Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

bence yengesi gayet aklı başında biri ki güzellikle birşeyleri söylemeye çalışıyo empati kurdurtmaya çalışıyo anlasın istiyo yada büyüklere akıl danışıyo ama konu sahibi çirkeflik yapıp yok cariye yok defolu yok bilmem ne diyo. yanımda olsa ağzının üstüne bir tane vururum herhalde

18 yaş bence çocuk değil.Ben o yaşlarda küs olduğum yengeme arada laf eden anneme bile kızan biriydim.
Zeka yaşı problemli yaşı değil

daha ne söylenir bunların üstüne....
vallahi çok güzel yazmışsın şekerim....
yakında inşallah bi de bebekleri olur mutlulukları bağlılıkları ikiye katlanır...
amin.....

Onuda yazdım şekerim, abisinin evine kümes dedi.

Bende dedim ki

Abin horoz, yengen tavuk yakında da civcivleri olur.

Bence bugün herkes şükür namazı kılsın dua etsin şükretsin.
Hatta yengelerimizle görümcelerle barışalım

Ben barışmam ( yengemle )
O da konu sahibinden farksız çünkü..
Kıskanç bri, herşey de gözü var.. Kim ne alsa ondan almak istiyo alamazsa ağlıyo abimin başının etini yiyo..

O yüzden ben onlara gitmem, abim gelir gelirse
O da eşi izin verirse annemle araları yok

Ama beni çok seviyomuş yengeciğim
Garip biri diye ben korkuyorum kendisinden ne kadar uzak o kadar iyi diyorum
Beni kardeşine alacaktı hatta pışık dedim eşimle evlendim

Şimdi de gelmek istiyoruz dedi abim evini görmeye
Sen gel K.D.V 'n kalsın dedim

bence sen abini kıskanmaktan öte acaba o paraları o evi yani yengenin yerinde olmak mı istiyorsun

bir insan bu kadar anlayışsız olamaz

abine aşık falan mısın

gelinden nefret etsen bile kimse karşısındakine bu kadar çirkin konuşamaz. senin kalbinin fesatlığı yüzüne yansımış sanırım.

senin gibi bir insana lanet olsun

Bence bu konudan bir çıkarım daha yapın :

Gelip burada dert yanmayın erkek ailesi evimi yapmadı,
şunumu almadı falan diye. Bakın sonra böyle durumlara
maruz kalırsınız. Kimseye minnet etmeyip, ayağınızı
yorganınıza göre uzatıp yapın yapacağınızı. Eksik olsun,
az olsun ama birileri size 'fakir, biblo, çirkin, kim oluyor ki' vb.
yakıştırmalar yapmasın, huzurunuz kaçmasın...

18 yaş bence çocuk değil.Ben o yaşlarda küs olduğum yengeme arada laf eden anneme bile kızan biriydim.
Zeka yaşı problemli yaşı değil

18 yaş demek artık reşit demek, ama konu sahibi hala 5 yaşındaki gibi davranıyor. Zeka yaşının problemli olduğunu vurgulamak istedim zaten. Aynı şeyi söylüyoruz :) Elbette 18 den küçük olup annesinden babasından daha mantıklı davranan birsürü genç kız var

şuraya bir konu açayım da milleti sinir edeyim dedin heralde

bak sana bişey diyeyim mi, abin artık o kızın, deli gibi aşık ona, sen umrunda bile değilsin, değil ağlamak kendini paralasan seni evine almaz, yurtta kalırsın anca, kirli çamaşırlarını bile yıkamaz. adamlar yeni evli, şimdi o evde ne romantik anlar yaşıyorlardır, seni aralarına alıp aşklarının büyüsünü bozacak değiller ya
senin gibi görümcem olsa eşimin görüşmesine bile izin vermezdim, yengen iyiymiş, elini öp de özür dile, belki o zaman hafta sonları uğramana izin verir

ben anlamadım dedim tam o sırada babam kahkahayı patlattı ben de sustum

yalnız seni baban bile iplemiyo yavrum,baksana gelinin lafını anlamadığına şen kahkahalar patlatıyoooooooo

dilerim senden daha beter bi görümceye sen denk gelirsin de(hoş daha beterin var mıdır bilmiyorum),senin gibi soylu,asilzade bi bayan ettiğini bulur

Sübaneke dinimiz amin:)

Kemancı............

Sayende bu haftaki mesaimi gülerek tamamlıyorum, 2 günlük bir tatil beni bekliyor.

Teşekkür ederim beni bu denli güldürdüğün için.

Hadi bir keman müziği eşliğinde uğurla beni.

sene 2007 Abim evlendiğinde 16 yaşındaydım.Kızla kaçarak evlenmişti.
Kızı bi kere dahi görmüşlümügüz yoktu biranda hayatımıza girdi.neyse
Kız tarafıyla konuşuldu orta yol bulundu düğünleri yapıldı.Ki 15 oncesinde de en büyük abimin düğünü olmuştu.
Haliyle baya bi borç oldu bu yüzden hemen ayrı eve çıkaramıyacaktık.konuştuk kızla borçlarımız bitene kadar aynı evde yaşayacaktık oda kabul etti.
aradan 2 ay geçti evde sürekli tartışmalar oluyordu.
Yenge hanımla sorunumuz yoktu daha doğrusu biz oyle sanıyorduk.Meger içten içe abimi doldurup bizim üstümüze gönderiyormuş derdi ayrı eve çıkmakmiş.
Abimle fındık kabugunu doldurmayan şeyler yüzünden tartışıyorduk.Geç oldu ama anladık.
Öyle böyle derken 8 ay geçti.Ozamana kadar bizim yengemle en ufak bi tartışmamız olmadı.Daha doğrusu annem ve babam tarafından susturuluyorduk millet ne der elalem ne diye
en son annemle tartıştılar odalarına gittiler.2 saat sonra abim elinde muskaya benzer bişeyle çıktı.
işte bunu uykusunda karısının koynuna koymuşlarda.rüyasında karısına bişeyler demişlerde felan filan...Akıllarınca bizi korkutup onlar ne derse karşı çıkmıycakmışız
kısacası bizi kendilerine kukla yapmaya çalışıyorlar..Babamda daha fazla dayanamaayıp kredi çekti evlerini ayırdı.Muska nasıl ortaya çıktı onuda anlatayım.

bigün babama bi duanın fotokobisini vermişler.cevşer gibi üstünüzde taşıyın diye sıkıntıya ruhsal bunalıma iyi geliyormuş felan ne kadar doğru bilemem tabi..
bu olaylardan dolayı bende baya bi kötü olmuştum. o dua nın fotokobi ile küçültüm 4 tane 1 tanesini üstümde taşıyorum
diğer 3 de vitrine koymuştum.Sonra bi gün abim tlf kılıfları olurya onun derisinden 3 tane getirmişti krem,kırmızı,siyah renklerde.
buna uykusunda muska feln koymuşlar diyince onlar aklıma geldi başladım deli dana gibi aramaya.neyse buldum fotokobiyle çogaltıgım kagıttan 2 tane kalmış,
deri ise önce siyah olanı kesmişler yapamamışlar sonra kırmızı deri yi tersten dikip muska yapmışlar.varsayımla ben öyle oldugunu tahmin ediyordum anneme babamada söylemiştim.bunlar ayrı eve çıkınca muskayıda evde unutmuşlar
odayı temizlerken gördüm açtım baktım tahmin ettiğim sey doğruymuş...ne kadar yalancı oldugunu siz düşünün.abimi hiç saymıyorum bile...

Tam evimiz eski huzuruna kavuştu derken yine başladık.

Aradan 1 sene geçti coçukları oldu onun vesilesiyle aramız biraz yumuşadı gelip gitmeler felan yine huzursuzluk çıkarmaya başladı
haftanın 6 günü bizde.amenna gelsin gitsin lafım yok ama insan gibi gelsin.bana bi tarafından uydurdugu yalanıyla namusuma dil uzatıp,onun bunun lafını taşıyarak
gelmesin.Hadi hepsini yedim yuttum.neyse 11 haziran 2012 de geldi gene oturmaya ben mutfakta yemek hazırlıyorum.yigenim ogün yatak odama gitmiş özel eşyalarımızı karıştırıyor
bu da yatagın üstüne oturmuş kızını izliyor."kızım dur yapma halan kızar hadi çık felan" demiyor odaya girdim hemen kalktı.hadi kızım bak halan geldi kızar şimdi diyerekten
odadan çıkardı.onada bişey demedim. bu sefer kız ne isterse eline herşeyi veriyor kırılcak mı dökülcek mi birine lazım mı demiyor.hani ben yigenime bişey demiyorum annesi kızar diye
kızmaktan kastım dövsün felan değil. güzellikle uyarır anlamında.neyse bu gene bişey demedi.en kız suyla oynamak istemiş bi kabın içine 1 sülahi kadar su koymuş onunla evin içinde oynıycakmış.
Tamam artık bunada izin veremem güzellik onu dökmesini söyledim.oda " bırak oynasın ne olcak"dedi öyle söyleyince benim gözrüm karardı.
başladım bagırmaya insanlar burda yatıyor yemek yiyor namaz kılıyor burası ahır mı oyun parkı mı dedim ben öyle diyince bu hanım efendide dökülmeye başladı
bi ton laf saydı beddua etti bende dayanamayıp defol git dedim.Evin ayrı barkı ayrı yedigine karışan yok gezdiğine karışan yok madem biz bu kadar kötüyüz niye geliyorsun dedim.
kapıdan çıkar çıkmaz babamı abilerimi aramış tehdit etmiş
kapınıza polis getircemde eger kızıma bişey olursa .... yaparımda.oysaki ben kızına dokunmadım bırak dokunmayı tek bi gün bile kötü söz yada sesimi yükselterek bişey demedim
akşam olunca açıkcası abim başta olmak üzere herkesten aşırı bi tepki bekliyordum çünkü haklıda olsa haksızda olsa istanbulda kimi kimsesi olmadığı için hep onu destekliyorlardı.
ama bu sefer kimse bişey demedi.aksine ailem benim tarafımı tuttu.
7 ay oldu abim ve yigenim 2,3 haftada bi gelir.abim benimle hiç konuşmaz abi kardeş değilde sokaktan geçen iki yabancı gibiyiz.

Şuan belki bunları okuyunca cogunuz bana kızıyorsunuz ama inanın son ana kadar bi saygısızlık yapmadım.Tamam belki benimde hatalrım oldu ama hep bi orta yol bulmanın derdindeydim.
Biz yangına suyla giderken o benzinle gitmeyi tercih etti. ALLAH yollarını açık etsin inşallah daha çok mutlu olurlar.

Konuya gelince arkadaş biraz kıskanclık yapmış gibi ama yinede insan başına gelmeyince yaşamayınca bilmiyor kimin haklı kimin haksız oldugunu anlayamıyor.

yengene üzüldüm...
ailene üzüldüm...
abine üzüldüm...

senin icin icimden gecenleri söylesem siteden süresiz ban yerim... :26:

Hepsini tam okumadım.. Ama seni istemek zorunda mı? Eşimin kardeşi de olsa herkezin bir hayatı var ve evliliğinin ilk yıllarını sennle geçirmek zorunda değil o kadın..

Açık açık söylemiş. Takdir ettim. Kendini onun yerine koy sen eşinin kardeşini istermiydin sürekli??

Bu arada kaynana gibi konuşmuşssun :) evini biz dizdik falan.. 'siz' dizdiniz 'sen' değil.. seni zorla çalıştırıp tüm parayı senden almadılar değil mi

Yengene gerçekten üzüldüm canım Allah yardımcısı olsun Bence oda senden nefret ediyordur. Edilmeyecek gibi bir tavır sergilemiyorsun.

Allah normal insanlarla karşılaştırsın yahu. Köle dedi cariye dedi... Dua et hala sağlam duruyorsun sen kemancı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…