Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Ohohohhohohohoho kız yerlere yattım gülerken... abisini ayıracakmış, Cariyeymiş, çirkinmiş bla bla bla.....
abin beğenmiş almış senin gibi bir yeni yetmenin lafıylada o güzel karısını boşamaz.

Birde ne parası kuzum.....
Sabancının kızımısın?
eğer öyleyse ne abinin evine muhtaçsın, nede yurda, hatta sen tercihlerinde fizanı yaz da abiciğinle yengeciğin başlarını dinlesin biraz.........

o gelin fakir olabilir ama sen insan olamamışsın. insanları maddi durumu yüzünden hizmetçi göremezsin.
o abinin eşi sen sevsen de sevmesen de 7 / 24 abinle olan kişi o. ister kıskan istersen bi yerlerini yırt durum değişmez.

daha okul bile kazanmamışsın ne hesaplar yapıyorsun. bu kafayla kazanabileceğini de sanmıyorum ya. ben olsam bende istemem seni. 2 yada 4 yıl senin kahrını mı çekicem. madem o kadar paranız var tutarsınız bi saray yavrusu 2 de hizmetçi altına da araba paşalar gibi gidersin, gidebilirsen tabi. yengeni tanımamıza da hiiç gerek yok senin sözlerinden tavırlarından anladık biz canım. sana hak veren 1 kişi bile yokken sen daha burnunun dikine gidiyosun.

sinema olayında da ben olsam bende seninle hiç bir yere gitmem. sizin paranızla da alınan evimde prenses gibi otururum da temizlikte yaparım ev benim değil mi? abininde sinemaya götürmesi eminim dırdır etme diyedir. belkide iyi niyetle boşuna kıskançlık yaptığını göstermek amaçlı sana vakit ayırıyodur ama senin beynin bunu algılayamamış canım.

o kız da hizmetçi değil aldığınız köşkün sahibi ve o istemezse o eve adım da atamazsın.
boş boş konuşarak daha fazla küçültme kendini

Son düzenleme:
buradan bütün gelinlere sesleniyoruuuum:

bakın ne görümceler var.görümcenizin kıymetini bilin.küçük şeylere takılmayın.

konu sahibi kimse boş yaratılmamıştır.bak burada senin sayende herkes görümcesine bir adım daha yaklaştı,bir işe de yaradın yani.

işe yaramıyorum diye üzülme işe yaramazlık örneği olarak işe yarayabilirsin.

Sorma..
Görümcemin işyerine bi çiçek filan mı yollasam dedi bi an

cahil falan demişsiniz yengenize ama
şu üslup gayet iyi gösteriyoki
sizde en ufak bir eğitim belirtisi
ve zeka ibaresi yok siz kimsiniz peki?
basit insanlar bu kadar basit düşünür
bence sen otur bunu dert et

daha ne söylenir bunların üstüne....
vallahi çok güzel yazmışsın şekerim....
yakında inşallah bi de bebekleri olur mutlulukları bağlılıkları ikiye katlanır...
amin.....

Konu sahibi;
Güzel saçmalamışsınız,aferin,iyi yapmışsın mı desek acaba?Bırakın da herkez kendi hayatını yaşasın,başka bir meşguliyetiniz olmadığı için mi başkalarının hayatlarına burnunuzu sokup çekilmez kılıyorsunuz?

Bence bugün herkes şükür namazı kılsın dua etsin şükretsin.
Hatta yengelerimizle görümcelerle barışalım

e bu kız ailesinin bitanesiymiş ya..bol bol da parası var..herhalde onun geleceginide dusunurler..abisine saray midir kümes midir hala çözemedim birşeyler yapmislar..bu kız daha o evreye gelmemiski..okuyor..hakkinin yendiğini düşünmüyorum...ayrıca haddini asiyor..

Anne ve babamın parasıdır, bugüne kadar neden ona fazla harcadınız demedim, demem de...
Harcadıkları kişi kardeşimse hele, hiç demem. Benim geleceğimi sağlamayı elbet düşünürler
çünkü akli melekeleri zaten yerinde, elbet bildikleri vardır. Düşünmekten yoksun değiller
çok şükür derim.

Onun geleceğinden falan da çaldıkları yok zaten. Abisine ev döşeyip kızı sokağa mı atmışlar???
Okutuyorlar işte, herşey yerli yerinde yani.

Ben boş konuşmam. Düşünüp tartıp konuşurum. Allah da boş konuşturmasın.

konu sahibine hak verdim valla ev dururken yurt ne iş aynı duygulara bende sahibim abimi başka bir kızın yanında görünce ağzını yırtasım geliyor

Konu yurt değil algılayamadın heralde?Konuyu bir baştan bir alttan okuyan anlamadan yorum yapmasın.
İnsan olanı herkes evine alır.

sizi bilmem ama ben bu sevgi pıtırcığı görümceciği kib ledim

konu sahibine hak verdim valla ev dururken yurt ne iş aynı duygulara bende sahibim abimi başka bir kızın yanında görünce ağzını yırtasım geliyor

Siz ciddimisiniz.

Eğer ciddiyseniz asla erkek arkadaşınız olmasın ve asla da evlenmeyin.

Aman diyim, eşinizin, sevgilinizin kız kardeşi falan olursa, oda sizin ağzınızı yırtar.

Ahhh ahhhh böyle görümce olamadım,yolamadım gelinlerin saçlarını başlarını..

Açaydım kollarımı gel gell diyemedim ..

Tühhh banaaa hain görümce olamadım hiç

ben 18 yaşındayım
abim benm gözyaşıma dayanamaz bi ağlasaydım yeterdi
ama o kadının ailemin parasını sömürmesine dayanamıyorum!

18 yaşında daha çocuksun sen. Yazdıkların ne kadar ayıp şeyler. Hem sana ne ki, o evi biz dizdik senin değil o ev bizim diyorsun!!! Senden önce annen var baban var herkesten önce abin var... Ayrıca altınlar falan yazmışsın, evi kim dizerse dizsin ki çok yerde erkek evi diziyor, altınları kim alırsa alsın, düğünde takılan altınlar geline aittir, ve bunun hesabını sen değil hiç kimse soramaz. Çirkin falan yazmışsın, kime göre neye göre??? Bence kendine bir çeki düzen ver, milletin evliliğinede burnunu sokma. Sizin gibi insanlar yüzünden millet dünürlerinden korkuyor ya, bu ne hadisizlik bu ne kendini bilmezlik!!! Haaa ayrıca, ev dururken yurt demişsin, hiçkimse kocasının üniye giden kardeşiyle ilgilenmek zorunda değil. Yengen istememekle çok haklı, hele senin gibi düşünceleri olan biri için. Aman allahım evlerden ırak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…