Yemekteyiz ShowTv

yemekteyız tarıhınde bı ılk yasandı sanırım
yetkılılerden borc ıstendı
sulale ewe cagırılıp sohbet edıldı
sokak agzı ıle muhabbet edıldı
yok bole bıkadın
kelımenın tam anlamıyla şirret.....................

anam nasıl bir kadın bu böyle
şirrteki ne şirret
borcu nasıl taktı markete bn anlamdım kızlar
birisi yazarmı

şirrteki ne şirret
birisi yazarmı

Çok görmedim ama 50 tl borç aldı kameramandan
Torbada çay vardı kızlar
Ne aldı bende takip edemedim çok fazla

Ayyy bu kaynana semra gibi hiç durmuyor çenesi otomatiğe bağlamış

ayy bu kadını boğasım var ne kadar gıcık
birde durmadan erzurumdan bahsetmiyormu iyce nefret ediyorum gıcıktansempatiksalakcinni

şirrteki ne şirret
birisi yazarmı

alışveriş yaptı azarlıya azarlıya bol bol da aldı
300 ü geçince siz ödersinz dedi kasadaki bayann
kadın banane dedi biz hesabı konuşmuştuk ne alacağımızı biliyorsunuz dedi sonra arabaya yerleştirirken bidaha markette sorun olduğu anlaşıldı ben veremem param yok borç olsun dedi markete kabul görmedi :icecream::icecream:showda çalışan birinden alıp markete borç yaptı

300 lük ne vardı sofrada!!! aldıkları dolaplada idi 2 paket açılmamış biftek pakedi duruyordu.kim bilir daha neler vardi aldıklarından dolapta,,tebiyesiz kadın çingenemi acaba konuşmaları argo!!!!

yüzsüslüğün bu kadarı evinin bütün alışverişini yaptı birde utanmadan market görevlisine banene param yok diyip helallik istiyor pes daha neler görcez.

hakettıgı puandan daa fazlasını aldı..
hakettıgı puan sadece 4tu:))))

ayy bu kadını boğasım var ne kadar gıcık
birde durmadan erzurumdan bahsetmiyormu iyce nefret ediyorum gıcıktansempatiksalakcinni

aa nasıl olur erzurumlu ben 4 sene erzurumda yaşadım hiç böle açgözlü değiller görmedim de çok da misafirperverdirler
bu arada dünkü ve bugünkü yarışmacı kaç aldı kızlar

eşi erzurumlu kendisi erzincanlıymış.
çok kaprisli acaip bi kadındı ya ben dayanamadım kapattım.

alışverişi izlerken yüreğimi tüketti
biz bir saat dayanamıyoruz kadına akannehir kocası ömür boyu çekecek :a015::a015:

allah sabır versin kocasına canım o kadın zaten erzurumlu değil övünmek gibi olmasın ama erzurumlular merttir ve çok misafirperverlerdir:kedi:

yahu kızlar kaç paun aldılar cok merak ediyorum hep de sonlarıını izleyemiyorum

yoresine göre değerlindirme yapılmasındaaa taraf değilimdeeesempatiksalakcinni
kadın hiç yaşının kadını değilmiş resmen kendisini rezil etmeye gelmiş ya bu rezilik misafirine hiç iyi davranmadı bi dövmediği kalmışş:mymeka:

dünkü kadın 11 puan aldı bugünkü 6 puan aldı

yaa ben dünkü kadını cok sevmiştim ne kadar sabırlı ve anlayışlı idi cok da becerikli idi yemek konusunda börekleri de yakmasaydı daha iyi olacaktı ama 11 i haketmedi ya nasıl sinir oldum

Birsen gacısı yarın ev sahibi bayanla resmen kavga etmiş kes be sesini dedi :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…