılanlar kendilerini resil etmek icin katılıyorlar

bende izliyorum bastan beri
ama acıkcası guluyorum artık yok tabagın altında supla yokmus sanki evde o olmazsa yemio yok bunlar kadehmiş su bardagı deilmiş sanki onda içse sarhoş olacak kapıyı güler yüzle bile açsalar yok yapmacıktı yok catal cizikti yok masa örtüsünün tozu tabakta kalmıs
zaten hepsi kurgu ya ben bi yarısmada mutfakta erkek yemek yapıodu oradan bir kızın sesi duyuldu işte bişiler söledi erkekte onu tekrar etti cok belli artık ya

dun nıle sınır oldum
neydı ole cıyak cıyak....nasıl saldıracagını sasırdı....
bence hakeden kazandı...

dünkü kızın evindeki tablolar hatırlarmısın bir çocuk vardı grafikçiydi hatta masaörtüsü kullanmamıştı bolbol balık yapmıştı onun evindeki tabloların aynısıydı

ılk gun yarısan mehmet bey
aslında gulay hanımla mehmet bey aynı puan aldı 16
sonradan oylama yapıldı

evet oylama yapılıyordu ben sonrasını kacırdım .

yazık adam ben sonuncuyum ben dördüncülerden bırıyım dır dıye dıye bırıncı oldu

artık resmen dizi izliyor gibiyiz...yarışmada yemek hariç herşey ön planda...
en çok sinir olduğum şey tamam yarışma kurgu olsada insanlar neden iki yüzlülük yapıyor
ne gerek var...sevmedikleri dalaştıkları yarışmacılar...ev sahibi olduklarında diğer gelenleri
kapıda karşılarken canım,hayatım,bebeğim ayyy ne şık olmuşsun bugün demiyorlarmıakannehir
yahu daha dün adama veya kadına o kadar laf söylemişsin şimdi yapmacık davranmanın ne luzumu var
reyting uğruna insan ilişkileri laçkalaşdı iyiceguclubacismile

bugün kü kadın güzel hazırlandı ya ama dolma içini biraz abarttı ama ben beğendim

bugün kü kadın güzel hazırlandı ya ama dolma içini biraz abarttı ama ben beğendim
ben de beğendin yemekleride güzel ama diğer yaşlı hn gıcık onuda göreceğis ağzı ancak laf yapıyor sinir şey

sonunu izleyemedim kaç puan aldı
sarışın kilolu olan kadın var ya ben de beğenmedim onu birde hülya hanım bugün yarışan ne kadar anlayışlı ve sabırlı idi mutfagına dağınık dediler bence o hengame içinde gayet normal dağınık olması
onların gençliğine veriyorum deyip hoşgördü
valla dün misafilerim geldi inanın mutfagımda servis yapmaktan temzi bir tabak bile kalmadı onlar gidince temizledim

Dün son kısmını izleyebildim.
Yemekler gayet özenli ve güzel görünüyordu.
Ayrıca yarışmacı bayan çok hoşgörülüydü.
Sabırlı davrandı.
Özellikle o yaşlı sarışın bayana sinir oldum.

bocalıyor dünkü kadın belli ancak ağzı iş yaptı bugünkü halinden ayrıca hiç sevimli değil yemeklerinede yansıyacak antipatik bu kadar olunur

bocalıyor dünkü kadın belli ancak ağzı iş yaptı bugünkü halinden ayrıca hiç sevimli değil yemeklerinede yansıyacak antipatik bu kadar olunur

ne ukala ve terbiyesiz bir bayan marketi birbirine katıp market çalışanlara bağırdı sanırım kendini mahalle pazarında zannetti,,

ne ukala ve terbiyesiz bir bayan marketi birbirine katıp market çalışanlara bağırdı sanırım kendini mahalle pazarında zannetti,,

çok şımarık bir kadın çenesi durmuyorakannehirakannehir
alışverişi de bol keseden yaptı show tv ye borç taktı :mymeka:

ay ne kadar ukala bir kadın öyle çeneside hiç durmuyor marketide karıştırdı resmen dolma yapmadı herhalde yetişmedi.
Şimdide kızını masaya oturtmak istedi fragmanda gösterdi kimse kabul etmemiş .
Birde kocasını çağırsaydı bari çen çen konuşuyor allah sabır versin kocaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…