Anladim galiba. Keske bunlari ilk yorumlarinizda belirtseydiniz.Çünkü dertleriyle ilgilenmek yerine ilk işleri dedikodu yapmak o dedikodu kulağa gelince haketmiyor diyorsun sonra insanlık sende kalsın diyorsun sonra böyle tersleniyorsun
Soruyu tersten sorma nedenim bu zaten kendi penceremden konuyu anlatsam bi manası yok tarafsız değil bi kere .Günü mü haftası mı, yahu 1 ay sonra geçmiş olsun demişsiniz.
Keşke demeseydiniz, küfür gibi o ne öyle...
Haklı olduğunuz mevzuyu bilemem, görümce konusunda haklısınız ama tam bir tipik görümce tanımısınız.
Kafama taktığım şey şu bazen bu hayatta varlığınız, o ailenin bir bireyi olmanız bile bazı şeylere yetiyor , keşke diyorum ya her şey daha güzel olabilirdi .Anladim galiba. Keske bunlari ilk yorumlarinizda belirtseydiniz.
Eger yengeniz sizin arkanizdan dedikodu yaptiysa, demekki sizi sevmiyor ve önemsemiyor.
O halde sizde onun üzülmesini ve sizi terslemesini kafanizi takmayin.
Mesela ne ?Kimse kimseye durduk yere göz olmaz yaptınız demekki bişeyler
Orasını ben değil siz söyleyeceksinizMesela ne ?
Yengemle küs degilizBen burada ne yaşananları bilirim, ne kimin canını kim yaktı bilirim, ne sizi ne yengeyi tanırım.
Yerden göğe haklı olabilirsiniz her şeyde ya da tam tersi de olabilir.
Ama naçizane tavsiyem, net olun. Kavgada da küslükte de.
Konuşmamaya karar verdiyseniz, konuşmayın. Konuşmamak da bir karardır, temeli sağlamsa, arkasında durulur.
İnsanlık bende kalsın nedir ? Küsünce -sözüm meclisten dışarı- hayvan mı olunuyor? Tam aksine, insan umduğuna küser halbuki. Gönlünü kırana gönül koyar.
Eh, gördünüz işte insanlığın sonunu, bu da size ders olsun.
Anca şey oldu işte ne bileyimOzaman neden bir ay beklediniz ?
Yengemle küs degiliz
Eh gördünüz insanlığın sonunu deyip bütün insanlık vasiflarini terkedelim mi bu mu ders.
Bu ders değil kendinden kaçmayı doğurur aksine ben yüzleşme taraftariyim .
Aklıma ilk gelen bu oldu zaten ama sonra dedimki ölümlü dünya ne ona ne sana ...yıl koysaydın araya 1ay cok erken olmuş
sen hıc bişey yapmadın gelın kendı caşdı kendı oynadı oylemıAklıma ilk gelen bu oldu zaten ama sonra dedimki ölümlü dünya ne ona ne sana ...
Sonra işte baktım bir şeyler anlatıyor anlatiyor ne diyor bu dedim ya içimden kafamda almıyor çocuğu uyutçam aklim derslerimde filan
Zaten normalde de kafam cok kaldirmaz boyle şeyleri o oldu bu oldu vay soyle mıydı boyle miydi ..
Kaç kaç dedim kendime.
kusacak yer ariyor kendine heralde kafa gitmiş yani .
Şükürler olsun ki ne görümcelerim arar ne de ben yanyana gelincede uzak ama yakınım yarabbi şükür. Eltiymiiş görümceymiş herkes baksınn işine
1 ay sonra geçmiş olsun dedim diye konu açtım ya unuttunuz musen hıc bişey yapmadın gelın kendı caşdı
bu 1ayın aramasımı sence1 ay sonra geçmiş olsun dedim diye konu açtım ya unuttunuz mu
Ya işte onun orası da bende kalsa daha iyi.Benim için konuşmamak, yani bu kararı almak çok uç bir nokta. Ben yüzleşmelerin de çare olmadığı noktadan sonra konuşmama kararı alıyorum. Bunu da insanlık dışı görmüyorum. Bazen sürüklememek daha insana yakışır oluyor.
Ben abi ve yenge ile küs olduğunuzu sandım, sadece abiyle küs olup buna rağmen yengeye bir ay sonra geçmiş olsun diyeceğinizi aklıma bile getirmedim. Bir de "yengemi sevmiyorum demedim ki" dediğinizi okudum, ah kızcağızı sevdiği insanlar ne kadar kırmışlar diye üzüldüm. O yüzden celallendim öyle.
Ama yine de anlamadım, yengeyle küs olmayıp ama bir ay geçmiş olsun demeyip, neyle yüzleşmiş olundu, bu bir ay içinde insanlık vasıfları neredeydi. Lütfen yanlış anlamayın, hakikaten cevabınızın ilk satırıyla sonrası arasında bir bağlantı kuramadım. Ama belli ki, ben konuyu zaten hiç anlamamışım
Evet o öyle dedibu 1ayın aramasımı sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?