Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

yengeme acımakta çok haklısınız kendisi acınacak biridir
abimin gözbebeği hala benim
bir erkek sevdiği kadını terkedebilir ama kızkardeşini asla
bunu bilmeyenler öğrenecek!

abinin umrunda bile değilsindir emin ol. bir insan kardeşini ne kadar severse sevsin. asla karısının yerini tutmaz tutamazz.

ayrıca senin kıskançlığın sınırını aşmış. ailen seni bence bir psikoloğa götürsün.

yengene imalat hatası defolu demişsin. yengeni bilmem ama sende bi defo var bence kafa bölümünde özellikle.

Rabbim kimsenin karşısına senin gibileri çıkarmasın senin gibilerle sınamasın..

ahhh ahh daha yazıcak çok şey varda kk kuralları işte.... neyse bu kadar yeter. son olarak rabbim hidayet versin sana!!!

tipik külkedisi olayı ha

Benim kızım 17 yaşında yurt dışına okumaya gitti tek başına,6 senedir ayakları üzerinde durarak okuyor..

Bu kzımızda ancak yengesine nefret duyuyor..

18 yaşında olmasıda sorun değil bana göre,yaşı büyük te olsa aynı hisleri yine duyacaktır ...

Yuuhhh 94 kullanıcı okuyor.. İlk kez görüyorum

Ama değişik bir konu olmuş

Konu sahibi ile yaşadıkların çok farklı. O abisinin evine sahip çıkıyor ve sevmese de saygı göstermek
zorunda olduğunu anlamıyor.

Sen yaşananlardan dolmuşsun ama verdiğin cevaplarda ya da ona bağırırken kurduğun cümlelerde
hiç hakaret, aşağılayıcı ifade yok. Fark burada başlıyor.

Ben de küçük dayımın eşini pek sevmem ve vakti zamanında onun yüzünden feci olaylar da yaşadık.
Ama ona hakaret etmedim, etmem. Görüşmüyorum. Benim tepkim bu. Çocukları görmek yetiyor bana.

Herkesler burada hayrola

abla görümcemden daaha fenasıda varmıs ımmmm :)

ay cnm ya bnmkinin söledikleride buna benzer şeyler ama bunun gibi bşi de degil ya:) en azından biz konusuyoruz biyerde duruyoruz

yagcılık mı ne yagcılıgı al sana bir garip tabir daha yagcılık nedemek ya burayı ne kdrdır takip ediyorsun bilmemde burda kac tane gelin eş kurus bişey görmeden kocasının tarafından evlenip yuva kurup canıyla basıyla kocasına sarılıyo....

yaram yok gerçeği söylüyorum başta aman iyi görüniyim diye kırk takla sonra köprüyü geçtikten sonra yallah

vicdanlı insanlar ne kardeşleri ayırmnak ister ama vicdanlı görümcelerde karı kocayı ayırmak istemez yallah da demez

Ben yengemle abimle 2 senedir konuşmayan biri olarak bu yorumları yapıyorum.
Yengemle iyi günlerim de geçti çok kötü günlerim de.
Ama bu kız haklı olsa bile bu üslupla yine kimse bu kızı savunmaz

cnm ya görümcem olurmusun

ahh sen benim gorumcem olacaktin bak o fesatliginin icinde nasil boguyordum seni Allah dagina gore kar veriyor iste

biz ne göz bebekleri gördük...
sonra oydular birbirlerinin gözünü..
hey yavrum heeeeyyyyyyyyyy...
abisinin gözbeeeymiş sinamaya gitmişler ne matah bişey..
yengen seninle gezmektense temizliği tercih etmiş puuhahahahahahah....
sen bi sinemaya tav ol..
yengeye hediyeler, yemekler,romantik akşamlar,iltifatlar gırla gidiyodur eminim...

Hanım Abla, sen daha iyi bilirsin de ''Keşke kimlik yaşı ile olsa bazı şeyler.'' demekten de
kendimi alamıyorum...

Yani biz bütün görümceler tü kaka, tüm gelinler masum mu dedik :26: evet benim başıma gelmedi mesela, bir görümcem yok. olumsuz yargıya varabileceğim bir olay hiç yaşamadım bu konuda. sadece ve sadece konu sahibinin yazdığı yazılardan yola çıkarak fikirlerimi söylüyorum. Biraz kıskançlık mı yapmış Bu kıskançlık değil artık baya baya üst mertebelerine ulaşmış. Bence siz de yaşadıklarınızı baz alarak yorum yapmayın. Orta yol bulma derdindeyim demişsiniz ya, kemancı hangi noktada orta yol bulmaya çalışıyor? Kızın en ufacık lafını büyütüp, kendi hareketlerini marifetmiş gibi sunuyor. Neyse hakikaten uzatmaya gerek yok. Gereksiz yere yuvalar neden dağılıyor işte en somut örneği!

ya bide bu konuya cok takılıyorum cok duydum canım yandıda... kadından birsürü gelir kardesten gelmez diyip duranlara sesleniyorum ya bosu bosuna teselli aramayın herşeyden ama herşeyden bir tane daha bulunur eger istenirse.... benim kardesim kdr sevdigim dostlarım var ama kocam yerine koydugun hic kimse yok ha birgün degisebilir bu durum Allah vermesin ama herşeyin yedegi de vardır önemli olan tek kalabilmek. ama inanın eger adamsa karsımızda biz kadınları eşleri olarak çok degerlisiniz sizde degerlisiniz ama inanın bizde degerliyiz gün gelip bizler için ölebilecek kadar degerliyiz

superrr...........

Şu anda aktif halde 92 kullanıcı konuyu takip ediyor,51 sayfa almış yürümüş.Yazıklar olsun bu konu sahibinin zihniyetine de,gerçekten derdi olan kişilerden çaldığı zaman da.Bunlar nasıl hastalıklı düşünceler,nasıl hastalıklı cümleler.İnsanın bırakın vicdanını,inancın zerresi olsa yaratılmış bir varlığa,hem de abisinin karısı olmaktan başka bir suçu olmayan insana bunları yazmaz.Nasıl bir beyin bu ithamları üretir inanılır gibi değil.Allah bildiği gibi yapsın konu sahibi seni.Allah hangi sıfatla kimin hayatına ceza olarak verecekse seni,gönderirken sabrını da ihsan eylesin...

Çok güldüm gerçekten ama bi yandanda acıdım bir bayan nasıl böyle şeyler yazabilir yazık!,senin gözünde abinin eşi evinize aldığınız cariye öylemi?çok film izliyorsun sanırım hürrem gibi görmüşssün kendini..
Benimde iki küçük görümcem var bende olsam istemem evimde yaşasın ne işi var allah allah yurtta kalsın,hafta sonları görüşürüz diye düşünürüm..
Bu arada senin zihniyette bir insanın üniversite kazanabileceğini sanmıyorum,kazansansan da vatana millete hayrı olmaz..
Gerçi gelini fakir görmüşsün demekki siz çok zenginsiniz(zengin-fakir)ayrımı yapman çok çirkin,zengini zengin yapan allah zengini bir anda fakir de edebilir unutma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…