Yemin etmiştim asla boşanmam diye

Ev kimin adina? Madem öyle bi belge var elinde o zaman o evi acilen kendi adina yaptir. Ayrica bir is bul gir calis. Eminim bosandikdan sonra kurus vermicek

Bir erkek uzun zaman ayrı kaldıgı evini, eşini eleştirir ve sürekli memnuniyetsizlik varsa mutlaka hayatında onu mutlu eden başka bir kadın vardır bunu bilir bunu söylerim(genel anlamda huysuz bir yapısı yoksa)....aksi takdirde özlem dolu, sevgi dolu olmalıydı..boşanma ihtimali gelecekte yüksek olabilir siz istemesenizde o sizi bırakmak isteyebilir..bu arada maddi anlamda yatırım yapın kendinize..

ne çirkin ne acı bişey ya cocukların önünde bir annenin böyle ağza alınmayacak hakaretler duyması

Kisi kendinden bilir isi...kendi yatip kalkiyor demekki senide yapti diye dusunmus.
Kizlarin cok akilli belli onlari dinle ve bosa elalem ne der diye dusunursen yanarsin o cocuklarida yakarsin
Polisi aramaman bi yerde hakli ama yurtdisi yasagi sanmiyorum koysunlar yoksa bunca kadin oldurulemezdi kolayina.ama sana sarabilirdi dahada ofke duyabilirdi
Bitir bu isi hadi guclu ol kurtul su domuzdan cunku asil domuz o sen degilsin

Baslarinda bu "baba" olduktan sonra ya zaten el icine karisamazlar yada evden kacis olarak gorup yanlis bi evlilik yaparlar..baba figuru gibi degilki bu adam. Yoklugu varlindan daha hayirli bence..bosanin cocuklar da rahat eder siz de. Zaten ortada yok. 6ayda 1 de gormezsiniz nafakanizi alirsiniz ...

Hayatımda o yokken ne değişecek ki? Defolsun gitsin diyorum

İşte özet de çözüm de burda ablacm. Sen güçlü bir kadınsın. Üstesinden gelirsin. Gelmişsin de bu zamana kadar.

Boşanma haberini burdan da yaz da rahatlayalım. Bu ne böyle yazık sana. İftirasını başına geçirsin o adamın da Allah

Ev kimin adina? Madem öyle bi belge var elinde o zaman o evi acilen kendi adina yaptir. Ayrica bir is bul gir calis. Eminim bosandikdan sonra kurus vermicek
Ev zaten senamın üzerineydi hatırladığım kadarıyla.O alıp işlemleri yapmıştı,eşi dışarıda oldığu için.

Yazdinizmi bilmiyorum ama siz neden gitmediniz esinizle birlikte?

Zaten bütün yük sizde evli kalmanizin bi anlami kalmamış
Bosansaniz bi zorluk yasamasiniz bi soyadınız değişir.

Sevgili VuslataDair lutfen hakkini helal et canim senin adina biraz ahkam kestik gibi oldu. Allah isini tez zamanda yoluna koysun. Hersey gonlunce olsun. Hic kimseyi kirmadan sabirla cevaplar verdin. Temiz kalpli birine benziyorsun. Senin ve ailen adina ne hayirlisi ise o olur insallah

Eski konularinizi bakayım dedim,baba anne ve kızkardeş sonra eş zor bir hayatınız olmuş her zaman ve zaten gayet akıllı bir kadinsiniz. Çocuklarınız ve sizin için en hayırlısı olması dileğimle.

Cnm sen daha önce de konu açmıştın boşanmak için.. hatırlıyorum seni.. gerçekten çok çok kötü bi durum.. ama bilemiyorum neden se sana boşan diyemiyorum .. çünkü adam piyasada yok.. varlığı yokluğu bir senin için..boşansan da bu adam olacak hakaret etmeye devam edecek.. seni kendi haline bırakmıcak ki..
O yokmuş gibi davranabilsen keşke..

Telefon numarası bu kadar dağılan birisiyle neden evliymiş o zaman Kusura bakmayım ama eşi bile olsa başkalarının namusuna laf söyleyenleri anlamıyorum ayrıca çalışıp kazanıyorsanız yediğim yemeği sana soracak değilim diye cevabını verin Bakın kızlarınız size nasıl destek oluyorlar,onları dinleseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…