- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.164
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Söylüyo pes etmez asla hakkından cıkan bırı ama sınırı gecmek bilmiyo .Ve ev ustune ısteyende bz değildik onlar kolay ekmeğe alısmıslarKadın hırsını çocuğundan çıkarıyor yazık. Kiminle derdi varsa söyleyemiyor. Altlı üstlü oturmakta ayrı stres tabi.
Cnm oyle bısıde yokki mesela kndını savunuyo oyle bı tartışmaya gırerkı sen kendını savunma açığından degıl bıkkınlıktaan haklısn dersin yıne kurtulamazsın boyle bısı naparsa yapsın sınırı geçmiyor bı turlu annemle tartıştılar bıara annemin ayağının dibine bardak fırkattı bardak paramparça oldu. Cocugu uyumasa senı ısırırım parçalarım yat dıe bağırıyor bz oyle yapma kucukkucuk yazık diyince bze cemkırıyor bukezde. Artık napıcamızı şaşırdık
Haklısn cnm annemlere gittiğimde konuşucam yıne .işte aynı söylediğim gibi,annenize vuramıyor sinirini bardaktan çıkarıyor.Çocuğuna söyledikleri karşısında dehşete düştüm. Siniri tam anlamıyla sizle alakalı olmaya da bilir. Eski yaşadıkları birikmiş olabilir.Ya da sizinle eski yaşadıkları vardır bilemiyorum ama sağlıklı davranışlar değil. Çocuk yaşadığı bu travmaların ve huzursuz ortamın izini taşıyacak ileride böyle devam ederse. İnşallah düzelir ya. Bir gün çok sakinken,bebek uyuyorken,kahve yaptım yengecim gel iki dertleşelim diye önce siz bir şeyler anlatıp onu açıp derdi neymiş anlamaya çalışabilirsiniz. Sizi samimi bulursa ikna olur belki. İnşallah düzelir ya çocuğu koruyun siz. Uyumazsa sen keyfine bak yenge bunalma diye siz alın uyutun. Biraz yorulursunuz ama o sabim dayak yememiş olur. Yazık annesi bağırdıkça korkar ağlar,ağladıkça annesi bağırır çocuğun da siniri bozulur.
Kesinlikle katılıyorum. Mutlaka onu delirten bir sebep vardır kimse durduk yere öyle olmazYa kendi ailesi, ya kocası ya da kocasının ailesi delirtmistir onu.
Iyi insanı bile psikopatlık duruma getirebiliyor bazı kişiler. Onu bu duruma getirenler utansın.
Abinizle arası iyiyse bir zahmet karısının ruh sağlığıyla ilgilensin.
Gezsinler , eglensiler, Aile dertlerini unutsunlar..
Uzaklarda ev alsınlar. Kaynanaya yakın olanın özel hayatı kalmıyor.
Kesinlikle katılıyorum. Mutlaka onu delirten bir sebep vardır kimse durduk yere öyle olmaz
Mevzu derin yengem olucak psikopat ruh hastasını nasıl psikiyatri ye ikna edebiliriz fikir verırmısınız.
Tesekurler
Yine de ben gorumceme gicik olurdum. Kol kirilir yen icinde kalir. Bi problemim varsa da esimle aramda kalsin, psikologa gidiyorsam bilinmesin isteyebilirdim. Artik abiniz de dese kardesinin doldurusutla gelmis konusuyorsun der...Canım sırf yanlıs anlamasın dıe beraber gitmeyi teklif ettım .Bende iyı degılım dedım .ama yok gelmedı
susarmısın ?Daha doktora gözükmeden kadına siz teşhisi koymuşsunuz.. ruh hastası diye!
Bence onu doktora götürmek yerine yengenin sinirlerini bozan faktörleri götürün doktora!
Bana geliyorki kadını el birliğiyle delirttiniz.. sonra da bu deliydi zaten diye kenara çekildiniz
Haklısın cnmYine de ben gorumceme gicik olurdum. Kol kirilir yen icinde kalir. Bi problemim varsa da esimle aramda kalsin, psikologa gidiyorsam bilinmesin isteyebilirdim. Artik abiniz de dese kardesinin doldurusutla gelmis konusuyorsun der...
Cnm konunun içinde yengemle ilgili anlattıklarım var az cok anlarsın ama bosver kafa yormaya degmez .psikiyatriye bıle gıtmek istemiyor ben onun yerinde olsam enazından çocuklarıma zarar vermemek için giderdim bunu bile dusunmezken bızım elimizden bısı gelmez bunu anladımKonuyu anlayamadık ki çözüm üretelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?