Yemin etmiştim asla boşanmam diye

Ic anadolu filan diye genelleme yapmak da doğru degil bence, ic anadolulu oldugum icin degil, her yerde olabiliyor boyle sorunlu erkekler.. Kac tane amcam, kuzenim var ve eslerine hep deger vermislerdir..
Bu psikolojiye sahip erkekler cok fazla ve bence bu bi hastalık, bambaska ulkelerdeki iki erkek tamamen ayni hareketleri sergileyebiliyor esine karşı..

Allah ım erkekler niye böyle daha sizin kıymetli olmanız gerekir tek başınıza çocukların sorumluluğu üstünüzde yılda sadece 1 ay görüşmek bunlar böyle söylendiği kadar kolay değil ne zorluklar yaşıyorsunuz kimbilir bende çocuklarımı tek başıma büyütüyorum sayılır turneye gider sınav çalışır evle hiç alakası olmazdı sonunda aldattığını öğrendim aldatırkende beni hiç beğenmez olmuştu bana iftiralar atardı halbuki ben mal gibi ona aşıktım neyse demek istemem hayatınızda hiç bir yeri olmayan ve bu halde bile değerinizi bilmeyen bir adam için geri kalan ömrünüzü heba etmeyin imkanınız varsa. Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm halinize

Ben Akdeniz bölgesinde yaşıyorum ama burada da var bir sürü pislik insan. Bölge olarak değil insan olarak bakmak lazım.

6 sene yaşayıp tecrübe ettiğim çok fazla bu bahsettiğim e benzer olaylar var. Sadece bu bölgede diye genelleme yapmadım fakat oradaki erkek çocuklarının ailelerin büyük bir kısmında yetiştirilis bakımından kızlardan daha üstün tutulduğunun farkındayım, Ha dersen ki bu Türkiye'nin büyük bir bölümünde böyle değil mi Evet haklısın ona katılırım ama benim tecrübe ettiğim 6 sene görev yaptımgim İç Anadolu ilindeki erkek çocukların yetiştirilis tarzıdır diğer bölgelerde de varsa da Bunu tecrübe etmedigim icin yorum yapamam. Ve maalesef bir öğretmen olarak 6 sene boyunca verdiğim eğitim de bu tip adaletsizliklerin önüne Kesinlikle geçememiş imdir o kadar çabalamama rağmen.Bir Başka ülkede yetiştirilmiş ,o ülkenin kültürüyle yetiştirilmiş bir erkekle tanışmadığım için onlarla ilgili bir yorum da yapamam. Eşini aldatma eşe şiddet veya ölümle tehdit etme gibi durumlar Bir Başka ülkede De Yaşanıyor olabilir Bunu bilmiyorum ama kendi ülkemde ne kadar fazla olduğunun farkındayım. Bu tip tehditler ile hayat kadınların burnundan getiriliyor

eeee sen neden yurt dısına cıkmadın ki imkanlar orda daha cok 3 cocukla yasar gidersin avrupadamı esin

Takip de edemezsiniz dimi

Ay ya cok üzüldüm. Canım zaten adam yokmuş ki ortada 6 ayda 15 gün görüyorsun hakaret yağdırıp gıdıyor. Bence kesınlıkle boşanmalısın. En azından psıkolojın duzelır ne hakkı var sana böyle laflar etmeye ? Kızlarına yazık !! Bence esının yurt dışında da başka kadınları var gibi geldı kıyaslıyor begenmıyor. Kendıne baksın o . Bu adamdan boşanınca tek kaybın maddıyat olur karsılayabılırım dıyorsan kesınlıkle boşan

Eşinizin konuşmaları ve size davranışları çok çok çirkin. Siz kendinizi sevseniz bu hakaretleri ilk duyduğunuzda kapının önüne koyardınız. Neden sizi bu şekilde aşağılayıp üzmesine izin verdiniz bunca zaman? Ayrıyeten çocuklarınızın önünde size hakaret etmesi o çocukların ezik ve özgüvensiz olmasına yol açacaktır fikrimce. Güçlü olun sizi aldatmadığını da düşünmüyorsunuz herhalde. Ayrıca 40 yaş çok genç bir yaş o adam sömürmüş sizi. Bir an önce boşanırdım ben olsam zorluksa zorluk herkes nelerin altından kalkıyor. Gururunuz varsa boşanırsınız

Ah be ablam sizi öyle iyi anlıyorum ki daha çocukken annemin yaşadıklarına tanık oldum defalarca. Bu adamı boşamazsanız sizi dövmekten ziyade öldürecek. Kendi her haltı yedigi icin sizi de öyle görüyor. Kendinizi sevin ve çocuklarınız için iyi bir gelecek düşünün ve boşayın. Aileniz arkanızda durursa ne ala sahipsiz olursanız bile pes etmeyin benim annemin ailesi destek olacağına köstek oldular. Ama yılmayın yıkılmayın ve bir an önce o pis canavarı boşayın. Allah yar ve yardımcınız olsun

Genelde aldatanlar ortada bir şey yokken karşısindakine suçu atar çünkü kafaları ben yapıyorsam oda yapıyordur düşüncesi ile çalışıyor sana bunca hakareti ederken aslında bütün yaptığını döküyor ortaya ki yaptığı pisliklere bir kalıp uydurabilsin...
Allah yardımcın olsun kimsenin seni ezip hakaret etmesine en azından bundan sonra izin verme

Gercekten nereye kadar dayanabileceginizi merak ediyorum uzulerek.
Bu sabir degil artik.
Lutfen basinda babasi olsun safsatasini gecin.
Babasi basinda olunca kizlariniz daha mi iyi sanki, 12 yasindaki bir cocuk tanidigi tek erkek olan babasinin boyle canilestigini gormek zorunda mi?

Benim annem bosanmadi, kendince bosanmayip iyilik etti ama cocuklari olarak biz her gun bosansaydi dedik hatta anneme ofkelenmeye basladik.
Kizlariniza layik gordugunuz hayat bu mu?

Dugunde istemede yaninda olur yine isterse, bu bir bosanmama sebebi degil.
Hatta kizlariniz emin olun keske o zaman da yanimizda olmasa diyecektir.
Zira sanmayin ki absurd hareketleri bitecek.
Bu tipler hele bir de birini gordum mu cosan tipler, iyi bilirim babadan oturu.

Yine de ne diyelim Allah en cok da yavrularinizin yardimcisi olsun.

Evet onu da düşündüm beni 11 yılda toplam 11 ay görmüş oldu
Yani 6 ayda bir 15 gün gönlümü etmek zor olmamalıydı değil mi
Altında yatan sebebi inanın bilmiyorum
Allah’a bıraktım
Neden böyle bir evlilik sürdürdünüz? Yani en başından böyleydi madem siz neden gitmediniz de ülkeler arası evlilik ve 3 çocuk. Baştan yanlışmış.
Size ettiği laflara gelince kişi kendinden bilir işi. Hem sizi beğenmeyip hem de sadakatsizlikle suçlamak. Kafayı yemiş bence ne diyeceğini bilmiyor.
Evliliğiniz kangren olmuş durumda zaten kesip atacaksınız.

sen davanı ac avukatla görüs daha iyi yön verirsin

O sizden once kafaya koymus zaten bosanmayi. Yoksa kirk yilda bir gelen adam boyle yapmaz. Sizin onu bosamanizi bekliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…