- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
konu sahibine hak verdim valla ev dururken yurt ne iş aynı duygulara bende sahibim abimi başka bir kızın yanında görünce ağzını yırtasım geliyor
Sonradan gelip konu sahibine hak veren 1-2 numune varya
Onlarda bence ya aynı kişi ya da konu sahibinin saz ekibi
buradan bütün gelinlere sesleniyoruuuum:
bakın ne görümceler var.görümcenizin kıymetini bilin.küçük şeylere takılmayın.
konu sahibi kimse boş yaratılmamıştır.bak burada senin sayende herkes görümcesine bir adım daha yaklaştı,bir işe de yaradın yani.
işe yaramıyorum diye üzülme işe yaramazlık örneği olarak işe yarayabilirsin.
gidip yandaşlarını topluyo galiba
baktı ki herkes eziyo napsın
Sen burada kendi kendini yerken yengen mis gibi yemekler yaptı.
Akşam kocacığı (abin) gelecek, yemeklerini yiyecekler, kahvelerini içecekler, sonra çıkıp gezecekler, ardından babanın paracıkları ile alışveriş yapacaklar.
Sonrada evlerine gidip, birbirlerine sarılıp mışıl mışıl uyuyacaklar.
Ohhhhh sefaları olsun.
konu sahibi kimse boş yaratılmamıştır.bak burada senin sayende herkes görümcesine bir adım daha yaklaştı,bir işe de yaradın yani.
saçmalamayın lütfen sizin kartdeşiniz olsa ona düğün yapılsa ev alınsa sanada git kendi evini al denirse bani bağlamazmı diceksin sana düğün yapılan parada onun kardeşininde hakkı var eğer benim geleceğimden çalıyorsa öyle bir bağlar ki boş konuşmayın
saçmalamayın lütfen sizin kartdeşiniz olsa ona düğün yapılsa ev alınsa sanada git kendi evini al denirse bani bağlamazmı diceksin sana düğün yapılan parada onun kardeşininde hakkı var eğer benim geleceğimden çalıyorsa öyle bir bağlar ki boş konuşmayın
konu sahibine hak verdim valla ev dururken yurt ne iş aynı duygulara bende sahibim abimi başka bir kızın yanında görünce ağzını yırtasım geliyor
ben 18 yaşındayım
abim benm gözyaşıma dayanamaz bi ağlasaydım yeterdi
ama o kadının ailemin parasını sömürmesine dayanamıyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?