- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 31
Yoo gayet planlıymış işte
Kendiniz dediniz ya 1 ay sonra aranmayacağını ben de biliyorum diye
Aklım hala yapmadiklarimdaYoo gayet planlıymış işte
Kendiniz dediniz ya 1 ay sonra aranmayacağını ben de biliyorum diye
İnanır mısım bilmiyorum ama yengenin de öyleymişAklım hala yapmadiklarimda
Şeytan (!) yengesi kıymetli biricik abisiyle arasını açıyormuş heralde.
Yoksa “elin kızı” sonuçta, ne var ki takacak?
Şimdi konu dışı bir şey dicemİnanır mısım bilmiyorum ama yengenin de öyleymiş
1 ay sonra yengeme geçmiş olsun dedim o da tersledi iyi etmiş mi ? Kilit nokta 1 ay sonra demem . Uzun uzun paragraflarla niye güzel gözlerinizi yorayımYani oyle bir anlatmissiniz ki
Sanki bu sabah sizinle ayni yorganin altindan ciktik,yan yana dis fircaladik,pesi sira ayni wcye girdik gibi
Ne desem bilemedim o yuzden
Okey anliyorum sizi de1 ay sonra yengeme geçmiş olsun dedim o da tersledi iyi etmiş mi ? Kilit nokta 1 ay sonra demem . Uzun uzun paragraflarla niye güzel gözlerinizi yorayım
yoo bende bi yenge var gormeniz lazim seytanin sag kolu. ben de gariban gorumceyim. konu actim hep beraber beni savunduk hatta SUSMA HAYKIR GORUMCELER DE VARDIR falan dedik o derece.Şimdi konu dışı bir şey dicemburada neden hep gelinler cici kaynana elti gorumce kaka onlar kadın değil mi mutant mi onlar
Sus .. inanırım
İyileştikten 1 ay sonra geçmiş olsun dediysen iyi etmiş diyebilirizYengelerin görümceleri ile ne alıp veremediği var anlamış değilim .
Neyse . Hiçte sevmem ama acayim klasik bdv konumuzu
1 ay sonra yengeme geçmiş olsun dedim
Tersledi
Iyi etmiş mi ?
Aynen öyle 1 ay sonra kendim kaşındım kusurumu açıkça belirtiyorum o yüzden.Okey anliyorum sizi de
Bilemeyiz ki taraflari. Her kim olursa olsun,yengeniz diye kosulsuz sartsiz onemsemek zorunda elbette degilsiniz. Ayni sekilde o da size karsi oyle. Umrunuzda olan biri degil belli ki, o yuzden 1 ay sonra demissiniz. Umrunuzda olsa belki hastaneye kosacaktiniz rahatsizlandiginda,bilemeyiz ki. Onemsemediginiz birine adet yerini bulsun diye gecmis olsun dediginizde terslenirseniz de onemsemeyin o zaman.
Yasanmisliklar vardir oyle gerekmistir.
Ben bazi insanlara karsi ölü taklidi yaparim mesela. Napayim elimi versem kolumu kurtaramiyorum cunku. Ornek vereyim esimin bir akrabasi ameliyat oldu,oyle bir insan ki arayip gecmis olsun desem hastaneden pijamasiyla cikar bana gelir nekahat donemi gecirmeye. Virus mirus dinlemez. O derece. Hadi de bakalim buna gecmis olsunu da gorelim
1 ay sonra bana geçmiş olsun dese birisi unutup neyim var hastamıyımki derdim.Yengelerin görümceleri ile ne alıp veremediği var anlamış değilim .
Neyse . Hiçte sevmem ama acayim klasik bdv konumuzu
1 ay sonra yengeme geçmiş olsun dedim
Tersledi
Iyi etmiş mi ?
Genelleme kalıplaşmış zihniyet mağdur edebiyatıAh şu caağnım gelinler..
Ne çektiniz be..
Her türlü suçlusun. Neden ?
Çünkü gelin olmak bunu gerektirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?