Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Aaa bak terbiyesizee nasıl olurda senin abinin parasıyla düğün yaparda o eve kurulur !
Yaşınız kaç ?
Yazdıklarınızın hepsini okumaya tahammül edemedim.
Benimde bir abim var ve ben yengemi baş tacı ederim !
Çünkü ne olursa olsun oda ailenin bir bireyi olmuş.
Ha ayrıca gelin hanımın size ters tek bir davranışı yok.
Ama şu ettiğiniz lafları duysa aceba tepkisi ne olurdu. .
Düşman başına sizin gibi görümce.
Size şunu söyleyeyim etme bulma dünyası daha beter şekilde sizi istemeyen bir görümceniz olur ben ne ettim dersiniz. Yapmayın yazıktır o kıza. Ne kadar üzüldüm gerçekten yazık.

birde senin tabirinle yengen olcak o kadına sormak lazım senin hakkında ne düşünüyor onun gözünde nasıl birisin..

bu konuyu açan insan 12-13 yaşında olsaydı tipik bi kıskançlık,yengesini yabancılamış,alışma süreci,abiyi paylaşamıyor,dikkat çekmeye çalışıyor gibi afilli cümleler kurabilirdim ki işin özü de o dur o yaşlarda

ama 18 yaşında ki bir kız utanmadan yengesine bu cümleleri kuruyorsa onun tek ndeni vardır;şimarıklık

ama bu yengenin umrunda mı tabii ki değil,kadın konu sahibi sayesinde sabrın son noktasında nirvanaya ulaşmış

ve ben kızamıyorum bile çünkü komik geldi yazdıkları,

çakma prenses kaprisi derler buna

Son düzenleme:
.....................................................................

Son düzenleme:
Ya nedir bu gelinlerin çektiği?
Evlenmiycem arkadaş, hoş benim görümce adayımın tırnağı olamazsın ama..
Allah kimseye böyle sorunlu aile bireyleri vermesin, karşılaştırmasın..

Son düzenleme:
Kesinlikle konu fake bizi delirtmek için açılmış. Bi hemcinsim bu kadar beyinsiz, kıskanç, egosuna teslim olmuş bi dangalak olmaz mümkün değil.

kımsenın ahı kımsede kalmaz emın ol bıgun yaptıkların cıktıgında cok ıyı anlarsın

birde yenge sizi evinde istememiş ya sonuna kadar haklı.
Ben olsam muhattap dahi olmam seninle.
Sende evleneceksin ve seninde görümcen olacak. Yengeye çirkin fakir demissin ya hani abin sevmiş beğenmiş kendine es etmiş sanane bundan.
Sen artık dış kapının mandali oluyorsun bırakta evliliklerini rahatça yaşasınlar.
Benim senin gibi bir görümcem olursa ki Allah korusun.
Bir temiz döverim !
Sonra ağzını dahi açamaz.

Evet açtığı bi konuda ünv.de okuyorum yurtta kalıyorum yazmış . Nasıl bi hayal dünyası varsa artık...

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/588442-kotu-insanlar-buluyor.html#post28302232
buda diğer konusu kimse sevmiyormuş
demekki herkes haklı:)
bu konu gerçekse bile az bekle ettiğini bulmana o gelini çıldırtmana az kaldı.abinle gittiğin son filmdi artık yüzünü bile göremezsin bundan böyle.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/571842-basit-ilkokul-ogretmeni.html
birde böyle konun vardı bende sana o zaman üzülmüş yorum yapmışım ama hakkaten sen zavallı bi öğretmen olursun(diğer öğretmenlerin ellerinden öperek tenzih ederim)

Son düzenleme:
Hanım Abla, sen daha iyi bilirsin de ''Keşke kimlik yaşı ile olsa bazı şeyler.'' demekten de
kendimi alamıyorum...

Kimlik yaşı 18 de olsa akıllı olacak bir kere,bunda o akıl yokki..

Gençlük nereye gidiyor böyle,hç anlamıyorum..

Sorumluluk denen şeyleri öğrenememiş bu kızımızda..

aklın yolu bir.elimizde kalır tüm kk olarak gönüllüyüz sanırım.:)

Ne kadar terbiyesizsin böyle..Kıskançlık tavan yapmış gerçekten.
Hayır yani yaşında çok küçük değilki. Evet o senin abin ama o kadınında kocası.
Senin yerin ayrı onun yeri ayrıdır. Biran önce kendine gelirsin umarım

Evdeki biblo dediğin abinin eşi, sen farkında mısın? :S
Sen Yengen olarak kabul etmeyebilirsin,
Ama abin, onu eşi olarak çoktan kabul etmiş, sana laf söylemek düşmez.
Ayrıca, hiçbir insana çirkin deme hakkını kendinde bulmamalısın.
Bu gereksiz özgüvenin yaşının küçüklüğünden mi kaynaklanıyor?
Yoksa bu konu fake mi?

Bişey dikkatimi çekti.. Bir bayan 17 yaşında ki küçük görümcesinden dert yanmıştı.. söylemedik laf bırakılmamıştı konu sahibine.. Küçücük kız kızılır mı ona diye..

Demek ki ufak deyip küçümsememek gerekmiş.. Ufaklar büyüklerden daha fenaymış, zararlıymış öğrenmiş olduk

aklın yolu bir.elimizde kalır tüm kk olarak gönüllüyüz sanırım.:)

burda o kadar insan görümce kv. Yüzünden evliliğinden oluyor ki aranan tipik görümce bulununca herkes buraya toplanmış durumda
Ama bu kızcağızda evlenecek ben ne ettim diyecek.
Aynı şey bi yakınımın başına geldi görümcesi canını çok yaktı şimdi görümce kendi görümcesinden neler çekiyor
Eee ne demişler ;Alma mazlumun ahını çıkar aheste ahestee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…