- Konu Sahibi tatlisbirkiz
Esiniz nasil davranıyor konussanız anlar mı?Ben işe gidiyorum her gün 4 saat işte kalıyorum ve bizim buralarda kayınvalide ile yaşamak gelenek gibi bişey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esiniz nasil davranıyor konussanız anlar mı?Ben işe gidiyorum her gün 4 saat işte kalıyorum ve bizim buralarda kayınvalide ile yaşamak gelenek gibi bişey
Yok kayınaile yalvarmıştır gelin bizle yaşayın diye, bir de bu tarz konularda hiç yaşlı olmuyor kvalideler hepsi gencecik zıp zıp çıkıyor ne hikmetse.Sizin oralar derken, köyde bile ayrı eve çıkılıyor artık. artık. Beni annesinin ailesinin evinde yaşamaya mecbur edecek adamla sevgili bile olmam bırak evlenmeyi. Ailesine ev kuracak becerisi olmayan boş adamlar yüzünden bu hallerdesiniz. Kendi evinizde kayınaile dahil kimi isterseniz onu kabul edersiniz ya da etmezsiniz. Hem onların evinde onların imkanıyla yaşıyorsunuz hem de laftan sözden rahatsız oluyorsunuz. Oğlum evlendi evden gitti diyeceğine 3 nüfus oldu diyordur. Hiç rahatsız olmuyor musunuz başkasının evinde düzeninde? Yaşlanmış yorulmuş insanların tepesinden inin.
Ben babaannem tarafindan hiç sevilmedim çok ama çok isterdim kuzenimi kucaginda büyüten babaannem benden bunu sakindiKızlar ,
Kızım 1 yaşında , kayınvalidem ile yaşıyorum.
Kızımı benden kıskanıyor , sürekli kızıma annesinin balı , annesinin şekeri , annesinin bilmem neyi diyor
Kızım bana da o cadı kaynanama da "anne" diyor ...
Ne yapmalıyım ? Deliricem
Çooookkkk ağırıma geliyor kalbim daralıyor
Evladımı benden koparmaya çalışıyor. Evladım ona alışacak , beni istemiycek diye çok korkuyorum.
Niye anlamasın? Gördüğüm kadarıyla öğretmenmişsiniz. 1 yaş çocuk her şeyi anlar, ifade edici dil gelişmemiştir sadece. Çocuklarınıza aptal muamelesi yapmayın. Yaşıtları 2-3 dil birden anlıyor, sizinki Türkçe mi anlamıyor? İfade edemiyor olması öğrenmediği anlamına gelmez.Daha küçük , öğretsem de anlamıyor ki ...
İyi de bu tip kaynanalar kendileri istiyor zaten birlikte yaşamayı. Bizim bir komşu gitti köyden kimsesiz bir gelin aldı oğluna 15 sene önce hala beraner yasıyorlar. Adet böyle bizle oturacak dedi. Gelin ev işlerini yemekleri falan uapıyor kadın elini hiç bir işe de sürmüyor halinden çok memnun.Sizin oralar derken, köyde bile ayrı eve çıkılıyor artık. artık. Beni annesinin ailesinin evinde yaşamaya mecbur edecek adamla sevgili bile olmam bırak evlenmeyi. Ailesine ev kuracak becerisi olmayan boş adamlar yüzünden bu hallerdesiniz. Kendi evinizde kayınaile dahil kimi isterseniz onu kabul edersiniz ya da etmezsiniz. Hem onların evinde onların imkanıyla yaşıyorsunuz hem de laftan sözden rahatsız oluyorsunuz. Oğlum evlendi evden gitti diyeceğine 3 nüfus oldu diyordur. Hiç rahatsız olmuyor musunuz başkasının evinde düzeninde? Yaşlanmış yorulmuş insanların tepesinden inin.
Bu da mi öğretmen offf of...Niye anlamasın? Gördüğüm kadarıyla öğretmenmişsiniz. 1 yaş çocuk her şeyi anlar, ifade edici dil gelişmemiştir sadece. Çocuklarınıza aptal muamelesi yapmayın. Yaşıtları 2-3 dil birden anlıyor, sizinki Türkçe mi anlamıyor? İfade edemiyor olması öğrenmediği anlamına gelmez.
İyi de verdiğin örnekteki kadıncağızla bu aynı şeymi konu sahibi okumuş etmiş bir öğretmen, ben bu devirde kv ile oturamam başlatmayın geleneğinize demesi lazım.İyi de bu tip kaynanalar kendileri istiyor zaten birlikte yaşamayı. Bizim bir komşu gitti köyden kimsesiz bir gelin aldı oğluna 15 sene önce hala beraner yasıyorlar. Adet böyle bizle oturacak dedi. Gelin ev işlerini yemekleri falan uapıyor kadın elini hiç bir işe de sürmüyor halinden çok memnun.
Kimsesiz bir gelin ve konu sahibi öğretmen çok mantıklı karşılaştırmaİyi de bu tip kaynanalar kendileri istiyor zaten birlikte yaşamayı. Bizim bir komşu gitti köyden kimsesiz bir gelin aldı oğluna 15 sene önce hala beraner yasıyorlar. Adet böyle bizle oturacak dedi. Gelin ev işlerini yemekleri falan uapıyor kadın elini hiç bir işe de sürmüyor halinden çok memnun.
İyi de verdiğin örnekteki kadıncağızla bu aynı şeymi konu sahibi okumuş etmiş bir öğretmen, ben bu devirde kv ile oturamam başlatmayın geleneğinize demesi lazım.
Diğeri çaresizlikten kabul etmiş ne yapsın.
Hayır ben gelinlerden değil kv lerden bahsettim.İyi de verdiğin örnekteki kadıncağızla bu aynı şeymi konu sahibi okumuş etmiş bir öğretmen, ben bu devirde kv ile oturamam başlatmayın geleneğinize demesi lazım.
Diğeri çaresizlikten kabul etmiş ne yapsın.
Ay yukarda yazdım bafelis in açıklamasına özel bir yorum yaptım konu sahibiyle ne ilgisi var örneğin.Kimsesiz bir gelin ve konu sahibi öğretmen çok mantıklı karşılaştırma
Okumus etmis calisiyor birde kaynanayla ayni evde kaliyor akil alir gibi degil yaAy ne geleneği ya, kişi kabul etmedikten sonra ne geleneği? Evlenmeyeceksin ayrı ev yoksa. Bir de üstüne doğurmayacaksın. Bir de öğretmenmişsin , neye muhtaçlığın var? Aç ağzını düzelt
Makedonyada yaşıyormuş orası cidden gelişmemiş bir yer aslen üsküplüyüm ordan biliyorumHangi ülkedeymis o gelenek bizim niye haberimiz yok
Haklısın.Ama her kayınvalide bunu yapmaz.Konu sahibinin kayınvalidesi manyak.Kayınvalide ile yaşarken çocuk yapmanın böyle dezavantajları olacak tabi ki.
Yapar, yapmaz, bunu yapmaz başka bir şey yapar. Çekirdek aile olamamanın bir takım riskleri olacak elbet. Bunu kabul eden de getirdiklerine katlanacak.Haklısın.Ama her kayınvalide bunu yapmaz.Konu sahibinin kayınvalidesi manyak.